صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
آهن حبوبات با ویتامین C جذب می شود
آهن حبوبات با ویتامین C جذب می شود
برای جذب بیشتر آهن جبوبات باید همواره با حبوبات مواد غذایی شامل ویتامین C مصرف شود.
لقمه:
دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه گفت: حبوبات به خصوص عدس، دارای آهن گیاهی بالایی بوده که این نکته قابل توجه است.
وی تأکید کرد: برای جذب بالا و بیشتر آهن حبوبات باید به همراه حبوبات موادی که دارای ویتامین C هستند مصرف شود زیرا آهن حبوبات غیر هم است.
کیمیاگر افزود: به عنوان مثال می توانیم به همراه حبوبات ،گوجه فرنگی، فلفل سبز، سبزی خوردن، آب پرتقال و دیگر موادی که شامل ویتامین C است مصرف کنیم.
این متخصص عنوان کرد: به دلیل نداشتن چربی و کلسترول در حبوبات افرادی که مصرف زیاد گوشت برای آنها بنا به توصیه پزشک مجاز نیست می توانند از حبوبات استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: چون مصرف حبوبات می توانند در افراد سبب نفخ شود باید حبوبات چند ساعت قبل از طبخ خوب خیس بخورند و سپس به خوبی پخته شوند زیرا به دلیل خوب خیس نخوردن و پخته نشدن مناسب می تواند در افراد به خصوص کودکان و سالمندان ایجاد نفخ کند.
این متخصص تغذیه گفت: در بین حبوبات عدس و نیز لوبیای سفید دارای هضم بهتری هستند.
کیمیاگر اظهار کرد: توجه به آفت در حبوبات مهم بوده و نباید از حبوباتی که آفت زده و یا نامناسبند استفاده کرد.
وی بیان کرد: غذاهای مختلفی از حبوبات مانند عدس پلو، لوبیاپلو، آش، عدسی، خوراک لوبیا و دیگر موارد وجود دارد و می توان به صورت های مختلف حبوبات را در سبد غذایی خود قرار دهند و مصرف کنند.
نقل از :باشگاه خبرنگاران
کد:
410
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ يکشنبه ۱۰ مهر
بازدید:
5158
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
2
۶ علامت چرب شدن کبد
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3
کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانهای
۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
4
آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم
۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
5
آیا چاقی و اضافه وزن دیابت میآورد؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
6
در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
7
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8
اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
9
توصیه های دارویی و تغذیهای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
10
خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان
۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
11
هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی
۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
برنج کدام کشورها بیشترین آلودگی را دارد؟
نتایج یک تحقیق از 12 کشور در چهار قاره نشان داد که...
با 6 خوراکی پاییزی سلامتی تان را تضمین کنید
چغندر از آن دسته سبزیجاتی است که سرشار از قند بوده...
چگونه چاق شویم؟!
دانشمندان در جدید ترین مطالعات خود نشان دادند چاق ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تهران آب ندارد
پرویز کردوانی، سالهاست که پدر علم کویرشناسی ایران است، پیرمردی 82 ساله متولد گرمسار که گرمترین نقطه زمین در کویر لوت را کشف کرده است. در و دیوار خانهاش پراست از تقدیرنامهها و عکسهایش. عکسهایی از زمانهای خیلی دور و خیلی نزدیک.
پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع
در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاهای چرب و سنگین خودداری کنید.
بخور نخورهای فصل گرما
در فصل گرما به دلیل هوای گرم و بالا رفتن دمای بدن توصیه میشود اصول غذایی خود را تغییر داده تا کمتر دچار گرمازدگی شوید.
یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟
هزینه های زیست محیطی مانند زمین، آب، علوفه و گازهای گلخانه ای که در پس تولید گوشت لازم جهت تولید یک همبرگر قرار دارد، بسیار مهمتر و بیشتر از آن است که فکرش را می کنید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است