به گزارش پایگاه خبری لقمه، پرفشاری خون علاوه بر افت کیفیت زندگی، شما را در معرض ابتلا به بیماریهای کشنده قرار خواهد داد و خوشبختانه این شرایطی است که میتوان بر آن غلبه کرد. لب شما به همراه کلیه ها، لوزالمعده و مغز، تحت فشار خون بالا دچار آسیبهای جدی میشوند. پرفشاری خون علاوه بر افت کیفیت زندگی، شما را در معرض ابتلا به بیماریهای کشنده قرار خواهد داد و خوشبختانه این شرایطی است که میتوان بر آن غلبه کرد. اگر فشار خون شما بالاتر از ۱۲۰/۸۰ میلی متر جیوه است، و اگر بدنبال راهکارهای ساده برای حفظ سطح سالم فشار خون خود هستید، بشقاب غذا یک راه عالی برای رسیدن به این هدف است. انتخاب ۶ نوع ماده غذایی گیاهی و مصرف آنها در روز به کاهش فشار خون شما در حد مطلوب کمک میکند. گوجهفرنگی: حاوی مقادیر فراوانی لیکوپن است. این آنتی اکسیدان به طور قابل توجهی فشار خون را کاهش میدهد. همچنین غنی از کلسیم، پتاسیم، ویتامینهای آ، ث و E بوده و دارای تمام مواد مغذی مورد نیاز برای جلوگیری از فشار خون است. سیر: دارای خواص متعددی است که از لخته و ضخیم شدن رگهای خونی جلوگیری کرده و همچنین به آسانی با عوارض ناشی از فشار خون بالا مبارزه میکند. کرفس: حاوی موادی به نام سالیدس است و موجب آرام و گشاد شدن ماهیچههای اطراف رگها میشود. با گشاد شدن رگها خون با فشار کمتری حرکت میکند و فشار خون پایین میآید. لوبیا: این ماده مغذی سرشار از فیبر، پتاسیم و منیزیم است و به حفظ سطح فشار خون سالم کمک میکند. افرادی که روزانه یک فنجان لوبیا و دیگر حبوبات را مصرف میکنند، شاهد افت فشار خون خود هستند. کاکائو: مطالعات محققان استرالیایی نشان داده است که اضافه کردن کاکائو به رژیم غذایی میتواند به دلیل وجود فلاونول در آن به کاهش فشار خون کمک کند و عملکرد رگهای خونی را بهبود بخشد. محققان دانشگاه هاروارد نیز اعلام کرده اند که شکلات تیره به کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا کمک میکند. موز: یک منبع فوق العاده از پتاسیم محسوب میشود و اثرات سدیم در افزایش فشار خون را خنثی میکند. بزرگسالان باید روزانه حدود ۴ هزار و ۷۰۰ میلی گرم پتاسیم دریافت کنند و یک موز متوسط ۱۲ درصد از این میزان نیاز را برطرف میکند.
بازگشت به صفحه نخست