آشنایی با روش تهیه یخمک هندوانه و توت فرنگی


لقمه: این دسر طراوات بخش و بدون چربی را برای روزهای گرم سال تهیه کرده و همراه با خانواده میل کنید.

مواد لازم برای 6 نفر:

آب: یک پیمانه

شکر: نصف پیمانه

هندوانه: 2 پیمانه؛ به قطعات کوچک تقسیم شده و هسته‌های آن جدا شود.

توت فرنگی تازه: 2 پیمانه، انتهای آن جدا شود.

نعنای تازه و خرد شده: یک قاشق سوپ‌خوریخوری

طرز تهیه:

• در قابلمه کوچکی آب و شکر را جوش آورید.( مخلوط را خوب هم زده تا شکر آن به خوبی درون آب حل شود). سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود.

• هندوانه و توت‌فرنگی را درون دستگاه همزن ریخته و شربت تهیه شده را نیز به آن اضافه کرده و به مدت 3- 2 دقیقه خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید. مخلوط را درون آبکش ریخته و پالپ ( گوشت میوه) و هسته‌های جا مانده آن را جدا کنید.

• پوره را درون ظرفی ریخته و به مدت یک ساعت یا تا زمانی که دور آن کمی یخ بزند، درون فریزر قرار دهید.

• سپس نعنا را به مخلوط اضافه کرده و تا 2 ساعت دیگر یا تا زمانی که منجمد شود درون فریزر قرار دهید.

• درست قبل از زمان مصرف مخلوط را از فریزر خارج کرده و درون دستگاه مخلوط کن به مدت 3- 2 دقیقه مخلوط کرده تا نرم و یکدست شوند.

ارزش غذایی نصف پیمانه این یخمک برابر است با:

کالری: 95، کلسترول: 0، سدیم: 3 میلی‌گرم، کربوهیدرات: 25 گرم، فیبر: 2 گرم، پروتئین: یک گرم 



شهره فرجی


نقل از :همشهری آنلاین

کد: 3781 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۳ ارديبهشت بازدید: 5175 ساعت: 1:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
2 خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
3 افزایش 67 درصدی قیمت هندوانه در هفته جاری ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
4 عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
5 گرانی محصولات کشاورزی در بهار امسال ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
6 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
7 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
8 قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
9 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
10 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
11 قیمت هندوانه در نزدیکی شب یلدا بیش از ۲۰۰۰ تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رازهایی درباره فست فودها! شواهد بسیاری هست که می گوید همبرگرهای رستوران های ...

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

  گزارشی از فعالیت‌های زیرزمینی صنایع لبنی در نیشابور فعالیت های زیرزمینی و تولیدی‌هایی که در پستوهای خا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی پایگاه خبری لقمه: عدم پذیرش و باور به اینکه بسته‌بندی ارزش افزوده‌ی فوق‌العاده برای محصول ایجاد می‌کند، عمدتاً به این امر به عنوان یک هزینه سربار نگاه شده و همیشه قیمت‌ها در بخش چاپ سرکوب شده است و صنعت چاپ کشور را با مشکل مواجه کرده است.
«کبد چرب» چگونه تشخیص داده می‌شود؟ یک متخصص داخلی گفت: زمانی که مولکول‌های چربی در سلول‌های کبدی رسوب کنند، حالتی ایجاد می‌شود که به آن کبد چرب گویند.
خوراکی‌هایی با کالری منفی و صفر کدامند مواد غذایی کم کالری، می توانند به کسانیکه به دنبال کاهش وزن هستند کمک کنند چرا که، بدن مجبور می شود تا از انرژی های ذخیره شده خود نیز در کنار آنها استفاده کند.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.