پخش "غذا حاضر است" از امشب
داستان دختری که برای ازدواج باید آشپزی یاد بگیرد!


تهیه‌کننده و کارگردان "غذا حاضر است" از پخش این مجموعه نمایشی طنز درباره تهیه مواد غذایی با بازی فردوس کاویانی و مینا نوروزی خبر داد.

عکس تزیینی است

به گزارش لقمه، ابراهیم مجرد تهیه کننده و کارگردان "غذا حاضر است" درباره این مجموعه به خبرنگار مهر گفت: در این کار با نکات مهم درباره تهیه مواد غذایی و استفاده آنها آشنا می‌شویم و این مجموعه 40 قسمتی در قالب نمایشی و طنز تهیه شده است.

وی افزود: "غذا حاضر است" درباره دختری است که برایش خواستگار آمده ولی مادرش شرط کرده تا این دختر آشپزی یاد نگیرد نمی‌تواند به ازدواج او رضایت دهد و همین شروعی برای ماجراهای مجموعه است.

مجرد یادآور شد: مخاطبان این برنامه با مسایلی درباره مصرف بهینه مواد غذایی مانند ماهی، میگو، نان، قند و شکر، دانه‌های روغنی و همچنین خوردنی‌های مفید و مضر آشنا می‌شوند.

"غذا حاضر است"در گروه جهاد شبکه یک تولید شده، تیم نویسندگان آن مجتبی مجرد، سیاوش دولتسرایی، فرزانه قندریز و محمودی هستند و بازیگرانی چون فردوس کاویانی، مینا نوروزی، علی یدالهی، روناک ابراهیم زاده، هومن رهنمون و هادی اتابکی در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.

"غذا حاضر است" از امشب 8 اسفندماه ساعت 24:30 روی آنتن می‌رود.


نقل از :مهر

کد: 3356 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۸ اسفند بازدید: 3364 ساعت: 4:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
2 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
3 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
4 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
5 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
6 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
7 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
8 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
9 آزاده نامداری کدام غذاها را بیشتر دوست داشت؟ ۱۴۰۰ شنبه ۷ فروردين
10 رقابت داوران دستپخت با یکدیگر ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ فروردين
11 اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است ۱۳۹۷ يکشنبه ۹ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8 ریزه کاری مهم در آشپزی لقمه: آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. د...

  وقتی انگور می‌خورید، حتماً هسته‌اش را بجوید روغن هسته انگور ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و فنولی نس...

  آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.
مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان پایگاه خبری لقمه: مریم امیرجلالی در یک برنامه تلویزیونی ضمن تحسین شیرینی پزی فریبا کوثری برای مرجانه گلچین د رزمینه آشپزی کری خواند.
آشنایی با خواص انبه پایگاه خبری لقمه: میوه انبه جزءمیوه هایی است که برگ، گل، میوه و هسته آن مصارف خوراکی دارند
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.