دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت‌سین نفرات برتر خود را شناخت


دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی، جلسه داوری دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت سین را روز دوشنبه در محل موزه عكسخانه شهر برگزار كرد و نفرات برتر آن را معرفی نمود.

لقمه:  دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی، جلسه داوری دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت سین را روز گذشته 25 خرداد ماه در محل موزه عكسخانه شهر و با حضور دبیر و گروه داوران خود و نماینده سایت تخصصی چیلیك به عنوان حامی رسانه ای این مسابقات برگزار كرد و نفرات برتر آن را معرفی نمود.

بر اساس این گزارش این داوری به گونه ای بود كه با وجود استقبال انجام شده از سوی شركت كنندگان از این فراخوان و دریافت عكس از هنرمندان داخلی و مقیم خارج از كشور، گروه داوران متشكل از محمدمهدی رحیمیان، اسماعیل عباسی، مژگان طریقی تا عصرهنگام مشغول بررسی و بحث و گفتگو پیرامون عكس هایی بودند كه ضمن حضور در نمایشگاه، می بایست عناوین اول تا سوم را نیز از آن خود كنند.

گفتنی است در نهایت تعداد 43 عكس از بین قریب به 300 عكس پذیرفته شده از نزدیك به 70 هنرمند شركت كننده در این دوره از مسابقه برای نمایشگاه انتخاب شد.

دبیرخانه دومین مسابقه عكاسی از سفره ای هفت سین اسامی 21 تن از صاحبان اثر و راه یافتگان به این مسابقه را به این شرح اعلام می دارد:

بی‌بی منور پروانه حسینی، آلفرد یعقوب زاده، جمشید فرجوند فردا، فائزه رامه، قاسم شیشه گری، مرجان ابوالقاسمی، ابراهیم باقرلو، طاهره هنرمند، منصوره معتمدی، صادق عسگری، سروناز فاضلی، آزاده نوزاد، میثم امانی، آزاده گلابگیران، قدیر وقاری شورچه، جلال سپهر، محمدامین نادی، سارا طاهر مقدس، احسان مولایی زاده، فرشته زمانی، امید گرشاسبی و نرگس رادمان.

این مسابقه مطابق با متن فراخوان دارای سه برگزیده اول تا سوم می باشد كه هر كدام علاوه بر لوح تقدیر و یادمان نمایشگاه معادل ششصدهزار تومان، پانصدهزارتومان و چهارصدهزارتومان و سایر صاحبان اثر به ازای هر قطعه عكس مبلغ پنجاه هزارتومان دریافت خواهند كرد.

این در حالی است كه دو تن از راه یافتگان به نمایشگاه دارای مجموعه عكس و سایرین با انتخاب تك عكس به این نمایشگاه راه پیدا كرده اند.

محمدصالح حجت الاسلامی، دبیر این مسابقه، در خصوص زمان برپایی نمایشگاه و آیین اختتامیه این مسابقه گفت: تصمیم داریم كه نمایشگاه این مسابقه را هرچه سریعتر و تا قبل از فرارسیدن ماه مبارك رمضان كه سرآغاز سومین دوره از سلسله مسابقات سفره‌های ایرانی اسلامی است برگزار كنیم و به همین منظور درحال مذاكره با چند اسپانسر و نگارخانه هستیم كه به توافقاتی هم دست پیدا كرده‌ایم.

مسابقه عكاسی از سفره های ایرانی اسلامی هر ساله از چهار سفره اسلامی افطاری در ماه رمضان، سفره حسینی در ماه محرم، سفره‌های ایرانی شب یلدا و هفت سین برگزار می‌شود.




کد: 350 تاریخ نشر: ۱۳۸۹ چهارشنبه ۲۶ خرداد بازدید: 4436 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
2 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
3 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
4 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
5 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
6 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
7 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
9 دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
10 «فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است ۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
11 نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود! ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پوست پرتقال برای سلامت پوست مفید است بیشتر افراد بر این باورند که پوست میو‌ه‌ای همچون پ...

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

  چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟ رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.
درمان میگرن با غذا میگرنش که عود می‌کند، زندگی‌اش فلج می‌شود و سردرد و حالت تهوع امانش را می‌برد...
آشنایی با 5 ماده غذایی با کالری صفر خوشبختانه خداوند مواد غذایی کم یا بی کالری را در طبیعت نهاده است تا بتوانیم استفاده کنیم و از کالری دور باشیم و در عین حال بدن مان ضعیف نشود. با ما باشید تا با 5 نمونه از کم کالری ترین مواد غذایی آشنا شوید.