شاه‌حسینی در گفت‌وگو با لقمه:
عکس یک دریچه است که می‌تواند به سمت معنویت باز شود


یک منتقد هنری گفت: شاید تمام معنویت در این قاب باز نشود اما می‌تواند پنجره‌ای به سمت معنویت باشد چرا که این ظرفیت بلقوه را عکس دارد.

لقمه: دکتر مجید شاه‌حسینی در بازدید از نمایشگاه آثار برگزیده دومین مسابقه عکاسی از سفره‌های افطاری در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن در گفت‌وگو با خبرنگار ما تصریح کرد: آن چیزی که سفره افطار را از غذا خوردن معمولی جدا می‌کند معنویتی است که در این سفره وجود دارد. هر چه این نگاه معنوی و دینی در تصویرهای سفره‌های افطاری بیشتر متجلی باشد افطار، افطاری‌تر خواهد شد و این همان ممیزه یک شام ساده با سفره افطار است.

وی با بیان اینکه ما باید بررسی کنیم چگونه می‌توان آن باور معنوی و ایمان آدمهایی که پای این سفره‌ها نشسته‌اند را در قاب یک عکس نشان دهیم افزود: هر چه به این مقوله توجه بیشتر شود سفره‌های افطاری دقیق‌تر خواهد شد.

وی اظهار داشت: تفاوت سفره‌های معمولی با سفره افطار، مثل تفاوت خاک و تربت یا روزه و رژیم غذایی است. تفاوت عمده اینها معنویت است و این معنویت همان وجه تفاوت سفره افطاری از سفره اطعام است.

وی ادامه داد: در واقع به این مدل که دقیقاً یک مدل هنر دینی است هر چه نزدیکتر شویم این نگاه ناب‌تر و زلال‌تر می‌شود.

وی در پایان با اشاره به اینکه عکس یک دریچه است که می‌تواند به سمت معنویت باز شود خاطرنشان کرد: شاید تمام معنویت در این قاب باز نشود اما می‌تواند پنجره‌ای به سمت معنویت باشد چرا که این ظرفیت بلقوه را عکس دارد.



کد: 391 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ پنج شنبه ۲۰ مرداد بازدید: 3878 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
11 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  «تخم‌شربتی» را درست مصرف کنید تخم شربتی در عین حال که فوائد بسیاری برای سلامتی ...

  غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...

  چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟ پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که بشر استفاده می...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چطور می‌توان پوست را ویتامینه کنیم؟ خیلی‌ها تصور می‌کنند تمام مشکلات پوستی از ضعف کبدشان ناشی می‌شود که البته در بسیاری موارد همین‌طور است اما نه‌ همیشه! خیلی‌ها هم فکر می‌کنند مشکل از پوست چرب‌شان و لوازم آرایشی است که استفاده می‌کنند که باز هم این موارد درست هستند اما همیشه این‌طور نیست.
نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما...
عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.
زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!