صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
پاسخی به سوال قدیمی ارتباط بین غذا و سلامت روان
پاسخی به سوال قدیمی ارتباط بین غذا و سلامت روان
رابطه بین غذا و سلامتی روان انسان دارای پیشینه تاریخی طولانی است. دانشمندان دانشگاه کمبریج معتقدند نوع غذا بر عواطف و مزاج انسان تاثیرگذار است.
به گزارش لقمه، بر اساس گزارش گاردین، اکسفورد دون روبرت برتون (Oxford don Robert Burton) در قرن 17 در کتاب خود به نام «آناتومی مالیخولیا» برای پرهیز از افسردگی و همچنین برای به دست آوردن سلامتی روان به خوانندگان خود توصیه کرد از مصرف گوشت گاو، گوشت گوزن و آهو، گوشت خرگوش، کلم و ماهی تازه از آب گرفته شده پرهیز کنند.
وی معتقد بود نوع رژیم غذایی بر شادی و سلامتی روحی انسان تاثیر میگذارد.
دانشمندان دانشگاه کمبریج هم معتقدند نوع غذا بر عواطف و مزاج انسان تاثیرگذار است.
آنها همچنین بر این باورند افرادی که برای درست کردن وعده صبحانه خود وقت و انرژی کافی صرف میکنند نسبت به کسانی که صبحانه در وعده غذایی آنها جای ندارد دارای دیدگاه مثبتتری نسبت به آن روز هستند.
متخصصان کالج لندن هم در تحقیق خود بر روی بخشی از مغز به نام هیپوکامپوس (hippocampaus) که در آن نورونهای جدید به طور مداوم در طول حیات فرد تشکیل میشوند، دریافتند سطح نوروجنسیس یا همان فرایند تشکیل نورونها با حالتهای عاطفی و شناختی ارتباط تنگاتنگ دارد. به گفته آنان اگر نورونها تحریک به رشد شوند، حافظه تقویت شده و امکان ابتلا به افسردگی هم کاهش مییابد.
نوع رژیم غذایی بر رشد نورونها در «هیپوکامپوس» تاثیر میگذارد. کاهش مصرف کالری به میزان 30 درصد رشد نورونها را افزایش میدهد. اسیدهای چرب امگا 3 هم در کاهش افسردگی نقش موثری ایفا میکنند. همچنین مصرف شکلات در هنگام عصبانیت میتواند تاثیر آرامشبخشی داشته باشد.
محققان سوئدی بر این باورند نه فقط نوع غذا بلکه حالت خوردن آن هم بسیار اهمیت دارد. آنها معتقدند وعدههای غذایی این امکان را میدهند که دغدغهها و استرسهای روزانه را برای دقایقی رها کنیم. این متخصان توصیه میکنند افراد هر روز حداقل نیم ساعت از وقت خود را به غذا خوردن اختصاص دهند و از خوردن غذا پشت میز کار خودداری کنند. این امر بر سلامتی روحی و شادابی آنها تاثیر قابل توجهی میگذارد.
نقل از :برنا
کد:
360
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ دوشنبه ۲۸ شهريور
بازدید:
8159
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6
تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7
رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریکپذیر
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8
سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9
رژیمهای غذایی کمکالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر میگذارند؟
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10
امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است
۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
11
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
نکاتی جالب راجع به سوسیس و کالباس
آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که چرا گوشت ...
حبوبات، یک غذای کربوهیدرات دار خوب
حبوبات همواره جزء مواد غذاییای دسته بندی می شوند ...
بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب
مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آشنایی با میوه های لوکس
پایگاه خبری لقمه: این روزها در کنار میوههای عادی میشود رد و نشان میوههای عجیب و غریبی را پیدا کرد که چند سالی است در قفسه خرید فروشگاه ها جاخوش کردهاند محصولاتی که غالبا هویتی استوایی دارند
آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟
پایگاه خبری لقمه: همانطور که تلفنهای همراه به سلطه خود بر جهان ادامه میدهند و تعداد آنها بیشتر از انسانها روی زمین شده است، دانشمندان مشتاق هستند تا تاثیرات آنها بر سلامت را درک کنند.
وقتی غذا به حلق کودکمان پرید چه کنیم؟
هر سال، کودکان زیادی در اثر خفگی ناشی از گیر کردن اشیا و مواد غذایی در گلو و انسداد راه هوایی، جان خود را از دست میدهند. این در حالی است که با کمی دقت و ایمنسازی محیط اطراف کودک و وسایلبازی او میتوان از بروز بسیاری از این خطرات جلوگیری کرد.
تحلیل رستورانهای رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود
پایگاه خبری لقمه: تحلیل رستورانهای رقیب میتواند برای شما فرصتی باشد تا تحقیقات بازار را بهبود بخشید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است