اولین نمایشگاه سفره های ایرانی اسلامی تمدید شد


مهلت بازدید از اولین نمایشگاه عکس‌های تخصصی سفره‌های ایرانی اسلامی به مدت یک هفته دیگر پس از اتمام تعطیلات تابستانی خانه هنرمندان تمدید شد و در این مدت این نمایشگاه در نگارخانه بهار این مرکز برپا است.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه سفره‌های ایرانی اسلامی، تمدید این نمایشگاه به علت استقبال بسیار خوب علاقمندان و با توجه به بازگشایی دانشگاه‌ها با هدف استفاده این قشر پویای جامعه صورت گرفته است.

این نمایشگاه که شامل عکس‌های منتخب و برگزیده دومین دوره از مسابقات عکاسی از سفره‌های افطار، سفره‌های حسینی و سفره‌های هفت‌سین از 53 عکاس از نقاط مختلف کشور است، پیش از این و به طور همزمان به مدت دو هفته در نگارخانه نامی خانه هنرمندان ایران و کافه گالری موزه سینما دایر بود.

آثار برگزیده و منتخب دومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری تا کنون 2 بار در محل گالری شماره خانه عکاسان و بخش هنر هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به نمایش در آمده و با استقبال بسیار خوب مردم و مسوولین مواجه شده است.

این در حالی است که آثار برگزیده و منتخب مسابقات سفره‌های حسینی و هفت سین تا قبل از این به نمایش در نیامده و این نمایشگاه اولین ارائه این آثار است.

این مسابقات طی یکسال گذشته با دبیری محمد صالح حجت‌الاسلامی، توسط عکاسان نام آشنا و معتبری چون محمد ستاری، اسماعیل عباسی،‌ محمدمهدی رحیمیان، یدالله عبدی، حسین بهرامی، مژگان طریقی، مهدی سروری و مهدی توکلیان داوری شدند و 21 عکس به نمایشگاه سفره‌های افطار، 44 عکس به نمایشگاه سفره‌های حسینی و 43 عکس هم به نمایشگاه سفره‌های هفت سین راه پیدا کرده اند.

گفتنی است دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی با حمایت مرکز توسعه هنرهای تجسمی، خانه عکاسان ایران و دفتر آفرینش‌های ادبی حوزه هنری استان تهران در حال برگزاری سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطار و اولین دوره مسابقه خاطره نویسی سفره‌های افطار است که مهلت ارسال آثار برای این دو مسابقه تا 5 مهرماه تمدید شده است.



کد: 368 تاریخ نشر: ۱۳۸۹ پنج شنبه ۱۸ شهريور بازدید: 3417 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
2 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
3 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
5 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
7 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
9 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
10 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
11 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا هویج نارنجی است؟ هویج از سبزی‌های ریشه‌ای است که می‌توان آن را خام ...

  اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید...

  آبغوره فشار خون را کاهش نمی‌دهد هرچند گنجاندن آبغوره و سرکه در رژیم غذایی خوب است ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف زیاد آسپرین منجر به کوری می‌شود پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ویسکانسن آمریکا دریافتند: افرادی که به طور دائم آسپرین را به مدت دست کم ۱۰ سال مصرف می‌کنند؛ با خطر نابینایی و بیماری ماکولا دژنراسیون (Macular degeneration) ‏ روبه رو هستند که با بالارفتن سن در ارتباط است.
آنچه درباره خواص زعفران نشنیده اید! گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم می کنند.
اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست پایگاه خبری لقمه: ناپلیتانا، مالیبوی آناناس، موهیتو و رازبری مارگریتا؛ هیچ​کس نمی​داند این اسامی ناآشنا دقیقا از کی در فهرست غذایی ما ایرانی​ها جای گرفتند. هرچه که هست حالا جا برای خودنمایی اسامی عجیب آن ور آبی باز شده است .
چگونه تاکسی اینترنتی حق نوبت مردم را می خورند؟ پایگاه خبری لقمه: رونق خرید اینترنتی نان تازه به بلای جان مردم منتظر در صف نانوایی ها تبدیل شده و باعث اتلاف وقت بیش از پیش ایشان می شود.