صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
>
مهلت ارسال آثار به سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین تمدید نمیشود
مهلت ارسال آثار به سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین تمدید نمیشود
دبیر سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین از عدم تمدید مهلت ارسال آثار به این مسابقه خبر داد.
لقمه:
محمد صالح حجت الاسلامی، دبیر این مسابقات گفت: این مسابقه سومین سال خود را سپری می کند و از اولین دوره نیز بنای ما بر تکیه بر کیفیت بوده و نه کمیت و برهمین اساس هم از داوران خوشنام و سطح بالا بهره برده ایم. حتی با تغییر در کادر داوران در هر دوره سعی کرده ایم تا هر بار نگاهی جدید به موضوع داشته باشیم. خوشبختانه به نظر می رسد که این مسابقات، که تنها مسابقاتی است که توسط بخش خصوصی و با رویکردی کاملا فرهنگی و البته تا کنون در بیشتر موارد با حمایت محدود سازمان های مختلف دولتی برگزار شده جایگاه خود را بدست آورده و حتی تاثیراتی فراتر از انتظار هم داشته است.
طراح این مسابقات افزود: بعد از صدها و یا حتی هزاران سالی که از رایج شدن آداب و رسوم و آئین هایی همچون نوروز، ماه نورانی رمضان، تهیه و توزیع نذر و نذورات و یا شب نشینی های یلدا می گذرد، تا کنون فعالیتی جدی با قابلیت مشارکت عموم، برای ثبت این پدیده ها و عناصر فرهنگی و زیبای سبک زندگی ایرانیان و مسلمانان، صورت نگرفته بود. گرچه شاهدیم که همین امسال قبل از نوروز فراخوان مسابقه عکاسی نوروزی از سوی وزارت ارشاد و ستاد جشن نوروز منتشر شد و اولین جشنواره ایران شناسی به راه افتاده است و حتی موضوع بخش عکس جشنواره تجسمی فجر در دو دوره گذشته هم آئین های ایرانی بوده است اما مسابقات عکاسی از سفره های ایرانی اسلامی تنها مسابقه ای است که با موضوعاتی کاملا تخصصی و متمرکز بر یک آئین در هر مسابقه، آغاز به کار کرده و ادامه داده است.
این مدرس دانشگاه و صاحب امتیاز سایت لقمه، ادامه داد: به هرحال این هم فعالیتی است در بین هزاران فعلی که در دل جامعه ما و جهان اتفاق می افتد و می تواند علاقمندان و یا منتقدین خاص خود را داشته باشد. اما چیزی که تا کنون اتفاق افتاده است، مشارکت افراد و اقشار مختلف و حتی ایرانیان خارج از کشور در حرکتی خود جوش که با عشق به مردم و از دل مردم است و ما هم سعی داریم تا در هر دوره بر کیفیت کار خود بیفزاییم تا به نتایج درخور شان فرهنگمان دست پیدا کنیم.
دبیر این مسابقات تاکید کرد: با توجه به اینکه یک ماه از عید و زمان گستردن سفره های هفت سین گذشته است و احتمال گرفتن عکس جدید وجود ندارد و از سویی دیگر فرضمان بر این است که هنرمندان علاقمند در مدت زمان تعیین شده، آثار خود را به دبیرخانه ارسال خواهند کرد؛ بر همین اساس و برای احترام به این دوستان و وفاداری به متن فراخوان مهلت ارسال آثار همچون دوره قبلی، تمدید نخواهد شد.
وی تصریح کرد: تا کنون نیز با استقبال خوبی روبرو بوده ایم گرچه به نظر ما کمیت در این مسابقه اهمیت خاصی ندارد و برگزار کنندگان اصرار ویژه ای بر کیفیت دارند و امیدواریم که نمایشگاه این دوره اثبات این اراده باشد.
این گزارش حاکی است که تا کنون بیش از 570 عکس از نزدیک به 210 هنرمند به دبیرخانه این مسابقه ارسال شده است.
کد:
382
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ شنبه ۱۰ ارديبهشت
بازدید:
3248
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3
پرده بدون سفره
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4
«تورم» سفره خانوادهها را کوچک کرد!؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5
تفاوتهای روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانیها و غذا خوردن روی میز
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
6
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7
تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچیهای پیشکسوت هیئات حسینی
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9
دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10
«سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
11
خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
این میوهها و خوردنیها را نباید در یخچال بگذارید
Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتمهای...
خواص خوردن ژله
یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگهای...
آدامس ترک سیگار برای جنین خطر دارد
متاسفانه تعداد خانمهای سیگاری کم نیست و البته جای...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟
تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پردرآمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه بهدست میآورند، زحمت زیادی میكشند و آنقدر روشهای جدید ابداع كردهاند كه رئیس سازمان غذا و دارو میگوید شناسایی این تقلبها نیازمند خلاقیت است.
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود
در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمیشود؟»، خلبان یکی از شرکتهای هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو میشود، انتقاد کرد.
آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟
پایگاه خبری لقمه: لیمو عمانی یک ماده غذایی رایج در بیشتر آشپرخانههای عربی و آسیایی است که دارای فواید فوقالعادهای برای سلامت جسم است.
فیروزآباد قطب تولید گیاهان دارویی و عسل برگ / صادرات سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی به اروپا
پایگاه خبری لقمه: شهر فیروز آباد استان فارس در راستای معرفی قطبهای صنایع تبدیلی، به عنوان قطب تولید گیاهان دارویی به ویژه عسل برگ معرفی و اعلام شد، سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی این شهر به اروپا صادر میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است