اسامی داوران مسابقه عكس سفره های حسینی اعلام شد


دبیرخانه سومین مسابقه عكس سفره های حسینی اسامی داوران خود را اعلام کرد.

لقمه: دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های اسلامی، هنرمندانی که داوری سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های حسینی را به عده دارند بدین شرح اعلام می شود: آقایان: محمد مهدی رحیمیان، مجتبی آقایی، فرامرز عامل بردبار و مهدی توكلیان و خانم مژگان طریقی كه جملگی از عكاسان مطرح ایران هستند.

جوایز نفرات برتر نیز به زودی از سوی دبیرخانه این مسابقه اعلام می شود. با توجه به فرارسیدن ایام اربعین حسینی و ارتحال حصرت رسول اكرم (ص) و شهادت امام رضا (ع) علاقه مندان و عكاسان فرصت دارند عكس های خود را با موضوع سفره های حسینی (نذورات) به دبیرخانه این جشنواره ارسال كنند.

ثبت و نشر فرهنگ غنی مذهبی و ملی و آداب، رسوم، سنن و رفتار زیبا و غنی جاری در زندگی همه اقوام و اقشار ایرانی در قالب محتوای تصویری و مکتوب اهداف این مسابقه را تشکیل می دهند.

این مسابقات در سه بخش تهران، شهرستان ها و ایرانیان خارج از کشور برگزار می شود.

البته سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های حسینی به منظور جلب مشارکت بیشتر اقشار مختلف مردم در دو گروه عکاسی با دوربین های عکاسی و دوربین های تلفن همراه برگزار خواهد شد.

تبصره 1: تقسیم بندی بخش ها تنها به محل عکاسی و خلق اثر(وقوع خاطره) وابسته است و در هر دو مسابقه عکاسی و خاطره نویسی شرکت در هریک از بخش ها و یا همه آنها برای هر هنرمند آزاد است.

تبصره 2: بخش ایرانیان خارج کشور اعم از اینکه اثری در مورد مجالس عزاداری ایرانیان خارج از کشور باشد یا اینکه از مشاهدات یک ایرانی از مجالس عزاداری حسینی سایر ملت ها باشد را شامل می شود.

علاقمندان فرصت دارند که آثار خود را تا 20 بهمن ماه 1389 به دبیرخانه ارسال کنند.

گفتنی است مهلت ارسال آثار قابل تمدید نخواهد بود.

داوری این مسابقات دو هفته بعد از اتمام مهلت ارسال آثار انجام خواهد شد و نتایج بلافاصله اعلام می شود.

زمان اهدای جوایز و برپایی نمایشگاه نیز متعاقبا اعلام می شود.

این مسابقه توسط سایت فراگیر لقمه و با همکاری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار می شود و علاقمندان می توانند برای کسب اطلاع بیشتر از مفاد فراخوان به سایت www.loghme.com مراجعه کنند.




کد: 348 تاریخ نشر: ۱۳۸۹ دوشنبه ۴ بهمن بازدید: 3398 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
11 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8توصیه برای حفظ جوانی و زیبایی بعضی مواد غذایی تنها برای سیر شدن و لذت بردن خورده...

  شیر و دیگر هیچ بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مصرف شیر در میان ك...

  موادغذایی بی‌ضرر و کشنده برخی از مواد غذایی برای سلامتی مفید اما به دلایلی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زردچوبه؛ دارویی در آشپزخانه شما
ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژی‌زا ۳۰ درصد ضربان قلب را افزایش داده و باعث ایجاد ریتم غیرطبیعی ضربان می‌شود؛ ریتم غیر طبیعی ضربان قلب می‌تواند منجر به سکته و مرگ افراد شود. در عین حال افزایش فشار خون و بلوغ زودرس هم از دیگر عوارض این دسته از نوشیدنیهای محبوب است.
پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی از عوامل خطر در بروز این بیماری است.
فریدون مهربانی مالک ساندوچی مشهور به فری کثیف درگذشت/راز موفقیت فریدون پایگاه خبری لقمه: فریدون مهربانی مدیر 80 ساله ساندویچی فریدون معروف به فری کثیف عصر روز گذشته در گذشت.