میوه های کاهش دهنده وزن


مصرف منظم میوه نه تنها در کاهش وزن موثر است بلکه برای حفظ سلامت نیز مفید است.

به گزارش لقمه، مصرف میوه به دلیل دارا بودن فیبر و ویتامین، احتمال موفقیت رژیم غذایی را افزایش می دهد. در این میان مصرف برخی از میوه ها به کاهش وزن کمک بیشتری می کند.

هندوانه یا طالبی: هندوانه کم کالری اما سرشار از ویتامین و آب است.

خرما: شیرین، سیر کننده و سرشار از ویتامین و فیبر است. مصرف این میوه اشتها را کاهش می دهد و برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مفید است. ویتامین های B موجود در آن با کاهش وزن ارتباط داده شده است و منبع غنی ویتامین B6 است که برای عملکرد مناسب تیروئید و سوخت چربی ضروری است.

سیب: نتایج بررسی ها نشان می دهد، مصرف روزانه سیب باعث کاهش وزن می شود. «پلی فنولز» نوعی آنتی اکسیدان موجود در پوست این میوه، باعث کاهش کلسترول و چربی بدن می شود. بنابراین برای کاهش وزن تاکید می شود سیب با پوست مصرف شود؛ البته در صورتی که از سلامت پوست میوه اطمینان دارید.

گریپ فروت: نتایج بررسی هایی که در سال ۲۰۰۶ انجام شد نشان داد برای بزرگسالان مبتلا به چاقی مصرف گریپ فروت تازه نسبت به مکمل یا آب میوه مفیدتر است و تاثیر بیشتری در کاهش وزن دارد.


نقل از :خراسان

کد: 3467 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۸ اسفند بازدید: 2812 ساعت: 10:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
3 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
4 چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
6 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
7 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
8 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
9 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
10 تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
11 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روش جلوگیری از مسمومیت ناشی از مصرف کباب اداره استاندارد غذای انگلیس (FSA) هشدار داد که برا...

  6 غذایی که کلسترول خون را افزایش می‌دهند آیا رژیم غذایی شما برای سلامت قلب مناسب است؟ حتی ا...

  رابطه وزن مرغ با ارزش غذایی آن پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویتامینی برای پیشگیری از آنفلوانزا همه‌ی ما می‌دانیم که بدن مان به ویتامین D نیاز دارد تا در سلامت کامل باشد. اما سۆال اینجاست به چه میزان ویتامین D نیاز داریم و از چه راهی باید تأمین بشود؟ در این مطلب به این سۆالات جواب می‌دهیم.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
قند خون پایین، احتمال بروز زوال عقل را افزایش می‌دهد تحقیقات جدید نشان داد پایین بودن قند خون در افراد سالخوردۀ مبتلا به دیابت نوع دوم ممکن است خطر بروز زوال عقل را افزایش دهد.
شیره درخت افرا معجزه می‌کند محققان کانادایی طی تحقیقاتی دریافتند، اگر آنتی‌بیوتیک همراه با شیره درخت افرا مصرف شود می‌تواند به غشاء باکتری‌ نفوذ کرده و آن را از بین ببرد.