روش تهیه سس‌های ویژه برای خوره‌های چیپس


سس هایی که در زیر معرفی می کنیم را می توانید با چیپس میل کنید.

1. سس سالسا 



مواد لازم:


6 عدد گوجه فرنگی خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
2 عدد فلفل کبابی، پوست گرفته و خرد شده
نصف پیاز قرمز، ریز ریز شده
1 قاشق روغن زیتون
1 عدد لیمو
نمک و فلفل سیاه
پیازچه، گشنیز و جعفری تازه

در کاسه ای همه مواد را مخلوط کنید و 12 ساعت در یخچال بگذارید بماند تا مزه بگیرد. سپس با چیپس سرو نمایید.



2. سس نخود



مواد لازم:

2 قوطی کنسرو نخود
نیم فنجان روغن زیتون
نصف لیمو
2 قاشق جعفری خرد شده
2 حبه سیر
یک و نیم قاشق نمک
نیم قاشق روغن کنجد سیاه
نیم تا یک قاشق زیره آسیاب شده
فلفل سیاه
ربع فنجان آب
پاپریکا برای تزئین

در مخلوط کن همه مواد را بجز جعفری و پاپریکا مخلوط کنید و از این دو برای تزئین آن استفاده کنید. با سرعت کم مخلوط کنید تا یکنواخت شود. اگر مخلوط شما خشک است می توانید کمی روغن زیتون اضافه کنید. سپس آن را داخل ظرفی بریزید. پاپریکا رویش بپاشید و کمی روغن زیتون و جعفری بریزید. روی ظرف کیسه پلاستیکی بکشید و بگذارید در دمای اتاق بماند.



3. سس توماتیلو گواکامول



مواد لازم:

توماتیلو یا گوجه فرنگی پوست کنده
سه چهارم فنجان برگ گشنیز تازه و خرد شده
1 عدد آووکادو، پوست کنده و خرد شده
نصف پیاز، ریز ریز شده
نصف فلفل، بدون تخم و خرد شده
2 حبه سیر
آب یک لیمو
1 قاشق چایخوری زیره سیاه
1 قاشق چایخوری نمک

توماتیلو، برگ گشنیز، آووکادو، پیاز، فلفل، آب لیمو، زیره و نمک را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. سپس آن را در ظرفی سرو کنید.



4. سس پیاز


مواد لازم:

4 قاشق روغن زیتون
2 عدد پیاز بزرگ، پوست کنده و ریز شده
نیم فنجان پنیر ریکوتای تازه
سه چهارم فنجان ماست
نیم فنجان خامه
چند قطره آب لیمو
شکر
نمک و فلفل سیاه
سبزیجات خام و چیپس

در قابلمه گودی روغن زیتون را روی حرارت بالا داغ کنید. پیازهای خرد شده و یک قاشق چایخوری نمک بریزید. پیاز را تفت دهید و گاهی بهم بزنید. 5 تا 6 دقیقه حرارت دهید تا نرم شود. حرارت را کم کنید و همچنان هم بزنید. بعد از 15 دقیقه رنگ آن عوض می شود. آن را از روی شعله بردارید تا سرد شود. با مخلوط کن، پنیر ریکوتا و ماست را مخلوط کنید تا نرم شود. این مخلوط را داخل کاسه بریزید. خامه را اضاف کنید. پیاز سرد شده را به مخلوط بیفزایید. به کل آن آبلیمو، شکر، نمک و فلفل را اضافه نمایید. سپس این مخلوط را با سبزیجات و چیپس سرو کنید.



5. سس گواکامول



مواد لازم:

3 عدد آووکادو، پوست کنده و خرد شده
1 عدد لیمو
نیم قاشق نمک
نیم قاشق زیره سیاه، آسیاب شده
نیم قاشق فلفل هندی
نصف پیاز، خرد شده
نصف فلفل، خرد شده
2 عدد گوجه فرنگی، خرد شده
1 قاشق گشنیز خرد شده
1 حبه سیر

در کاسه ای بزرگ، پوره آووکادو را با آب لیمو مخلوط کنید. نمک، زیره و فلفل هندی را به این پوره اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل، گوجه فرنگی، گشنیز و سیر خرد شده را به مخلوط بیفزایید. 1 قاشق آب لیمو بریزید و مخلوط کنید. بگذارید 1 ساعت در دمای اتاق بماند و بعد سرو کنید.


نقل از :برترین ها

کد: 3912 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ ارديبهشت بازدید: 3400 ساعت: 2:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
2 کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
3 تغییر الگوی کشت به نجات از بحران آب می انجامد! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
4 تغییر ذهنیت از کارمندی به کارآفرینی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
5 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
6 عامل ایجاد تندی فلفل چیست و چه تاثیری بر بدن دارد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
7 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
8 رسپی شامی پوک به همراه سس ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
9 سالسا و چیپس ترتیلا ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
10 طرز تهیه مینی تاکوی مرغ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
11 تاکوی ماهی با سس تارتار چیپوتله ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن‌های مفید را بشناسید افراد زمانی که نامی از چربی به میان می‌آید، چاقی و...

  مصرف پاستیل باعث بیش فعالی کودکان می‌شود یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه پاستیل باعث...

  آزمون غذا در فصل امتحانات مادران هرکاری می‌کنند تا به خیال خود فرزندانشان از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت