ذخایر برنج جهان رو به کاهش است


مدیر پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شمال کشور گفت: ذخایر برنج جهان رو به کاهش است.

به گزارش لقمه، علیرضا ترنگ با بیان اینکه برنج یکی از قدیمی‏‌ترین گیاهانی است که در دنیا کشت می‏‌شود، اظهار کرد: برنج پس از گندم بیشترین سطح زیر کشت اراضی کشاورزی را به خود اختصاص داده است و نقش بارز و چشمگیری در تغذیه، درآمد و اشتغال مردم کشور ما دارد.

وی اضافه کرد: سطح زیرکشت شلتوک در جهان براساس آمارهای رسمی منتشر شده از سوی سازمان خواروبار جهانی طی سال‏‌های گذشته از حدود 145 میلیون هکتار تا بیش از 150 میلیون هکتار متغیر بوده است.

ترنگ ادامه داد: در یک بررسی کلی بیشترین سطح زیرکشت شلتوک مربوط به هندوستان با بیش از 40 میلیون هکتار و پس از آن چین با بیش از 29 میلیون هکتار رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.

مدیر پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شمال کشور با اشاره به اینکه ایران با 600 هکتار اراضی شالیزاری سهمی معادل 0.4 درصد از سطح زیرکشت جهان را دارد، خاطرنشان کرد: میزان عملکرد شلتوک در جهان همواره رو به افزایش بوده و میزان آن از 2822 کیلوگرم در هر هکتار در سال 1981 به بیش از 4000 کیلوگرم در هکتار افزایش یافته است.

به گفته وی برخلاف افزایش میزان عملکرد شلتوک، میزان تولید شلتوک در جهان و ایران تقریبا نوسان داشته و ذخایر برنج جهان به ویژه طی سال‌های اخیر همواره روند کاهشی داشته است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4308 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۵ تير بازدید: 2296 ساعت: 3:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ضرورت گنجاندن فیبر در رژیم غذایی/میوه و سبزیجات بخورید در حالیکه فیبر برای هضم مناسب، کنترل وزن و سلامت ع...

  روغن نارگیل برای قلب مفید نیست محققان دانشگاه کویینزلند استرالیا اثبات کرده‌اند ک...

  آشنایی با عوامل اصلی که مانع کاهش وزن می‌شوند لقمه: آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که با وجو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
معجزه یک رژیم غذایی، مهار افسردگی با سیب پایگاه خبری لقمه: سروتونین سبب ایجاد تحرک و نشاط در بدن می‌شود و احساس مثبت بودن، خوب بودن یا مفید بودن در فرد را تقویت می‌کند. کاهش سطح سروتونین مغز از علل اصلی پرخاشگری، کم‌حوصلگی و افسردگی است.
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی پایگاه خبری لقمه: طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستورانی را می دانید؟ تهیه برنج مجلسی رستوران چه فوت و فن هایی دارد؟ بهترین برنج ایرانی برای رستوران کدام برنج است؟ این ها سوالاتی هستند که در این مقاله می خواهیم به آن پاسخ دهیم.
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.