اولین نمایشگاه سفره های ایرانی اسلامی تمدید شد


مهلت بازدید از اولین نمایشگاه عکس‌های تخصصی سفره‌های ایرانی اسلامی به مدت یک هفته دیگر پس از اتمام تعطیلات تابستانی خانه هنرمندان تمدید شد و در این مدت این نمایشگاه در نگارخانه بهار این مرکز برپا است.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه سفره‌های ایرانی اسلامی، تمدید این نمایشگاه به علت استقبال بسیار خوب علاقمندان و با توجه به بازگشایی دانشگاه‌ها با هدف استفاده این قشر پویای جامعه صورت گرفته است.

این نمایشگاه که شامل عکس‌های منتخب و برگزیده دومین دوره از مسابقات عکاسی از سفره‌های افطار، سفره‌های حسینی و سفره‌های هفت‌سین از 53 عکاس از نقاط مختلف کشور است، پیش از این و به طور همزمان به مدت دو هفته در نگارخانه نامی خانه هنرمندان ایران و کافه گالری موزه سینما دایر بود.

آثار برگزیده و منتخب دومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری تا کنون 2 بار در محل گالری شماره خانه عکاسان و بخش هنر هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به نمایش در آمده و با استقبال بسیار خوب مردم و مسوولین مواجه شده است.

این در حالی است که آثار برگزیده و منتخب مسابقات سفره‌های حسینی و هفت سین تا قبل از این به نمایش در نیامده و این نمایشگاه اولین ارائه این آثار است.

این مسابقات طی یکسال گذشته با دبیری محمد صالح حجت‌الاسلامی، توسط عکاسان نام آشنا و معتبری چون محمد ستاری، اسماعیل عباسی،‌ محمدمهدی رحیمیان، یدالله عبدی، حسین بهرامی، مژگان طریقی، مهدی سروری و مهدی توکلیان داوری شدند و 21 عکس به نمایشگاه سفره‌های افطار، 44 عکس به نمایشگاه سفره‌های حسینی و 43 عکس هم به نمایشگاه سفره‌های هفت سین راه پیدا کرده اند.

گفتنی است دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی با حمایت مرکز توسعه هنرهای تجسمی، خانه عکاسان ایران و دفتر آفرینش‌های ادبی حوزه هنری استان تهران در حال برگزاری سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطار و اولین دوره مسابقه خاطره نویسی سفره‌های افطار است که مهلت ارسال آثار برای این دو مسابقه تا 5 مهرماه تمدید شده است.



کد: 368 تاریخ نشر: ۱۳۸۹ پنج شنبه ۱۸ شهريور بازدید: 3476 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
11 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث ...

  نان صنعتی سالم‌تر است یا نان سنتی؟ این سوال برای خیلی‌ها پیش می آید که آیا نان‌های صن...

  قلب خود را با رژیم های سالم زنده نگه دارید پایگاه خبری لقمه: بیماری های قلب به دسته های مختلف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین زمان برای استفاده از سیر مردم معمولا از سیر گریزانند اما اگر خاصیت درمانی شگفت انگیز آن‌را بدانند، اشتیاق زیادی برای استفاده از آن پیدا خواهند کرد.
این فست فودهای آمریکایی را تحریم کنید شاید مردم آمریکا چاق ترین مردم دنیا باشند، ولی بدان معنا نیست که بازار آنها در انحصار فست فود باشد. فست فودهای زنجیره ای آمریکایی از جمله پیتزا هات، کی اف سی و مک دونالدز در نقاطی غیر از آمریکا غذاهایی ارائه می دهند که آمریکایی ها در کشور خودشان نمی توانند بخورند.
روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر پایگاه خبری لقمه: یکی از لذت‌های هر سفری، خوردن غذای با کیفیت در رستوران‌های خوب است. اما با گسترش صنعت غذا و بازار رستوران‌های رنگارنگ یافتن بهترین رستوران‌ها برای مسافران غریب کار چندان ساده‌ای نیست. با استفاده از این راهنماها و روش‌ها، احتمالاً می‌توانید بهترین رستوران را در سفر خود پیدا کنید و تجربه‌ی خوبی از غذاهای محلی به دست آورید.
هفت روش برای سوزاندن سریع‌تر چربی‌ها می‌گویند تعریف جنون انجام کاری یکسان بارها و بارها و انتظار داشتن نتیجه متفاوت است، اما اگر این موضوع صحت داشته باشد، پس در مورد ورزش کردن باید اکثر ما کاملا دیوانه باشیم.