صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
>
عکس یک دریچه است که میتواند به سمت معنویت باز شود
شاهحسینی در گفتوگو با لقمه:
عکس یک دریچه است که میتواند به سمت معنویت باز شود
یک منتقد هنری گفت: شاید تمام معنویت در این قاب باز نشود اما میتواند پنجرهای به سمت معنویت باشد چرا که این ظرفیت بلقوه را عکس دارد.
لقمه:
دکتر مجید شاهحسینی در بازدید از نمایشگاه آثار برگزیده دومین مسابقه عکاسی از سفرههای افطاری در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن در گفتوگو با خبرنگار ما تصریح کرد: آن چیزی که سفره افطار را از غذا خوردن معمولی جدا میکند معنویتی است که در این سفره وجود دارد. هر چه این نگاه معنوی و دینی در تصویرهای سفرههای افطاری بیشتر متجلی باشد افطار، افطاریتر خواهد شد و این همان ممیزه یک شام ساده با سفره افطار است.
وی با بیان اینکه ما باید بررسی کنیم چگونه میتوان آن باور معنوی و ایمان آدمهایی که پای این سفرهها نشستهاند را در قاب یک عکس نشان دهیم افزود: هر چه به این مقوله توجه بیشتر شود سفرههای افطاری دقیقتر خواهد شد.
وی اظهار داشت: تفاوت سفرههای معمولی با سفره افطار، مثل تفاوت خاک و تربت یا روزه و رژیم غذایی است. تفاوت عمده اینها معنویت است و این معنویت همان وجه تفاوت سفره افطاری از سفره اطعام است.
وی ادامه داد: در واقع به این مدل که دقیقاً یک مدل هنر دینی است هر چه نزدیکتر شویم این نگاه نابتر و زلالتر میشود.
وی در پایان با اشاره به اینکه عکس یک دریچه است که میتواند به سمت معنویت باز شود خاطرنشان کرد: شاید تمام معنویت در این قاب باز نشود اما میتواند پنجرهای به سمت معنویت باشد چرا که این ظرفیت بلقوه را عکس دارد.
کد:
391
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ پنج شنبه ۲۰ مرداد
بازدید:
3878
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3
پرده بدون سفره
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4
«تورم» سفره خانوادهها را کوچک کرد!؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5
تفاوتهای روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانیها و غذا خوردن روی میز
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
6
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7
تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچیهای پیشکسوت هیئات حسینی
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9
دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10
«سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
11
خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
«تخمشربتی» را درست مصرف کنید
تخم شربتی در عین حال که فوائد بسیاری برای سلامتی ...
غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید
یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...
چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟
پیاز از قدیمیترین سبزیهایی است که بشر استفاده می...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چطور میتوان پوست را ویتامینه کنیم؟
خیلیها تصور میکنند تمام مشکلات پوستی از ضعف کبدشان ناشی میشود که البته در بسیاری موارد همینطور است اما نه همیشه! خیلیها هم فکر میکنند مشکل از پوست چربشان و لوازم آرایشی است که استفاده میکنند که باز هم این موارد درست هستند اما همیشه اینطور نیست.
نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس
شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما...
عادات غذایی کمخونی آور
کمخونی فقر آهن از شایعترین کمخونیهاست. بر اساس جدیدترین بررسیها، مشخص شده است 20 درصد خانمها، 50 درصد خانمهای باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمیکنند و همین امر باعث میشود کمخونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آنها بروز کند.
زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟
برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه بهدلیل سر و شکلی که دارد، زیباتر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه میکنند؟ زیتون رنگشده نخورید!
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است