به گزارش لقمه، پویا عزیزی، متخصص تغذیه گفت: اسید پونیسیک موجود در روغن هسته انار دارای خواص ضدالتهابی، مسکن دردهای عضلانی و دارای خواص آنتیاکسیدانی است. وی افزود: خاصیت آنتی اکسیدانی این روغن با جلوگیری از اکسیداسیون اسیدهای چرب و در نهایت تقویت سیستم ایمنی در جلوگیری از بیماری هایی نظیر سرطان پوست، چاقی بیش از حد، دیابت و اختلالات قلبی مؤثر است.این متخصص خاطر نشان کرد: روغن هسته انار به دلیل داشتن ترکیبات فیتواستروژنیک در پیشگیری و درمان پوکی استخوان و بیماریهای عروقی ناشی از کاهش استروژن بسیار مؤثر است.