صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
آهن حبوبات با ویتامین C جذب می شود
آهن حبوبات با ویتامین C جذب می شود
برای جذب بیشتر آهن جبوبات باید همواره با حبوبات مواد غذایی شامل ویتامین C مصرف شود.
لقمه:
دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه گفت: حبوبات به خصوص عدس، دارای آهن گیاهی بالایی بوده که این نکته قابل توجه است.
وی تأکید کرد: برای جذب بالا و بیشتر آهن حبوبات باید به همراه حبوبات موادی که دارای ویتامین C هستند مصرف شود زیرا آهن حبوبات غیر هم است.
کیمیاگر افزود: به عنوان مثال می توانیم به همراه حبوبات ،گوجه فرنگی، فلفل سبز، سبزی خوردن، آب پرتقال و دیگر موادی که شامل ویتامین C است مصرف کنیم.
این متخصص عنوان کرد: به دلیل نداشتن چربی و کلسترول در حبوبات افرادی که مصرف زیاد گوشت برای آنها بنا به توصیه پزشک مجاز نیست می توانند از حبوبات استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: چون مصرف حبوبات می توانند در افراد سبب نفخ شود باید حبوبات چند ساعت قبل از طبخ خوب خیس بخورند و سپس به خوبی پخته شوند زیرا به دلیل خوب خیس نخوردن و پخته نشدن مناسب می تواند در افراد به خصوص کودکان و سالمندان ایجاد نفخ کند.
این متخصص تغذیه گفت: در بین حبوبات عدس و نیز لوبیای سفید دارای هضم بهتری هستند.
کیمیاگر اظهار کرد: توجه به آفت در حبوبات مهم بوده و نباید از حبوباتی که آفت زده و یا نامناسبند استفاده کرد.
وی بیان کرد: غذاهای مختلفی از حبوبات مانند عدس پلو، لوبیاپلو، آش، عدسی، خوراک لوبیا و دیگر موارد وجود دارد و می توان به صورت های مختلف حبوبات را در سبد غذایی خود قرار دهند و مصرف کنند.
نقل از :باشگاه خبرنگاران
کد:
410
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ يکشنبه ۱۰ مهر
بازدید:
5386
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ آبان
2
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
3
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
4
تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
5
رعایت نکات تغذیهای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6
رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
7
آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
8
توصیههای غذایی در مسافرت
۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
9
چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟
۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
10
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
11
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
سیگار بدتر است یا قلیان؟/ آیا قلیان به اندازه سیگار مضر است؟
تحقیقات جدید محققان ایرانی نشان داد که استفاده از ...
کمترین اضافه وزن برای افزایش فشار خون كافی است
پزشكان در یك مطالعه جدید هشدار دادهاند كه حتی مقد...
عصرانهای برای لاغر شدن
مصرف میانوعدههای حاوی پروتئین و سویا به عنوان عص...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
کاهش نرخ رشد نقدینگی به تنهایی برای مهار تورم کافی نیست/ لزوم اجرای سیاست های تثبیت
پایگاه خبری لقمه: عدم کاهش چشم گیر تورم با توجه به موفقیت دولت سیزدهم در نزولی کردن روند رشد نقدینگی، نشان می دهد نوسانات نرخ ارز نقش غیر قابل انکاری را در جهش های تورمی ایفا می کند و مهار پایدار تورم مستلزم اعمال و اجرای سیاست های تثبیتی به صورت کامل است.
خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب
برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای سلامتی خوب هستند لذا توصیه به مصرف آنها می شود ولی همین مواد غذایی سالم وقتی به مقدار زیاد مصرف شوند برای بدن مناسب نیستند و سبب مشکلاتی می شوند.
آبلیمو آب لیموست!؟
فصل، فصل لیمو و آبلیموی تازه است و یکی از سۆالهایی که این روزها مطرح میشود در مورد تفاوت آبلیموهای خانگی و صنعتی موجود در فروشگاهها و مغازههای عرضه مواد غذایی است...
عصرانهای برای لاغر شدن
مصرف میانوعدههای حاوی پروتئین و سویا به عنوان عصرانه، احساس گرسنگی را به تاخیر انداخته و به مقابله با چاقی کمک میکند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است