تا مهر سال92 گوشت مرغ داریم/گوشت قرمز برزیلی آلوده نیست


با وضعیت ذخیره‌سازی که ما انجام داده‌ایم تا مهرماه سال آینده نیز مرغ به اندازه کافی وجود دارد.

به گزارش لقمه، عباس پشم‌فروش، معاون بازرگانی داخلی شرکت پشتیبانی امور دام با بیان مطلب بالا درباره‌ آخرین وضعیت توزیع مرغ در استان تهران با تاکید بر این‌که 10 هزار تن مرغ در استان تهران توزیع شده است، افزود: این رقم به طور قطع افزایش می‌یابد و در استان البرز نیز امسال 2000 تن مرغ تاکنون توزیع شده است.

وی درباره‌ دلیل خرید بی‌رویه مرغ از سوی مردم توضیح داد: به دلیل افزایش قیمت گوشت گاوی و گوشت گوسفندی در کشور تقاضای مردم برای خرید گوشت مرغ افزایش یافته است.

پشم‌فروش ادامه داد: مردم در حال حاضر نگران کمبود مرغ در کشور هستند لذا معتقدند اگر الان حتی به اندازه یک ماه نیاز خود به گوشت مرغ را تهیه کنند به نفع آنها است ولی مردم مطمئن باشند که با وضعیت ذخیره‌سازی که ما انجام داده‌ایم تا مهرماه سال آینده نیز مرغ به اندازه کافی وجود دارد.

معاون بازرگانی داخلی شرکت پشتیبانی امور دام در پاسخ به این سوال که میزان ذخیره‌سازی گوشت قرمز و گوشت مرغ در شرکت پشتیبانی امور دام چقدر است؟ اظهار کرد: در حال حاضر 380 هزار تن مرغ و 30 هزار تن گوشت قرمز توسط شرکت پشتیبانی امور دام ذخیره‌سازی شده است.

وی با بیان این‌که مجموع این ذخایر از محل واردات انجام شده است، گفت: اگر ما وارد بازار شده و از محل تولیدات داخلی اقدام به ذخیره‌سازی می‌کردیم قیمت‌ها در سطح بازار با افزایش زیادی روبرو می‌شد لذا اجازه دادیم که گوشت تولید داخل روال عادی خود را طی کرده و از محل واردات ذخیره‌سازی کنیم.

معاون بازرگانی داخلی شرکت پشتیبانی امور دام در پایان با بیان این‌که این گوشت‌ها بیشتر از برزیل و استرالیا وارد شده است خاطرنشان کرد: آلودگی گوشت‌های برزیلی صحت نداشت و فقط یک منطقه از برزیل دچار مشکل بود که ما واردات گوشت را از همان منطقه ممنوع کردیم.


نقل از :ایسنا

کد: 3557 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۶ اسفند بازدید: 2567 ساعت: 5:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
11 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راز سالادهای زنانه حتما برای‌تان پیش آمده كه روزی كسالت‌بار را تجربه ...

  انبه تنظیم کننده قندخون افراد چاق اثرات طبی انبه به تازگی بیشتر شناخته شده است و برخ...

  قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیاب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویتامین C از مسمومیت ناشی از سرب جلوگیری می‌کند تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف کافی ویتامین C بدن انسان را از مسمومیت ناشی از ترکیبات سرب محافظت می‌کند.
کی و چقدر آبمیوه به کودکمان بدهیم؟ هیچ هیجانی مثل تماشای اولین روز میوه خوردن بچه‌ها نیست. وقتی که میوه را به سروصورت‌شان می‌مالند وصحنه‌های بدیعی را به وجود می‌آورند. برای همین والدین همیشه منتظر رسیدن این روز هستند و در مورد مصرف میوه درتغذیه کودک شان سوالاتی دارند.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
خوراکی‌های ضد استرس را بشناسید پایگاه خبری لقمه: «غذای راحت»،«غذای آرام بخش»؛ آیا با این دو اصطلاح آشنا هستید؟ فکر می کنید میان این دو نوع غذا چه تفاوتی وجود دارد؟کدام یک می تواند قدری از استرس ها و تشویش های زندگی امروز را کم کند؟