خلف ‌وعده‌های مسئولان در صنعت دامداری


رییس اتحادیه مرکزی دامداران گفت: علی‌رغم افزایش هزینه‌های تولید و قیمت نهاده‌های دامی هیچ تصمیمی برای بهبود وضعیت دامداران گرفته نشده و تاکنون وعده‌های مسئولان برای تحویل نهاده‌های دامی معوق اجرا نشده است.

به گزارش لقمه، سیروس روستا اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون تصمیمات جدیدی برای تعیین قیمت‌ محصولات کشاورزی مختلف گرفته شده و وضعیت تولید‌کنندگان هر بخش مشخص شده است اما علی‌رغم برگزاری جلسات مختلف و تعیین قیمت منطقی برای هر کیلوگرم شیرخام هنوز قیمت این محصول بازنگری نشده است.

وی افزود: با وجود اینکه مسئولان ستاد تنظیم بازار و وزارت صنعت، معدن و تجارت در جلسات اخیر متعهد شده بودند تا نهاده‌های مورد نیاز دامداران را به قیمت سال گذشته در اختیار تولید‌کنندگان قرار دهند و نهاده‌های دامی معوق آنها را که از دی‌ تاکنون تحویل نداده‌اند را تامین کنند هنوز این وعده اجرا نشده است.

براساس تفاهم‌نامه منعقد شده سال گذشته شرکت پشتیبانی امور دام با اتحادیه مرکزی دامداران که تا 15 فروردین‌ امسال اعتبار داشت باید هر کیلوگرم شیرخام پایه (3.2 درصد و بار میکروبی 100 هزار) کیلویی 930 تومان خریداری می‌شد و به ازای هر کیلوگرم شیرخام نیز نهاده‌های دامی ارزان‌ قیمت در اختیار دامداران قرار می‌گرفت اما براساس آخرین مذاکرات مقرر شد این تفاهم‌نامه تا پایان تیرماه امسال بدون افزایش قیمت، تمدید شود و نهاده‌های معوق ماه‌های پایانی سال گذشته تا پایان خرداد‌ماه از سوی شرکت پشتیبانی امور دام به دامداران تحویل داده شود.





بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4137 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ خرداد بازدید: 3017 ساعت: 12:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 چالش های صادرات محصولات کشاورزی/ واگذاری سیاستگذاری‌ به وزارت جهاد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۵ خرداد
3 نامه انجمن صنایع لبنی به رئیس‌جمهور برای ابلاغ قیمت جدید لبنیات ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۸ تير
4 راه اندازی اولین روستابازار کشوردر حکیمیه تهران/دامدار قاچاقچی دام زنده نیست ۱۳۹۹ جمعه ۱۶ آبان
5 نرخ هر کیلو شقه گوسفندی ۴۰ هزار تومان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
6 آموزش رایگان دانشگاه فنی و حرفه ای به دامداران و کشاورزان زلزله زده کرمانشاه ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
7 وزیر جهاد کشاورزی ‌به کرمانشاه می‌رود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
8 توزیع "جو" رایگان بین دامداران مناطق زلزله‌زده ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
9 کارخانه های لبنی خواستار توقف خرید توافقی شیر خام هستند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
10 موافقت مشروط حجتی با واردات گوشت اروپایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
11 ۸۰ درصد مطالبات دامداران پرداخت شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ در این روزهای گرم وقتی تشنه می‌شویم، حاضریم از هر ...

  آمادگی برای شروع درمان سرطان پایگاه خبری لقمه: سرطان به‌عنوان یک بیماری مزمن و ...

  غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌هاى ل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره فلفل سیاه و سفید و خواص آنها پایگاه خبری لقمه: فلفل سیاه و سفید دو میوه Piper Nigrum یا گیاه فلفل هستند که در جنوب آسیا یافت می شود.
نسخه طب سنتی برای اختلالات جنسی مکاتب درمانی سنتی و مکمل، شیوه‌ها و روش‌های طبیعی و متنوعی را برای بهبود و درمان بیماری‌ها و اختلال‌های جنسی به کار می‌بستند و استفاده از این شیوه‌ها را سالم‌ترین و بی‌عارضه‌ترین روش‌ها برای حفظ سلامت و درمان بیماری‌های جنسی مردان و زنان می‌دانند.
3عامل موثر در پوسیدگی دندان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد گفت: مواد قندی، میکروب‌ها و جنس دندان سه عامل موثر اصلی در پوسیدگی دندان است.
آشنایی با ترسناک‌ترین دروغ‌ها و تقلب‌های رایج غذایی فهرست تقلب های رایج در مواد غذایی را بخوانید تا حواستان باشد هر خوراکی رنگ و لعاب داری را سر سفره تان راه ندهید. منظورمان از این مطلب این است که هشدار بدهیم چه کارهایی می شود برای تولید یک محصول غیراستاندارد انجام داد.