مواد لازم برای 6 نفر: آب: یک پیمانه شکر: نصف پیمانه هندوانه: 2 پیمانه؛ به قطعات کوچک تقسیم شده و هستههای آن جدا شود. توت فرنگی تازه: 2 پیمانه، انتهای آن جدا شود. نعنای تازه و خرد شده: یک قاشق سوپخوریخوری طرز تهیه: • در قابلمه کوچکی آب و شکر را جوش آورید.( مخلوط را خوب هم زده تا شکر آن به خوبی درون آب حل شود). سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود. • هندوانه و توتفرنگی را درون دستگاه همزن ریخته و شربت تهیه شده را نیز به آن اضافه کرده و به مدت 3- 2 دقیقه خوب آنها را با هم مخلوط کنید. مخلوط را درون آبکش ریخته و پالپ ( گوشت میوه) و هستههای جا مانده آن را جدا کنید. • پوره را درون ظرفی ریخته و به مدت یک ساعت یا تا زمانی که دور آن کمی یخ بزند، درون فریزر قرار دهید. • سپس نعنا را به مخلوط اضافه کرده و تا 2 ساعت دیگر یا تا زمانی که منجمد شود درون فریزر قرار دهید. • درست قبل از زمان مصرف مخلوط را از فریزر خارج کرده و درون دستگاه مخلوط کن به مدت 3- 2 دقیقه مخلوط کرده تا نرم و یکدست شوند. ارزش غذایی نصف پیمانه این یخمک برابر است با: کالری: 95، کلسترول: 0، سدیم: 3 میلیگرم، کربوهیدرات: 25 گرم، فیبر: 2 گرم، پروتئین: یک گرم شهره فرجی