صادرات ماهانه 7500 تن تخم‌مرغ به ۸ کشور


مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغ تخم‌گذار با بیان اینکه ماهانه 7500 تن تخم‌مرغ به ۸ کشور صادر می‌شود، گفت: امکان صادرات ماهانه 15 هزار تن تخم مرغ نیز وجود دارد.

به گزارش لقمه، هدایت اصغری در پاسخ به چگونگی وضعیت صادرات تخم‌مرغ گفت: ماهانه 7500 تن تخم‌مرغ به کشورهای عراق، افغانستان، تاجیکستان، گرجستان، ترکمنستان، کویت، عمان و امارات صادر می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغ تخم‌گذار با بیان اینکه امکان ظرفیت صادرات تا 15 هزار تن نیز وجود دارد، گفت: در حال برنامه‌ریزی برای این میزان صادرات هستیم.

اصغری همچنین به دلیل بالا رفتن دما در کشور عراق از کاهش صادرات تخم‌مرغ به این کشور خبر داد و پیش‌بینی کرد که طی ماه آینده با حلول ماه‌های رجب، شعبان و رمضان صادرات به این کشور دوباره افزایش یابد.

اصغری همچنین از تعیین نرخ جدید تخم‌مرغ خبر داد و گفت: قیمت پیشنهادی اتحادیه کیلویی 38 هزار و 447 ریال درب مرغداری و وزارت جهاد کیلویی 36 هزار و 673 ریال است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری با بیان اینکه تولید‌کنندگان تخم‌مرغ با فروش به قیمت 2850 تا 3200 تومان درب دامداری متضرر می‌شوند، تصریح کرد: برای جلوگیری از ضرر مرغداران این قیمت باید در ستاد تنظیم بازار تصویب شود.


نقل از :فارس

کد: 4015 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۹ خرداد بازدید: 2160 ساعت: 11:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت جدید زولبیا و بامیه واحدهای درجه یک و دو برای ماه رمضان ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۹ بهمن
2 افت چشمگیر قیمت تخم مرغ درب مرغداری/ قیمت جدید هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده اعلام شد ۱۴۰۴ شنبه ۱۲ بهمن
3 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
4 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
5 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
6 کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
7 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
8 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
10 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
11 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موثرترین روش کاهش وزن موثرترین روش برای کاهش وزن، کم خوری و فعالیت زیاد ...

  لزوم انتخاب یک الگوی تغذیه‌ای مناسب پس از چهل سالگی متخصصان تغذیه و سلامت می‌گویند، زمانی که به سن 40 ...

  مصرف پاستیل باعث بیش فعالی کودکان می‌شود یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه پاستیل باعث...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
منتظر فیلم‌هایی با موضوع تغذیه سالم و ایمنی غذا از هنرمندان هستیم محمدهادی ایازی گفت: منتظریم که آثار بیشتری در حوزه تغذیه سالم را شاهد باشیم چه بسا ما در سال های آتی بتوانیم از ظرفیت های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه ایمنی غذا استفاده کنیم.
گوجه فرنگى یا سیب طلایی یا سیب عشق! گوجه‌فرنگی كه امروزه یكی از رایج‌ترین و پرمصرف‌ترین صیفی‌جات در جهان است، برای سالیان متمادی به نام سیب طلایی یا سیب عشق معروف بود و تنها یك گیاه زینتی مورد استفاده در باغچه‌ها بود.
13 توصیه برتر رژیمی خیلی راحت با خوردن کمتر پاستا یا نان و در عوض خوردن بیشتر سبزیجات می‌توانید یک سایز لباسی شلوار یا پیراهن را در سال کم کنید.