در مسمومیت ها از آنتی بیوتیک استفاده نکنید!


دکتر ابراهیمی، متخصص بیماری های گوارشی گفت: با گرم شدن هوا مسمومیت غذایی شیوع بیشتری دارد که عمده این بیماری ها مربوط به سبزیجات و میوه جات می باشد.

به گزارش لقمه، 70 درصد بیماری های عفونی از طریق غذا به خصوص سبزیجات و میوه جاتی که خوب استریل نشده اند به وجود می آید بنابراین رعایت مسائل بهداشتی ضروری است همچنین در مسافرت ها استفاده از یخ هایی که بین شهرها می فروشند خودداری نماید.

وی افزود: شایع ترین علت  اسهال مسافرتی به دلیل استفاده از یخ ها، رستورانهای بین شهری، مصرف سبزیجات و سالاد در این مکان هاست.

 این متخصص در ادامه بیان کرد: در خصوص استفاده از  کنسروها به این  نکته توجه شود که حتی یک ربع كنسرو جوشانده شود.

 وی متمرکز شد: در هنگام شستشوی سبزیجات  حتما از  مواد كلریزه استفاده کنید یا در صورت گسترش نبودن این ماده از مایع ظرفشویی استفاده شود چنانچه میوه ها و سبزیجات خوب ضد عفونی نشوند ممکن است آغشته به انگل باشند که منجر به آسیب ریه و کبد می شود.

وی در ادامه گفت:  این مسمومیت ها واگیر دار نمی باشند ولی اگر چند نفر از آن ماده غذایی استفاده  کرده باشند ممکن است همگی مسموم شوند.

 مسمومیت ها در سه گروه خطر بیشتری دارند، کودکان، خانم های بارداری، افراد مسن مهمترین خطر مسمومیت ها، اسهال همراه است از  دست دادن سدیم، پتاسیم  آب است.

از توصیه های این متخصص که در مسمومیت های  معمولی به هیچ وجه از آنتی بیوتیک ها استفاده نشود.

مصرف محلول و همچنین آشامیدن آب فراوان می باشد و در موارد خیلی نادر از سرم تراپی به کار برده می شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 4055 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۲ خرداد بازدید: 2680 ساعت: 8:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 ارتباط آلودگی هوا با مقاومت آنتی بیوتیکی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
3 کمبود آنتی بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر
4 ناگفته هایی از علت کمبودهای دارویی ۱۴۰۱ جمعه ۴ آذر
5 ستاد رصد تامین دارو تشکیل می‌شود/ وضعیت کمبود آنتی بیوتیک ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
6 کمبود آنتی بیوتیک به خاط تجویزهای اشتباه است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۶ آبان
7 آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
8 تغذیه در آلودگی هوا چگونه باشد ۱۴۰۰ جمعه ۱۰ دي
9 مناسب‌ترین زمان انجام تست کرونا ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد
10 انجماد مرغ و فروش مرغ سبز ممنوع شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين
11 افزایش آسیب آئورت با این آنتی بیوتیک ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دزدان انرژی را بشناسید لقمه: شناسایی و مقابله با دزدان انرژی کار سختی نیس...

  لبنیات محلی بخوریم یا نه؟ آیا واقعا این لبنیات محلی و طبیعی هستند و چه افراد...

  داشتن پوستی سالم با خوردن آووکادو پایگاه خبری لقمه: آیا آووکادو برای پوست شما مفید ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی از چه سنی به سراغ دختران می آید؟ تناسب اندام در برخی از کشورها بسیار افت کرده و حتی خردسالان هم بسیار چاق شده اند.
نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.
آرامش در خواب با این دمنوش‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه بهترین زمان خواب قبل از نیمه شب است اعلام کرد: مصرف برخی دمنوش‌ها و نوشیدنی‌ها باعث کاهش استرس و فکر و خیال شده و مصرف آنها قبل از خواب،آرامبخش است.
نشانه‌های فقر آهن/ قلبتان می‌کوبد؟ پریود سنگین دارید؟ فقر آهن یکی از شایع ترین مشکلات غذایی در دنیاست و زنان بیش از همه در خطر هستند. آهن برای تولید هموگلوبین نقش مهمی دارد.