صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
پاسخی به سوال قدیمی ارتباط بین غذا و سلامت روان
پاسخی به سوال قدیمی ارتباط بین غذا و سلامت روان
رابطه بین غذا و سلامتی روان انسان دارای پیشینه تاریخی طولانی است. دانشمندان دانشگاه کمبریج معتقدند نوع غذا بر عواطف و مزاج انسان تاثیرگذار است.
به گزارش لقمه، بر اساس گزارش گاردین، اکسفورد دون روبرت برتون (Oxford don Robert Burton) در قرن 17 در کتاب خود به نام «آناتومی مالیخولیا» برای پرهیز از افسردگی و همچنین برای به دست آوردن سلامتی روان به خوانندگان خود توصیه کرد از مصرف گوشت گاو، گوشت گوزن و آهو، گوشت خرگوش، کلم و ماهی تازه از آب گرفته شده پرهیز کنند.
وی معتقد بود نوع رژیم غذایی بر شادی و سلامتی روحی انسان تاثیر میگذارد.
دانشمندان دانشگاه کمبریج هم معتقدند نوع غذا بر عواطف و مزاج انسان تاثیرگذار است.
آنها همچنین بر این باورند افرادی که برای درست کردن وعده صبحانه خود وقت و انرژی کافی صرف میکنند نسبت به کسانی که صبحانه در وعده غذایی آنها جای ندارد دارای دیدگاه مثبتتری نسبت به آن روز هستند.
متخصصان کالج لندن هم در تحقیق خود بر روی بخشی از مغز به نام هیپوکامپوس (hippocampaus) که در آن نورونهای جدید به طور مداوم در طول حیات فرد تشکیل میشوند، دریافتند سطح نوروجنسیس یا همان فرایند تشکیل نورونها با حالتهای عاطفی و شناختی ارتباط تنگاتنگ دارد. به گفته آنان اگر نورونها تحریک به رشد شوند، حافظه تقویت شده و امکان ابتلا به افسردگی هم کاهش مییابد.
نوع رژیم غذایی بر رشد نورونها در «هیپوکامپوس» تاثیر میگذارد. کاهش مصرف کالری به میزان 30 درصد رشد نورونها را افزایش میدهد. اسیدهای چرب امگا 3 هم در کاهش افسردگی نقش موثری ایفا میکنند. همچنین مصرف شکلات در هنگام عصبانیت میتواند تاثیر آرامشبخشی داشته باشد.
محققان سوئدی بر این باورند نه فقط نوع غذا بلکه حالت خوردن آن هم بسیار اهمیت دارد. آنها معتقدند وعدههای غذایی این امکان را میدهند که دغدغهها و استرسهای روزانه را برای دقایقی رها کنیم. این متخصان توصیه میکنند افراد هر روز حداقل نیم ساعت از وقت خود را به غذا خوردن اختصاص دهند و از خوردن غذا پشت میز کار خودداری کنند. این امر بر سلامتی روحی و شادابی آنها تاثیر قابل توجهی میگذارد.
نقل از :برنا
کد:
360
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ دوشنبه ۲۸ شهريور
بازدید:
7936
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
2
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4
بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
5
لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6
رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7
۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها
۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
8
چرا دندان عقل داریم؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
9
افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
10
ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمکهای غذایی به مردم غزه
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
11
اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد
۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
غذاهای عضله آور برای مردان
بسیاری از افراد با وجود ورزش های مستمری که انجام م...
ایام امتحان قهوه نخورید، اضطراب میآورد
یک روانشناس اظهار داشت: استرس دانشجویان به هنگام گ...
سبزیجاتی برای فصل سرما
فصل سرما نزدیک است و شما باید به فکر تأمین ویتامین...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
انار؛ میوه پرخاصیت پاییزی
تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتیاکسیدان دارد. نقش آنتیاکسیدانها، حفاظت از بدن در برابر استرسها، آلودگیهای شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطانهاست.
کنترل تغذیه نوجوانان
نوجوانی دوره رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده میشود حتی تغذیه.
کشت یا کشاورزی قراردادی چیست؟/ تجربه دیگر کشورها
پایگاه خبری لقمه: تجربیات کشورهای دیگر نشان میدهد که اجرای طرح کشاورزی یا کشت قراردادی میتواند منجر به توسعه و رونق بخش کشاورزی شود.
سلامت قلب با مصرف انگور
محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش میدهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است