مرغ‌ در تمام کشتارگاه های صنعتی بسته‌بندی‌ می شود


مدیرکل دفترنظارت بربهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور از تکمیل طرح بسته بندی مرغ در کشتارگاه های صنعتی طیور خبر داد.

به گزارش لقمه، هادی تبرایی اظهار داشت: با توجه به عوارض زیست محیطی و بهداشتی قطعه بندی مرغ در مراکز عرضه و حتی منازل، پس از بسته بندی، ترویج عرضه مرغ به صورت قطعه بندی در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: با توسعه امکانات بهداشتی در کشتارگاه های صنعتی طیور، این مهم در آینده محقق خواهد شد.

مدیرکل دفترنظارت بربهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور در رابطه با تشریح مزایای بسته بندی مرغ گفت: در حال حاضر گوشت مرغ به طور کامل به صورت بسته بندی عرضه میشود و مزایای متعددی از دیدگاه تولیدکننده، مصرف کننده، عرضه کننده و دستگاه ناظر دارد.

تبرایی ادامه داد: بسته بندی مرغ به دلیل التزام همه تولیدکنندگان به رعایت مسایل بهداشتی و درج مشخصات و امکان ردیابی از سوی دستگاه ناظر و مصرف کننده، امکان رقابت سالم بین تولیدکنندگان مختلف را فراهم می کند.

وی امکان ارتباط مستقیم با مصرف کننده، افزایش عمر ماندگاری و حفظ کیفیت محصولات در طول زمان را از دیگر مزایای بسته بندی مرغ دانست که مورد توجه تولیدکنندگان است.

به گفته تبرایی، بسته بندی مرغ منجر به ارتقاء کیفیت بهداشتی فرآورده، فراهم شدن امکان پیگیری شکایات و مطالبات قانونی در صورت مشاهده موارد غیر بهداشتی، آگاهی از تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری، مدت زمان مصرف فرآورده و سایر اطلاعات و توصیه های بهداشتی از طریق مندرجات روی بسته بندی فرآورده و همچنین اطمینان از فراهم نبودن امکان تقلب از سوی عرضه کنندگان فرآورده های خام دامی فراهم می شود.

به گفته وی، عرضه کننده با توجه به فراهم نبودن امکان تقلب از سوی تولیدکنندگان فرآورده های خام دامی و جلب اطمینان مصرف کننده نسبت به کیفیت محصول،از شرایط اقتصادی مناسب تری برخوردار می شود.

تبرایی تشریح کرد: بسته بندی همچنین به دستگاه های ناظر همچون سازمان دامپزشکی کمک می کند که از طریق مشخصات فرآورده ،محصول را ردیابی کنند و علاوه بر آن، امکان کنترل و نظارت بهداشتی و اجرای طرح پایش توسط این سازمان فراهم می شود.

مدیرکل دفترنظارت بربهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور، تصریح کرد: با توجه به مزایای متعدد بسته بندی از دیدگاه تولیدکننده، مصرف کننده، عرضه کننده و دستگاه ناظر، بسته بندی در مجموع دارای توجیه اقتصادی است.






نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 3458 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۸ اسفند بازدید: 2897 ساعت: 10:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
4 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5 قیمت امروز گوشت مرغ هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
6 پیشنهاد برخورد با مرغدارانی که ۹۰ درصد مرغ خود را کشتار نکنند + سند ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
7 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
8 زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
9 وزارت جهاد با گرانفروشی مرغ شدیدا برخورد‌ می‌کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
10 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
11 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشیدنی‌هایی برای تامین آب بدن ورزشکاران یادتان باشد که باید در حین ورزش و البته قبل از آن ...

  8 ریزه کاری مهم در آشپزی لقمه: آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. د...

  علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی نه تنها برای فردی که س...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش وزن با قارچ! دانشمندان دریافته اند از عصاره به دست آمده از گونه ای قارچ می توان برای کاهش وزن استفاده کرد.
خطرناک ترین رژیم های کاهش وزن کدامند؟ مهمترین چیزی که در رژیم های نادرست وجود دارد تبلیغات فریبکارانه ای است که فرد را متقاعد می کند در مدت کوتاهی کاهش وزن زیادی داشته باشد و در واقع آن را ضمانت می کند.
توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.
خوراکی‌هایی که باید سرد مزاج‌ها بخورند یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مزاج سرد دارند بیشتر درون‌گرا و سفید پوست هستند.این افراد بهتر است غذاهای آبکی و سنتی بیشتر بخورند و از مصرف فست‌فود بپرهیزند.