با حضور معاون اول رئیس‌جمهور
اسناد طب و داروسازی سنتی رونمایی شد


اسناد طب و داروسازی سنتی صبح امروز با حضور معاون اول رئیس‌جمهور رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار لقمه، چهار سند طب و داروسازی سنتی برای ارتقای طب اسلامی و ایرانی صبح امروز با حضور محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس‌جمهور و محمدحسن طریقت‌منفرد وزیر بهداشت،  در محل وزارت بهداشت رونمایی شد.

در مراسم رونمایی از این اسناد، محمود خدادوست معاون طب سنتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: طب سنتی ایرانی پس از یک‌صد سال، بار دیگر احیا می‌شود زیرا 100 سال قبل توسط مجلس دوران قاجاریه و پهلوی، ارائه طب سنتی ایرانی در کشور ممنوع شده بود.

وی افزود: ما در تلاش هستیم با ارائه سند راهبردی طب سنتی، بتوانیم با ارتقای طب اسلامی و ایرانی خدمات مؤثر و گسترده‌ای را کنار طب نوین به آحاد جامعه ارائه کنیم.





بازگشت به صفحه نخست




کد: 4149 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ خرداد بازدید: 2597 ساعت: 11:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
2 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
4 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
5 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
6 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
9 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
10 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
11 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قلب خود را با رژیم های سالم زنده نگه دارید پایگاه خبری لقمه: بیماری های قلب به دسته های مختلف...

  چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟ رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجه‌فرنگی با سبزی خی...

  چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت