مواد اولیه:
آرد سفید چهار پیمانه
آرد سبوسدار و کره از هر کدام دو قاشق غذاخوری
مایه خمیر دو قاشق مرباخوری
عسل یك قاشق غذاخوری
تخممرغ دو عدد
شاهبلوط خردشده یك پیمانه
نمك یك قاشق چایخوری
شیر ولرم نصف پیمانه
آب ولرم به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد الكشده، آرد سبوسدار، نمك و مایه خمیر را با هم مخلوط كنید. وسط آن حفره ایجاد كرده، كره، عسل، یك تخممرغ كامل و یك سفیده و شیر را افزوده با آرد آرامآرام مخلوط كنید و آب ولرم را تا زمانی اضافه كنید كه خمیر نرمی به دست آید و به دست هم نچسبد. سپس شاهبلوط میكس شده را اضافه كرده و ورز دهید. خمیر را به پنج قسمت تقسیم كرده و هر كدام را به صورت گرد یا شكل دلخواه در آورده و در سینی فر چربشده با فاصله قرار دهید. روی آنها زرده تخممرغ مالیده و كمی از شاهبلوط خردشده را روی آن پاشیده و نیم ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید. سپس در فر با حرارت180 درجه سانتیگراد به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دهید.