صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
>
سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین نفرات برتر خود را شناخت
سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین نفرات برتر خود را شناخت
مرحله نهایی داوری سومین مسابقات عکاسی ازسفره های هفت سین عصر روز گذشته انجام شده و نفرات برتر و برگزیده این مسابقه هم مشخص شدند.
لقمه:
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی، پس از انجام مراحل مختلف انتخاب و داوری سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین، این مسابقات با برتری حسن غفاری، عکاس پیشکسوت، امیرعنایتی و جابر غلامی به پایان رسید.
این گزارش حاکی است که داوران این دوره آقایان محمد مهدی رحیمیان، محمد غفوری و شهریار توکلی، پس از بررسی آثار قریب به 800 عكس از نزدیک به 300 عكاس در دو بخش تك عكس و مجموعه هیچ کدام از مجموعه ها راشایسته راه یابی به نمایشگاه ندانسته و با انتخاب 40 قطعه عکس از 28 عکاس برگزیدگان این دوره از مسابقات عکاسی از سفره های هفت سین را تعیین کردند. در این میان حسن غفاری و داود کهن ترابی به ترتیب با 5 و 4 عکس راه یافته به نمایشگاه این دوره بیشترین تعداد عکس را دارند.
اسامی سایر عکاسانی که در این نمایشگاه حضور خواهند داشت عبارتند از : مازیار اسدی، میثم امانی، علیرضا بختیاری، مریم بهمنی، امیر ثمودی، حسین جلالی، پروانه جلایر نژاد، مهدی حاجیوند، مجید حجتی، مختار حسین زاده، سید مدیار شجاعی فر، صفدری، علیرضا عباسی، مهدی عباسی، امان عسکری زاد، محمد امین علم صاحب پور، محسن غلامی، غضنفری، قالیباف غفاریان، حسن فراهانی، جمشید فرجوند فردا، امیر قادری، داود کهن ترابی و ناصر محمدی.
در این میان پس از هنرمندان تهرانی، عکاسان مشهدی و اراکی بیش از همه به نمایشگاه راه یافته اند، این در حالی است که این مسابقه با استقبال بی نظیری روبرو شد به طوری که بیش از 20 قطعه عکس از ایرانیان ساکن در خارج از کشور به دبیرخانه رسید و در داخل کشور نیز تنها از دو استان هرمزگانو سیستان و بلوچستان هنرمندی در این مسابقه شرکت نکرد. در این دوره عكاسان مطرحی چون حسن غفاری، فرامرز عامل بردبار، جمشید فرجوند فردا، قاسم شیشه گران، داود کهن ترابی، منصوره معتمدی و ... شركت داشتند. اعضای انجمن عكس نگاه و انجمن های عكس آذربایجان و خراسان رضوی هم حضور قابل توجهی در این مسابقه داشتند و تنوع آثار ارسالی نسبت به سالهای گذشته از رشد چشمگیری برخوردار بود.
گفتنی است داوری این دوره به عهده محمد مهدی رحیمیان، محمد غفوری و شهریار توکلی بود و دبیری مسابقه را هم محمد صالح حجت الاسلامی به عهده داشت. این دوره مسابقه با حمایت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشد اسلامی برگزار شد که البتهدر این میان مشکلاتی هم پدید آمد که باعث تاخیر در برگزاری مراسم داوری شد. در این مسابقه به سه عکس برتر هر کدام مبلغ 3 میلیون ریال جایزه و به سایر عکس ها هر کدام 50 هزار تومان حق التصویر پرداخت می شود و برای تمامی شرکت کنندگان گواهی شرکت صادر خواهد شد که می توانند با مراجعه به دبیرخانه دریافت کنند.
این دبیرخانه اعلام کرده است که جوایز و حق التصویر آثار راه یافته به نمایشگا را حداکثر تا ده روز دیگر به حساب هنرمندان واریز خواهد کرد اما برپایی نمایشگاه این دوره به ایام قبل از عید نوروز موکول خواهد شد.
مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی از سال 1376با موضوعات عکاسی و خاطره نویسی از سفره های افطاری، سفره های حسینی، سفره های یلدا و سفره های هفت سین توسط سایت لقمه طراحی و اجرا شده و هم اکنون چهرمین سال خود را با برگزاری چهارمین مسابقه عکاسی و خاطره نویسی از سفره های افطاری آغاز کرده است. این ر حالیاست که نمایشگاه تخصصی عکس سفره های افطاری هم اکنون در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برپاست که متعلق به آثار برگزیده و منتخب دوره های گذشته این مسابقه است اولین کتاب خاطرات و عکس های سفره های افطاری نیز در همین ایام توسط انتشارات سوره مهر، منتشر و روانه بازار نشر شده است.
کد:
385
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ دوشنبه ۳۱ مرداد
بازدید:
6000
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2
دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
3
«سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
4
خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
5
توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
6
روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
7
دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
8
«فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است
۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
9
نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود!
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
10
دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟
۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
11
پیام تسلیت دبیر مسابقات فرهنگی هنری سفرههای ایرانی اسلامی به مناسبت درگذشت بابک برزویه
۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
غذاهایی كه باید آنها را بیشتر خورد
تنوع محصولات و مواد غذایی و فلسفه خوردن غذاها، نشا...
ورزش های قندسوز را بشناسید
درمان مناسب بیماری پیچیده دیابت علاوه بر همکاری، ب...
10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب
گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم
برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکتههای ریزی وجود دارد که در این مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپهها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆالهای فراوانی از سوی خانمها مطرح میشود.
نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان میآید
پایگاه خبری لقمه: تقریبا میتوان گفت که اغلب افراد نوشابه مصرف میکنند؛ اما اگر مضرات و عوارض جبرانناپذیر نوشابه را بدانند شاید از نوشیدن نوشابه پشیمان شوند.
آبلیموهای بینام و نشان و قیمتهای بیسر و سامان
علیرغم تاکید سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی صنعت آبلیمو مبنی بر پاکسازی بازار از آبلیموهای غیر استاندارد و تعیین قیمت مصوب، هنوز آبلیموهای بینام و نشان زیادی در بازار به چشم میخورند.
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده
پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخزدایی در دمای اتاق میگیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است