دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت‌سین نفرات برتر خود را شناخت


دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی، جلسه داوری دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت سین را روز دوشنبه در محل موزه عكسخانه شهر برگزار كرد و نفرات برتر آن را معرفی نمود.

لقمه:  دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی، جلسه داوری دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت سین را روز گذشته 25 خرداد ماه در محل موزه عكسخانه شهر و با حضور دبیر و گروه داوران خود و نماینده سایت تخصصی چیلیك به عنوان حامی رسانه ای این مسابقات برگزار كرد و نفرات برتر آن را معرفی نمود.

بر اساس این گزارش این داوری به گونه ای بود كه با وجود استقبال انجام شده از سوی شركت كنندگان از این فراخوان و دریافت عكس از هنرمندان داخلی و مقیم خارج از كشور، گروه داوران متشكل از محمدمهدی رحیمیان، اسماعیل عباسی، مژگان طریقی تا عصرهنگام مشغول بررسی و بحث و گفتگو پیرامون عكس هایی بودند كه ضمن حضور در نمایشگاه، می بایست عناوین اول تا سوم را نیز از آن خود كنند.

گفتنی است در نهایت تعداد 43 عكس از بین قریب به 300 عكس پذیرفته شده از نزدیك به 70 هنرمند شركت كننده در این دوره از مسابقه برای نمایشگاه انتخاب شد.

دبیرخانه دومین مسابقه عكاسی از سفره ای هفت سین اسامی 21 تن از صاحبان اثر و راه یافتگان به این مسابقه را به این شرح اعلام می دارد:

بی‌بی منور پروانه حسینی، آلفرد یعقوب زاده، جمشید فرجوند فردا، فائزه رامه، قاسم شیشه گری، مرجان ابوالقاسمی، ابراهیم باقرلو، طاهره هنرمند، منصوره معتمدی، صادق عسگری، سروناز فاضلی، آزاده نوزاد، میثم امانی، آزاده گلابگیران، قدیر وقاری شورچه، جلال سپهر، محمدامین نادی، سارا طاهر مقدس، احسان مولایی زاده، فرشته زمانی، امید گرشاسبی و نرگس رادمان.

این مسابقه مطابق با متن فراخوان دارای سه برگزیده اول تا سوم می باشد كه هر كدام علاوه بر لوح تقدیر و یادمان نمایشگاه معادل ششصدهزار تومان، پانصدهزارتومان و چهارصدهزارتومان و سایر صاحبان اثر به ازای هر قطعه عكس مبلغ پنجاه هزارتومان دریافت خواهند كرد.

این در حالی است كه دو تن از راه یافتگان به نمایشگاه دارای مجموعه عكس و سایرین با انتخاب تك عكس به این نمایشگاه راه پیدا كرده اند.

محمدصالح حجت الاسلامی، دبیر این مسابقه، در خصوص زمان برپایی نمایشگاه و آیین اختتامیه این مسابقه گفت: تصمیم داریم كه نمایشگاه این مسابقه را هرچه سریعتر و تا قبل از فرارسیدن ماه مبارك رمضان كه سرآغاز سومین دوره از سلسله مسابقات سفره‌های ایرانی اسلامی است برگزار كنیم و به همین منظور درحال مذاكره با چند اسپانسر و نگارخانه هستیم كه به توافقاتی هم دست پیدا كرده‌ایم.

مسابقه عكاسی از سفره های ایرانی اسلامی هر ساله از چهار سفره اسلامی افطاری در ماه رمضان، سفره حسینی در ماه محرم، سفره‌های ایرانی شب یلدا و هفت سین برگزار می‌شود.




کد: 350 تاریخ نشر: ۱۳۸۹ چهارشنبه ۲۶ خرداد بازدید: 4309 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
3 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
4 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
5 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
6 روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
7 دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
8 «فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است ۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
9 نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود! ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
10 دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
11 پیام تسلیت دبیر مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی به مناسبت درگذشت بابک برزویه ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 ماده غذایی که سالم ترین خوراکی‌هادر سیاره زمین هستند پایگاه خبری لقمه: دیلی میل با انتشار یک گزارش 10 م...

  جویدن آدامس گاهی شکل صورت را تغییر می‌دهد نحوه جویدن که یک عمل طبیعی است، روی سلامت تاثیر می...

  استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک رژیم غذایی موثر فقط در 4 کلمه! برخلاف ملیت غربی‌اش، با ریزه‌کاری‌هایی که بیشتر شرقی است به مقوله غذا خوردن و رژیم گرفتن نگاه کرده است.
خاصیت جوانه ها را بشناسیم هر چند جوانه ها بهترین غذای محلی در بعضی از مناطق است اما کمتر در برنامه غذایی گنجانده می شود.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
غذاهای مناسب در آلودگی هوا فصل زمستان همراه است با روزهایی که آلودگی هوا در بیشترین حد خود قرار دارد. در این روزها همه چیز در محدوده اضطرار است و از هموطنان درخواست می‌شود تا آنجا که می‌توانند از مسافرت‌های غیرضروری خود در سطح شهر خودداری کنند.