پیاز و سیب زمینی ارزان می شود


رییس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار تهران، از کاهش قیمت پیاز و سیب زمینی تا 15 روز آینده خبرداد.

به گزارش لقمه، 'حسین مهاجران' افزود: هم اکنون هر کیلوگرم پیاز دزفول با قیمتی بین 450 تا 750 تومان و سیب زمینی نو و کهنه نیز بین 1300 تا 1900 تومان در میادین میوه و تره بار عرضه می شود که با ورود این دو محصول از سایر مناطق ، قیمت ها کاهش می یابد.
وی درخصوص قیمت میوه های تابستانه گفت: هر کیلوگرم توت فرنگی با قیمت چهار هزار تا 10 هزار تومان، زردآلو با نرخی بین هشت تا 10 هزار تومان، گوجه سبز بین هشت تا 10 هزارتومان و گیلاس نوبرانه ریز بین 2500 تا سه هزارتومان در میادین عرضه می شود. 

پیش بینی کمبود میوه زردآلو در خردادماه سال جاری
مهاجران تصریح کرد: هم اکنون میوه زردآلو نوبرانه از کاشان و شیراز به بازار عرضه شده و کمبودی در این زمینه وجود ندارد.
وی افزود: اما به دلیل آسیب و خسارات وارده به مراکز شهریار، شاهرود و ارومیه پیش بینی می شود اوایل خرداد ماه با کمبود این میوه تابستانه مواجه شویم.
وی با بیان این که سال گذشته قیمت هرکیلوگرم زردآلو بین 2500 تا 4 هزارتومان در میدان بود ، اظهارکرد: امسال پیش بینی می شود قیمت این محصول در میادین میوه و تره بار چهار هزار تومان عرضه شود.
مهاجران دلیل افزایش قیمت هندوانه در بازار داخلی را افزایش صادرات دانست و گفت: همچنین هر کیلوگرم طالبی درجه یک با قیمتی بین 800 تا 1400 تومان و هندوانه ریز قالب 400 تومان و هندانه درجه یک بین 650 تا 700 تومان در میدان به فروش می رسد. 

قیمت موز سقوط کرد
رییس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار بیان کرد: با توجه به شروع فصل تابستان و کاهش مصرف موز قیمت هر کیلوگرم موز در میدان میوه و تره بار به 2500 تا 4400 تومان رسیده است.
وی اضافه کرد: هم اکنون قیمت هر کیلوگرم سیب درختی درجه یک 3500 تومان و مابقی بین 1000 تا 1800 تومان، کیوی 2500 تا 3 هزار تومان و خیار درختی و بوته ای 1600 تومان عرضه می شود.
وی درباره قیمت سبزی خوردن نیز گفت: سبزی به دلیل بالا بودن میزان تلفات از قیمت بالایی برخوردار است به طوری که هر کیلوگرم سبزی خوردن 1500 و قیمت هر کیلوگرم سبزی مصرفی بین 650 تا 700 تومان است.


مهاجران تاکید کرد: این قیمت ها مربوط به عرضه این محصولات در میادین میوه و تره بار است که در خرده فروشی ها با 35 درصد سود و موز با 25 درصد سود عرضه می شود.


نقل از :ایرنا

کد: 3873 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۶ ارديبهشت بازدید: 3401 ساعت: 11:26 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
5 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
6 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
8 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
9 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
10 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
11 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی وقتی به رستوران می‌روند، سالاد نخورند! یك سازمان پشتیبانی از مصرف كننده در آلمان هشدار دا...

  ورزش رمز سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: دلایل زیادی وجود دارد که باعث کم...

  با ذرت به جنگ با کم خونی بروید متخصصان تغذیه می‌گویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
صنعتی به نام تولید اسنک اسنک‌ها، میان‌وعده‌هایی هستند که به طور موقت گرسنگی را برطرف می‌سازند و انرژی مختصری نیز برای انجام کار فراهم می‌کنند. پفک، چیپس و پاپ کورن از معروف‌ترین اسنک‌ها هستند.
ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن هل؛ دانه‌ای کوچک با قدرتی بزرگ! این ادویه معطر نه تنها به غذاها طعم و عطر ویژه‌ای می‌بخشد، بلکه همچون یک درمانگر طبیعی، از دل مشکلات گوارشی گرفته تا استرس و سلامت قلب، به بدن شما کمک می‌کند.
اصول کلی در استفاده از داروهای گیاهی اندازه ها و مقادیر و طرز تهیه و آماده کردن داروهای گیاهی و گیاهان دارویی برای استفاده اصول کلی در استفاده از داروهای گیاهی را شامل می شود.