طرز تهیه یک لقمه صبحانه در «آشپزخانه فضایی»


«کریس هدفیلد» فضانورد کانادایی مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS)‌ با ارسال یک فیلم ویدئویی، مهارت خود را در درست کردن یک لقمه کره و عسل در فضا به نمایش گذاشت.

به گزارش لقمه، برنامه آشپزی یک کانال تلویزیونی که طبق روال برای ارائه یک دستور غذایی جدید، میزبان یک آشپزخانه می‌شود، این بار میزبان «آشپزخانه فضایی کریس هدفیلد» شد.

به گفته «هدفیلد»، در روزهای نخست اکتشافات فضایی، فضانوردان اغلب از غذاهای فشره درون لوله استفاده می کردند، اما امروزه بسیاری از مواد خوراکی از جمله بستنی در فضا نیز یافت می‌شود و ساندویچ تنها غذای ممنوعه محسوب می شود.

فضانوردان به جای ساندویچ از ورق‌های نان ترتیلا استفاده می کنند؛ نان های بسته بندی شده بمدت 18 ماه قابل استفاده هستند.

در قسمت نخست مجموعه آشپزی فضایی، «هدفیلد» دستور تهیه یک نان ترتیلا با کره بادام زمینی و عسل در فضا را آموزش داد؛ برای جلوگیری از روان شدن عسل در شرایط خلأ باید از یک نوار چسب مخصوص و برای بازکردن بسته بندی کره نیز از گیره ثابت کننده قیچی استفاده می شود.

تمیز کردن دست ها پس از هر وعده غذایی نیز از جمله مشکلات فضانوردان است که باید از طریق قطرات آب یا دستمال های مرطوب انجام شود.

ناسا به تازگی تصاویری از مجموعه غذاهای مورد استفاده فضانوردان را منتشر کرده است که شامل غذای مورد استفاده «یوری گاگارین» نخستین فضانورد جهان تا وعده های غذایی و خمیر دندان فضانوردان امروزی می شود.

 

 


نقل از :ایسنا

کد: 3313 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۴ اسفند بازدید: 2531 ساعت: 12:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۱ شهريور
2 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
3 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
4 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 سطح کشت گوجه فرنگی در فضای آزاد در آذربایجان شرقی نصف می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
6 ممنوعیت خرید و فروش دارو در فضای مجازی ۱۴۰۱ شنبه ۲ مهر
7 استعفای وزیر تعاون تایید شد/ برای افزایش هماهنگی در دولت استعفا کردم ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۴ خرداد
8 تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ بهمن
9 واکنش وزارت جهاد به آلودگی محصولات کشاورزی وارداتی ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ دي
10 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
11 ۵ تکنیک بازاریابی ویروسی ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا جمعه ها چاق می شویم؟ ایام تعطیل فرصتی است که خانواده ها دور هم جمع می ش...

  کمبود آب چه بر سر انسان می‌آورد؟ یک متخصص تغذیه گفت: کلیه فرآیندهای بدن و تمام واکن...

  10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.
17 راز برای طول عمر بیشتر تحقیقات نشان داده است افرادی که در مراسم های مذهبی شرکت می کنند، زندگی طولانی تری دارند.
لاغری گیاهی به سبک بازیگران سینما اگر تا امروز شیوه‌های مختلف را برای درمان چاقی و اضافه وزن خود تجربه كرده و نتوانسته‌اید به وزن ایده‌آل خود نزدیك شوید، توصیه می‌كنیم با اجرای توصیه درمانگران شیوه‌های طبیعی درمان در سراسر جهان برای كاهش و تثبیت وزن خود اقدام كنید.
دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر که تا ۲۴ سال تحت نظر بودند، نشان می‌دهد کسانی که چربی رژیم غذایی خود را از گیاهان در مقایسه با حیوانات دریافت کرده‌اند، با احتمال مرگ بسیار کمتری روبرو بودند.