صادرات بیش از 400 میلیون دلار شیرینی و شکلات


معاون وزیرصنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: ارزش صادرات شیرینی و شکلات کشور در سال گذشته از مرز 400 میلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش لقمه، ˈحمید صافدلˈ روز یکشنبه در دیدار با استاندار چهارمحال وبختیاری اظهارکرد:میزان تولیدات صادراتی در کشور در مقایسه باسال های گذشته از روند مطلوبی برخوردار بوده است.

وی با تاکید بر اینکه صادرات در حال حاضراصلی ترین شاخص رشد اقتصادی کشور ها محسوب می شود، گفت: تلاش می شود با جلوگیری از خام فروشی در بخش صادرات به سمت تولید و صادرات کالاهایی با ارزش افزوده بیشتری حرکت کرد.

صافدل ادامه داد: افزایش سطح کیفی تولیدات، حلال بودن، بسته بندی مناسب، افزایش ضریب های بهداشتی و اعتماد به محصولات خوراکی ایرانی ازمهم ترین دلایل رشد صادرات جمهوری اسلامی ایران در کشورهای همسایه است.

 رییس سازمان توسعه تجارت ایران گفت : با تدوین سند راهبردی توسعه صادرات ˈگزˈ، تولید، صادرات و اشتغال این بخش افزایش می یابد.

معاون وزیرصنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران به منظور شرکت در نخستین همایش ملی ˈگز ˈ در شهرکرد به چهارمحال وبختیاری سفر کرده است.

 


نقل از :ایرنا

کد: 3802 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت بازدید: 3457 ساعت: 8:04 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
9 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
10 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
11 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت به...

  با مصرف مداوم گوجه فرنگی خو را در برابر سکته مغزی بیمه کنید کسانی که خون آن‌ها حاوی بالا‌ترین سطوح لیکوپن بوده...

  اینها را در مایکروویو قرار ندهید!! برخی از این ظروف رگه هایی از آهن در داخل رنگ و یا ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بیماران کرونایی این غذاها را نخورند پایگاه خبری لقمه: براساس یافته جدید تحقیقاتی؛ کروناویروس به تارهای صوتی آسیب می‌رساند.
شما هم می‌خواهید چاق شوید؟ رایج‌ترین دلایل برای لاغر بودن یک نفر معمولاً یکی از علت‌های زیر است:ژنتیک، خوردن غذای کمتر از میزان نیاز، داشتن سبک زندگی فعال و پر تحرک، ورزش بیش از حد.این را هم بدانید خیلی از افراد لاغر هستند به دلیل ناتوانی‌ها، اختلالات خوردن، اختلالات روحی، و یا سابقه بیماری یا عمل جراحی شدید. در این مقاله ما روش‌های افزایش وزن را با هم بررسی می‌کنیم ولی قطعاً برای افرادی که از اختلالات نامبرده رنج می‌برند بهترین راه‌حل، درمان بیماری زمینه‌ای است و بعد واجد شرایط برای این توصیه خواهند بود.
۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند بحث در مورد ترکیبات شیمیایی، یک موضوع تخصصیه. اما چاره ای نیست برای حفظ سلامت باید بخشی از این مواد رو شناخت. از جمله این ترکیبات پرفلورنیته (PFCS) . این ماده نوعی فلورید شیمیایی با ویژگی های منحصر به فرده.
تغذیـه صحیح بـرای پـدر شدن ناباروری تقریبا 15درصد از تمام زوج‌های جوان را درگیر کرده است که تقریبا نیمی از دلایل ناباروری‌ها مربوط به اختلالاتی در سیستم تولید مثلی مردان است.