سومین دوره مسابقات سفره‌های حسینی و یلدا گسترده تر از گذشته برگزار خواهد شد


دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی از برگزاری مسابقات عکاسی و خاطره نویسی سفره ها و یلدای حسینی در سه بخش تهران، شهرستانها و ایرانیان خارج از کشور و در دو سطح حرفه ای و آماتور با مشارکت سازمان فرهنگی هنری شهرداری و حمایت حوزه هنری استان تهران خبر داد.

لقمه: دبیر مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی اعلام کرد: با وجود حسن نیت و ارادت مدیران سازمان فرهنگی هنری شهرداری و حوزه هنری استان تهران به ائمه اطهار و توجه شان به فرهنگ اسلامی ایرانی، با تمهیداتی این مسابقات به صورت بسیار گسترده تری نسبت به گذشته برگزار خواهد شد.

حجت الاسلامی تشریح کرد: اکنون که از مشارکت سازمان فرهنگی هنری شهرداری و حمایت حوزه هنری استان تهران برخورداریم، مسابقات امسال با چند تغییر اجرا روبرو و کاملتر شده است. به عنوان مثال، با توجه به تجربه مسابقات گذشته مبنی بر دریافت عکس از سوی عموم مردم و هموطنان عزیز خارج از کشور در کنار هنرمندان حرفه ای عکاس، به این نتیجه رسیدیم که زمینه مشارکت همه اقشار را به صورت جدی تری فراهم آوریم. لذا مسابقات این دوره در دو سطح حرفه ای و آماتور و سه بخش تهران، شهرستان ها و ایرانیان خارج از کشور برگزار می شود و بر همین اساس تصاویر ارسالی می توانند با دوربین های عکاسی و یا موبایل گرفته شده باشند.

دبیر مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی با ذکر این نکته که سایت لقمه مسابقه عکاسی از سفره های یلدای سال گذشته را به دلیل تقارن این شب با ایام سوگواری دهه اول محرم و به احترام سالار شهیدان و احساسات و عقاید پاک مردم مودب و غیورمان برگزار نکرد، گفت: امسال در پی جلساتی که با کارشناسان و مدیران سازمان فرهنگی هنری شهرداری داشتیم، تصمیم بر این شد که با تاکید بر فرهنگ مذهبی و ملی مان امسال مسابقه یلدای حسینی را همزمان و در کنار سفره های حسینی برگزار کنیم.
وی افزود: همانطور که از سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطار آغاز شده بود، یکی از اتفاقات دیگر مسابقات امسال، اضافه شدن مسابقه خاطره نویسی به مسابقه عکاسی است. بنابراین ما مسابقه خاطره نویس سفره های حسینی و یلدای حسینی را هم برگزار خواهیم کرد و امیدواریم که در پایان این دوره مجموعه دیدنی و خواندنی بی نظیری با موضوعات و در بخش های مذکور داشته باشیم و بتوانیم آن را به مردم عزیزمان هدیه کنیم.

دبیر این مسابقات تصریح کرد: هدف ما از برگزاری این مسابقات تهیه یک محتوای فراگیر از فرهنگ بی نظیر و زیبای مردم عزیزمان است و معتقدیم که با اینکار می توانیم خاطرات دوست داشتنی زندگی ایرانی که مملو از ایمان، عشق و ادب است را به ثبت رسانده و برای دنیا و آیندگان به نمایش بگذاریم. تجربه نمایشگاه دوره گذشته این مسابقات ثابت کرد که رسانه عکس تاثیر گذارترین رسانه برای نشان دادن این وحدت در عین تنوع فرهنگی است که با نگاه ناب هنرمندان به لحظه های عاشقی خلق می شود.

دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی با توجه به اینکه هم اکنون در ایام سوگ حسینی قرار داریم، برای جلوگیری از اتلاف وقت و از بین رفتن فرصت مناسب برای عکاسی این خبر را منتشر کرده و اعلام کرد جزئیات فراخوان، جوایز و مشخصات داوران در اوایل هفته آتی به اطلاع عموم علاقمندان و هنرمندان خواهد رسید.




کد: 379 تاریخ نشر: ۱۳۸۹ چهارشنبه ۱۷ آذر بازدید: 3666 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
11 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه هنگام ترک سیگار دچار اضافه وزن نشوید پزشکان توصیه می‌کنند در زمان ترک سیگار خود را سرگر...

  به این دلایل قبل از خواب چای نخورید پژوهشگران به افراد مستعد ابتلا به خون دماغ بویژه ت...

  یک برنامه غذایی برای بهبودیافتگان کرونایی پایگاه خبری لقمه: اشتهای بسیاری از بیماران کرونایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا چیپس خانگی هم بد است؟ بیشتر چیپس ‏های خانگی بسته ‏بندی شفاف دارند. وقتی این بسته ‏بندی ‏ها در معرض نور آفتاب قرار می‏ گیرد، روغن داخل ورقه ‏های سیب‏ زمینی بیشتر پراکسید می ‏شود و ترکیب‌ های مضر بیشتری تولید می‏ کند.
آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با بیان اینکه طی ۳۵ سال گذشته بیش از ۳.۱ میلیون هکتار از اراضی آبی کشور به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده‌اند اظهار کرد: این فناوری‌ها ضمن کاهش مصرف آب، موجب افزایش بهره‌وری و تولید در بخش کشاورزی شده‌اند.
غذاهای مناسب در آلودگی هوا فصل زمستان همراه است با روزهایی که آلودگی هوا در بیشترین حد خود قرار دارد. در این روزها همه چیز در محدوده اضطرار است و از هموطنان درخواست می‌شود تا آنجا که می‌توانند از مسافرت‌های غیرضروری خود در سطح شهر خودداری کنند.
درمان بیماری شیزوفرنی با رژیم غذایی غنی از چربی پایگاه خبری لقمه: طبق یک تحقیق جدید، رژیم غذایی غنی از چربی و دارای مقادیر پایین کربوهیدرات که معمولاً مناسب ورزشکاران بدنسازی است، در درمان بیماری شیزوفرنی موثر است.