بدبوترین رستوران دنیا + عکس


رستوران "رز بدبو" به تازگی در یکی از مناطق شهر سانفرانسیسکو باز شده است و تمام غذاها و حتی دکوراسیون فضای آن از سیر درست شده است به همین علت به ان لقب بدبوترین رستوران دنیا را داده اند.

به گزارش لقمه، یکی از سبزیجاتی که بوی نه چندان خوشایندی دارد ولی سرشار از خاصیت های ریز و درشت است "سیر" نام دارد اما عده زیادی نیستند که علاقه به این سبزی داشته باشند.

رستوران "رز بدبو" به تازگی در یکی از مناطق شهر سانفرانسیسکو باز شده است و تمام غذاها و حتی دکوراسیون فضای آن از سیر درست شده است به همین علت به ان لقب بدبوترین رستوران دنیا را داده اند.


در این رستوران روزانه بیش از 1000 غذا سرو می شود که همه آن ها به نوعی سیر دارد. یا سیر در آن به کار رفته است و یا اینکه درکنار غذا سیر سرو میشود.

صاحب این رستوران اعتقاد دارد این سبزی تمامی بیماری ها را در عرض چند ثانیه از یین می برد به همین علت تصمیم همچنین رستورانی را پیدا کرده است.

وارد شدن به این رستوران نیاز به شجاعت خاصی دارد چرا که بوی بسیار بدی از آن خارج می شود ولی با خوردن یک غذای سیردارد دیگر بو از بین خواهد رفت.


نکته جالب در مورد دکوراسیون این رستوران وجود بلندترین رشته سیرهای بهم متصل شده است که نزدیک به 2600سیر به یک شاخه متصل شده است و محیطی جالب را در رستوران ایجاد کرده است.

یکی از مشتریان آن ها می گوید:"من از غذاهای این رستوران بسیار لذت می برم ولی هر بار مجبور هستند لباس هایم را بشوییم چرا که بوی بسیار بدی می گیرد."


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 3586 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۹ فروردين بازدید: 3734 ساعت: 2:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
2 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
3 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
7 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
8 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
9 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
10 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید می توان با رعایت چند نکته غذایی از خوردن کربوهیدرا...

  توت فرنگی کلسترول خون را کاهش می‌دهد یک کارشناس تغذیه گفت: توت فرنگی کلسترول خون را کاه...

  متخصصین تغذیه هالیوودی ها چه می گویند؟ اگر عاشق نوشابه یا هر ماده‌غذایی ناسالم و پرکالری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا یکباره برخی غذاها را هوس می کنید؟ با این که مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است.
دم‌كردنی محبوب ایرانی‌ها برای خیلی از ما ایرانی‌ها همیشه نوشیدن یك فنجان چای گرم بسیار دلچسب است؛ اما در سرمای دومین ماه پاییزی این لذت چند برابر می‌شود. البته نوشیدنی‌های گرم و سرد زیادی وجود دارد كه می‌توانیم در فرصت‌های مختلف از آنها استفاده كنیم ولی ایرانی‌ها از روزگاران قدیم به چای علاقه بیشتری داشته‌اند. شاید دلیلش این باشد كه چای یك نوشیدنی شرقی است.
تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
باورهای غلط درباره رژیم های غذایی امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.