روش تهیه نوشیدنی سبزه گندم و خیار و لیمو


مصرف حدود 50 گرم از این نوشیدنی انرژی کل روز شما را تامین می کند.

به گزارش لقمه، بهترین روش دست یافتن به خواص فراوان این ماده غذایی، روش آبگیری آن است.

مواد لازم:

دو لیوان گندم برای تهیه جوانه گندم

دو عدد خیار با پوست ( پوست خیار تمیز شسته شود )

طرز تهیه:

تهیه جوانه گندم

برای تهیه عصاره گندم ابتدا گندم را مطابق دستور سبز کردن گندم پاک کرده و دو تا 3 روز خیس میکنیم و سپس در جای خشک و تاریک قرار میدهیم تا سبز شود . مرتب اسپری آب میزنیم و مراقبت میکنیم که نپوسد و بو نگیرد. اکنون سبزه آماده است . 

 

آب‌گیری:
برای تهیه این نوشیدنی، سبزه های گندم خود را درون دستگاه آب میوه گیری ریخته و با نوشیدن آب آن از خواص فراوان آن بهره ببرید. چون مزه گندم ممکن است برای شما خوشایند نباشد بهتر است با خیار یا کرفس آبگیری کنید . همه آنها را داخل آبمیوه گیری آبگیری کنید . از کرفس و میوه جات دیگر و لیموترش هم میتوان داخل ان استفاده کرد . این نوشیدنی را سرد و خنک بنوشید . 





ویژگی‌های این نوشیدنی سبز پر از کلروفیل : 

• سبزه گندم 70 درصد کلروفیل دارد و غذای کاملی است و از ویتامین‌های C، E، K ، و B کمپلکس (شامل B12) سرشار است. دارای کلسیم، ‌کبالت، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، پروتئین، سدیم، سولفور و روی است. حدود 17 آمینو اسید و 80 آنزیم شناخته شده را داراست
• این گیاه سحرآمیز لیست طولانی از آمینو اسیدها را در خود جای داده است (حدود 17 آمینو اسید و 80 آنزیم شناخته شده).



برخی دیگر از خواص این نوشیدنی عبارتند از:

• از بروز بیماری آلزایمر پیشگیری می کند.
نوشیدن منظم آن به طور قابل توجهی از ابتلای فرد به بیماری آلزایمر و دیگر مشکلات ذهنی پیشگیری می کند.

• برای درمان کم خونی توصیه می شود.
این ماده غذایی از آن جا که حاوی مقدار فراوانی آهن است خون ساز بوده و تعداد گلبول های قرمز را نیز افزایش می دهد. با مصرف این نوشیدنی گلبول های قرمز در بدن شما بازسازی شده و فعالیت خود را دوباره از سر می گیرند و اکسیژن تازه را برای سطح بدن فراهم می کنند.

• خاصیت ضد التهابی دارد.
این نوشیدنی با داشتن خواص قلیایی، برای افرادی که از بیماری های التهابی مانند استئو آرتریت و آرتریت روماتوئید رنج می برند، ماده غذایی مطلوبی محسوب می شود.

• حاوی آنتی اکسیدان است.
این نوشیدنی حاوی مقدار فراوانی آنتی اکسیدان بوده و آنتی اکسیدان ها با خنثی سازی رادیکال های آزاد فرآیند اکسیداسیون را متوقف می کنند. با مصرف این نوشیدنی سبز از آلاینده های هوا مانند منو اکسید کربن و دود سیگار کمتر آسیب می بینید.

• بوی بد دهان و بدن را از بین می برد.
این ماده غذایی با سم زدایی سیستم لنفاوی، معده و روده، کمک خوبی برای کاهش و حذف بوی بد دهان و بدن محسوب می شود.

• حاوی پروتئین است.
نوشیدنی سبزه گندم، حاوی لیست طولانی از آمینو اسیدها است که آجرهای ساختمان پروتئین را در بدن تشکیل می دهند. طبق گزارشات، این نوشیدنی سبز دارای 50 درصد پروتئین است که این مقدار سه برابر پروتئین موجود در گوشت قرمز است. پس سعی کنید این نوشیدنی فوق العاده را در برنامه روزانه غذایی خود جای دهید.

• با سرطان مبارزه می کند.
با داشتن مقدار عالی کلروفیل و بتاکاروتن در پیشگیری و مبارزه با سرطان موثر است. ترکیبات متنوع موجود در این گیاه سبز، عوامل موثر و قوی آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی هستند. طبق بررسی ها مصرف این نوشیدنی تا 40 درصد خطر پیشرفت سرطان را کاهش می دهد.

• برای دیابتی ها مفید است.
این نوشیدنی با قابلیت تنظیم سطح قند خون، ماده غذایی مفیدی برای مبتلایان به دیابت محسوب می شود.

• برای کاهش فشار خون بالا مفید است.
ترکیبات پروتئینی موجود در کلروفیل با کیفیت بالا نقش مهم و موثری در کاهش فشار خون بالا ایفا می کنند.

• برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.
مصرف منظم 2-4 قاشق سوپ خوری از این نوشیدنی کمک خوبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد بود.

• برای پیشگیری از پوسیدگی دندان مفید است.
برای پیشگیری از پوسیدگی و تسکین درد دندان و نیز پیشگیری از خونریزی لثه و پیوره مصرف این نوشیدنی توصیه می شود.

• موجب تناسب اندام می شود.
از آن جا که این نوشیدنی حاوی مواد مغذی، مفید و فراوانی است از ولع در خوردن غذا و پرخوری پیشگیری کرده که به نوبه خود در کاهش وزن مفید است.

هشدار : 
* البته دقت کنید برخی افراد به گندم آلرژی دارند . اگر شما از جمله افرادی هستید که نسبت به خوردن گندم آلرژی دارند، مصرف این نوشیدنی را از مقدار کم (یک قاشق چایخوری در روز) شروع کنید و در صورت بروز آلرژی از مصرف آن خودداری کنید.

                                                                                                     بازگشت به صفحه نخست




کد: 4038 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ خرداد بازدید: 6753 ساعت: 9:41 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
2 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
4 مطالبات گندم کاران تا پایان مهر تسویه می‌شود ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
5 کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
6 ۲۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران پرداخت شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
7 50 میلیارد تومان پول گندمکاران تا پایان شهریور تسویه می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 عدم تعیین تکلیف قیمت گندم و بلاتکلیفی کالاهای اساسی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
9 چرا هیچ زمانی برای پرداخت مطالبات گندمکاران اعلام نمی شود؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
10 یک گام تا خرید تضمینی ۱۰ میلیون تن گندم از کشاورزان ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
11 افزایش تولید محصولات اساسی در استان قم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هفت ماده غذایی برای تقویت سلامت جسمی این منابع غذایی سرشار از ویتامین ‍‍C و E ، آهن و ک...

  ارتباط استرس با مشکلات گوارشی پایگاه خبری لقمه: استرس می‌تواند باعث ایجاد طیفی ا...

  مواد غذایی ضد فراموشی کدامند؟ خیلی‌ها به محض این‌ که نکته‌ای را فراموش یا وسایل‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مُسکن هایی که بلای جان می شوند! این قرص‌ها قرار است دوست شما باشند، همدم‌هایی كه درد شما را آرام كنند و نگذارند اذیت شوید، اما گاهی خود آنها باعث می‌شوند كه مشكلاتی بسیار خطرناك پیش بیایند، شما باید حتما این نكته‌ها را در مورد مسكن‌ها بدانید.
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.
عسل طبیعی با طعم پورشه پایگاه خبری لقمه: عسل شکوفه لیمو که شرکت "پورشه لایپزیگ" آن را به بازار عرضه کرده است، توسط ۱.۵ میلیون زنبور عسل تولید می‌شود.
چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج خود رسیده و هشدارهای اهالی سلامت کشور را در پی داشته است.