صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
پنیر و مینای دندان
پنیر و مینای دندان
پنیر از خورده شدن مینای دندان جلوگیری میکند.
به گزارش لقمه، استفاده از پنیر همراه با شیرینی یا غذا و میوه، از خورده شدن مینای دندان به وسیله اسیدهای ناشی از تجزیه خوراکیها جلوگیری میکند.
براساس تحقیقات یک پژوهشگر انگلیسی از دانشگاه "نیوکاسل" حضور اجزای پنیر در دهان سبب میشود تا از عمل باکتریهای موجود در دهان که با تخمیر شکر موجود در شیرینی و میوه، به مینای دندان حمله ور میشوند، جلوگیری شود.
تحقیقات نشان میدهد که مقدار شکری که شخص در روز مصرف میکند در تخریب دندان های وی عامل تعیینکننده به شمار نمیآید بلکه دفعات مصرف مواد شیرین در روز است که میتواند سرعت نابودی مینای دندان را افزایش دهد.
در مورد مصرف پنیر و شیرینی این دو نکته شایان توجه است که چون پنیر فسفر بدن را کاهش میدهد و میتواند بر کارکرد مغز تاثیر گذارد، مصرف اندکی گردو همراه با پنیر به منظور جبران فسفر از دست رفته مناسب است.
نقل از :همشهری آنلاین
کد:
3492
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۲۱ اسفند
بازدید:
4598
ساعت:
9:16 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ
۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
2
تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزهگر
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
3
طرز تهیه بیسکویت پنیری
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
4
ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
5
نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
6
پاستای هویج و پنیر ریکوتا
۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
7
آب ماست به جای شیر
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
8
طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9
بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید
۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
10
طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
11
طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مرکبات برای مقابله با بیماریهای مزمن
کلاً میوههای پاییزی و زمستانی سرشار از ویتامین C ...
نوشابه هایی با توهم انرژی
نوشابههای انرژیزا، نوشیدنیهای نسبتا جدیدی هستن...
شکلات شیری یا شکلات تلخ!
لقمه: شکلات حاوی آنتی اکسیدان های مختلفی از جمله ف...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
حقایقی عجیب درباره چاقی
متخصصان سلامت میگویند عوامل چاقی در بین افراد فراتر از بیتحرکی و پرخوری است اما با این حال مصرف مواد خوراکی ناسالم مانند مواد قندی و نداشتن فعالیت بدنی قطعات اصلی پازل چاقی هستند.
بخور نخورهای 20 تا 120 سالگی (1)
با ما باشید تا بگوییم بدنمان در هر سن و سالی بیشتر به چه مواد غذایی و ویتامینهایی نیاز دارد تا سالم و سرحال باشد.
موز، کیوی و پرتقال موثر در کنترل فشارخون
یک فوق تخصص نفرولوژی بزرگسالان عنوان کرد: خوردن لبنیات، سبزیجاتی مانند گوجهفرنگی و میوههایی مانند موز، کیوی، پرتقال و خرما که حاوی مقادیر بسیاری از کلسیم و پتاسیم هستند در کنترل فشار خون موثر هستند.
بیماران کرونایی این غذاها را نخورند
پایگاه خبری لقمه: براساس یافته جدید تحقیقاتی؛ کروناویروس به تارهای صوتی آسیب میرساند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است