به گزارش لقمه، فرشته قربانی نائینی دانشجوی دکترای شیمی فیزیک از دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: مصرف دانه های سویا باعث کاهش قابل توجه فشار خون شده و همچنین این ماده خوراکی نه تنها کل مقدار کلسترول خون را به طور قابل توجهی کاهش می دهد بلکه مقدار کلسترول خوب خون ( HDL) را افزایش می دهد. وی افزود: این مسئله مهم است زیرا کلسترول به ویژه LDL ، بر روی دیواره رگ های خونی رسوب کرده و پلاک های سختی تشکیل می دهد که اگر این پلاک ها رشد کنند و یا بشکنند می توانند باعث حملات قلبی بشوند. در ضمن کلسترول HDL در سر تا سر بدن حرکت کرده و کلسترول های رسوب کننده در دیواره رگ ها را جمع آوری کرده و به کبد جهت خروج از بدن منتقل می کند. قربانی خاطر نشان کرد: روش های ممانعت از ابتلا به بیماری های قلبی کاهش مقدار LDL و افزایش مقدار HDL است که دانه های سویا هر دو کار را با هم انجام می دهند. وی یاد آور شد: محققان بیان می کنند که جذب روزانه حداقل 20 گرم از پروتئین سویا به مدت 5 هفته در کاهش خطر بیماری های قلبی در افراد میانسال که بیشتر در معرض خطر هستند بسیار موثر است.بازگشت به صفحه نخست