به گزارش لقمه، کرفس مانع از فراموشی می شود. محققان دریافتند افرادی که کرفس می خورند نه تنها از مزه خوب این سبزی لذت می برند بلکه مانع از بروز دمانس ناشی از پیری خود می شوند. این ماده میزان رسوب پروتئین های عامل بروز دمانس را در مغز به طور قابل ملاحظه ای کاهش می دهد. در سبزیهای سبز دیگری مانند بابونه و فلفل دلمه سبز نیز از «فلاونوئید» موجود در کرفس وجود دارد. به گفته محققان، کرفس حاوی نوعی فلاونوئید است که مانع از بروز پروسه ها و مراحل آسیب رسان در مغز می شود. این ماده میزان رسوب پروتئین های عامل بروز دمانس را در مغز به طور قابل ملاحظه ای کاهش می دهد. آزمایش بر روی موش هایی که ژن آلزایمر به آنها وارد شده بود نشان داد که «فلاونوئید دیوسمین» موجود در کرفس روند بروز بیماری آلزایمر را در موش ها به شدت کاهش داد.