خرمای ماه رمضان کیلویی 9000 تومان


دبیر انجمن خرما از قیمت 9000 تومانی هر کیلوگرم خرما در ماه رمضان خبر داد و گفت: قیمت منطقی برای هرکیلوگرم خرما در بازار مصرف 3500 تا 4000 تومان است و باید بر قیمت‌های غیرمنطقی که سود آن به جیب عده‌ایی دلال می‌رود نظارت و کنترل بیشتری صورت گیرد.

به گزارش لقمه، علی اصغر موسوی اظهارکرد: با توجه به اینکه خرمای عرضه شده در ماه رمضان امسال محصول ذخیره شده سال گذشته است قیمت آن باید با در نظر گرفتن حاشیه سود منطقی و هزینه‌های نگهداری و حمل و نقل تعیین شود اما برخی سودجویان و دلالان امروز بیش از 300 درصد سود از این بازار به جیب می زنند.

وی افزود: هرکیلوگرم خرما در فصل برداشت سال گذشته 1500 تا 2000 تومان خریداری شد و برای نگهداری آن کنون نهایتا کیلویی 100 تومان هزینه شده است در حالی قیمت عمده فروشی هر کیلوگرم خرما به 5500 تا 6000 تومان رسیده است و کیلویی 9000 تومان به دست مصرف کننده می‌رسد.

دبیر انجمن خرما تاکید کرد: با توجه به اینکه بازار خرما در کشور در اختیار عده ی معدودی قرار دارد و آن ها با نفوذ خود هر کاری که بخواهند می کنند می توان قیمت این محصول را با شناسایی آن ها کنترل کرد.

موسوی ادامه داد: در کشوری مانند انگلستان اگر تولید 25 درصد هر محصولی در اختیار یک تولیدکننده قرار داشته باشد باید آن تولیدکننده هر ماه گزارش کاملی از تولید، عرضه، قیمت و سود حاصل از فروش خود را به دولت ارائه دهد.

به گفته وی حداکثر قیمت منطقی برای هر کیلوگرم خرما در ماه رمضان 4000 تومان است و باید نظارت و کنترل بیشتری بر قیمت‌های غیر منطقی خرما در بازار صورت گیرد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4250 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۳۱ خرداد بازدید: 2568 ساعت: 10:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2 اجرای طرح مطالعاتی زنجیره راهبردی ارزش افزوده خرما درخوزستان آغاز شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
3 خرما بهترین ماده غذایی برای تأمین قندخون است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ فروردين
4 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
5 اعلام قیمت انواع خرما در میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ فروردين
6 دارخوین شادگان دارای شهرک تخصصی فرآوری خرما می شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
7 مقایسه قیمت انواع خرما در سطح شهر و میادین میوه و تره بار ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱ ارديبهشت
8 بعضی از خرده فروش ها حق توزیع روغن خوراکی ندارند/خرما امسال گران نمی شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۷ فروردين
9 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
10 دلالان قیمت خرما را تا چهار برابر افزایش داده اند / قیمت خرمای صادراتی 2.5 دلار ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
11 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی كه باید آنها را بیشتر خورد تنوع محصولات و مواد غذایی و فلسفه خوردن غذاها، نشا...

  همه چیز درباره سوپ لقمه: از حدود 5 هزار سال قبل از میلاد مسیح كه انسا...

  به كودك خود به اجبار غذا ندهید دكتر پریسا ترابی در گفت وگویی، ضمن بیان این مطلب ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کوکاکولا چطور بزرگ شد و بزرگ ماند پایگاه خبری لقمه: در یک مطالعه جدید بر روی بزرگ‌ترین شرکت‌های آمریکا، کوکاکولا به عنوان بهترین مکان برای کار و رشد شغلی رتبه‌بندی شد.
آشنایی با اصول رژیم درمانی نوین برای کاهش وزن پایدار و سالم توجه ما فقط به مواد غذایی نیست، بلکه برنامه رژیم درمانی نوین برای ایجاد عادات سالم غذایی بر 4 پایه اساسی استوار است.
بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور پایگاه خبری لقمه: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دستگاه نانو حباب ساز را برای کاربرد در سه صنعت آبزی پروری، گلخانه‌ها و تصفیه پساب به مرحله تجاری سازی رساند و اکنون ۶ کشور از مزایای این دستگاه بهره مند شده‌اند.
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ پایگاه خبری لقمه: پس از افزایش قیمت گوجه به کیلویی 50 هزار تومان، در چند هفته گذشته، امروز مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران از «کاهش قیمت» خبر داد اما آیا امکان تکرار نشدن افزایش قیمت ها در فصول سرد سال وجود دارد؟