روش تهیه خورش قیمه بدون روغن


یک کاسه ماست خوری لپه را شسته، همراه یک کاسه ماست خوری سرپر گوشت قیمه ای در قابلمه می‌ریزیم.

به گزارش لقمه، با این مقدار مواد لازم به اندازه 4 بشقاب خورش خوری از ”‌خورش قیمه (gheimeh) بدون روغن “ خواهیم داشت.


یک عدد پیاز متوسط (معادل صد گرم)

یک کاسه ماست خوری لپه (معادل 200 گرم)

چهار عدد لیمو عمانی (معادل 20 گرم)

یک کاسه ماست خوری گوشت گوسفند یا گاو تکه شده (گوشت باید به قطعات ریز قیمه ای خرد شود. معادل 300 گرم گوشت)

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم، در صورت دلخواه یک چهارم قاشق چای خوری زعفران و دو قاشق غذاخوری گلاب

یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (معادل 40 گرم)


طرز تهیه:

یک کاسه ماست خوری لپه را شسته، همراه یک کاسه ماست خوری سرپر گوشت قیمه ای و پیاز خرد شده را در قابلمه می‌ریزیم، کمی نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران به آن اضافه می‌کنیم و 3 الی 4 لیوان آب روی آن ریخته تا حدود دو ساعت با شعله کم بپزد.
خورش قیمه بدون روغن

یک قاشق غذاخوری رب گوجه و 4 عدد لیمو عمانی اضافه کرده تا حدود یک ساعت دیگر با شعله کم بپزد و خورش جا بیفتد. در صورت دلخواه می‌توان در آخر دو قاشق غذاخوری گلاب (برای طعم بهتر) اضافه کرد.
خورش قیمه بدون روغن

خورش آماده است. می‌توان از کمی سیب زمینی خلالی آماده، برای کنار خورش استفاده کرد.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تبیان

کد: 4220 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۸ خرداد بازدید: 5919 ساعت: 1:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمه کاسالین و کیچری؛غذای هندی ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
2 روش تهیه 12 نوع خورش قیمه ۱۳۹۴ جمعه ۱ آبان
3 قیمه چطور به غذای عزاداری تبدیل شد؟ ۱۳۹۴ پنج شنبه ۳۰ مهر
4 فوت‌وفن غذاهای خوشمزه نذری از زبان باسابقه‌ترین آشپز پایتخت ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۸ مهر
5 دهان بازِ گردشگران خارجی برای قیمه ایرانی ۱۳۹۴ جمعه ۲۴ مهر
6 طرز تهیه خورش پیچاق قیمه غذای نذری اردبیل ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر
7 نذری هایی که سلامت را نشانه می‌گیرند ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۱ آبان
8 چطور قیمه به غذای نذری و عزاداری تبدیل شد؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان
9 آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ آبان
10 دستور پخت رشته پلو با قیمه سیب زمینی برای چهارشنبه سوری ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۵ اسفند
11 معرفی هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان


نظرات


soraya

very delicus and healthy thanks

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان پایگاه خبری لقمه: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های ...

  چه بستنی‌ و چه‌ساندویچی بخوریم‌ تا بیمار نشویم؟ لقمه: فصل تابستان آغاز شده؛ مدرسه‌ها تعطیل می‌شود،...

  لاغری با این عرق گیاهی افرادی که اقدام به لاغری و کاهش وزن می کنند ممکن ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این میو‌ه‌ها و صیفی‌جاتی را با پوست بخورید اکثر ما هنگام خوردن پرتقال، پوست آن را بی‌درنگ دور می‌ریزیم درحالی‌که نمی‌دانیم پوست پرتقال نزدیک به دوبرابر گوشت این میوه ویتامین ث دارد.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
وقتی فک‌تان خرت خرت می‌کند «فکم موقع باز و بسته کردن صدا می‌دهد، نمی‌توانم درست غذا بجوم، وقتی غذا می‌خورم زود فکم خسته می‌شود و بی‌دلیل درد می‌کند ...» اینها و چندین شکایت مشابه از جمله رایج‌ترین مشکلاتی است که بیماران در کلینیک‌های دندانپزشکی به دندانپزشک ابراز می‌کنند و به‌دنبال راه درمان آن هستند؛ مشکلاتی که از آنها با عنوان اختلالات مفصل گیجگاهی فکی یاد می‌شود و افراد بسیاری در سطح دنیا به آن مبتلا هستند.
کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟ فصل تابستان فصل میوه‌های جورواجور و خوشمزه است. میوه‌های رنگی، آبدار، خوش‌طعم و صد البته مغذی. اما آیا می‌دانید میزان کالری هر کدام از این میوه‌ها چقدر است؟ آیا دنبال میوه‌های کم کالری هستید؟