پنج ماده غذایی که منجر به کاهش تری گلیسرید خون می‌شوند


خطرات ناشی از چربی بالا که مرتبط با سنجش سلامتی و حتی حیاتی‌تر از آن است برای همه مشخص است، اما افراد کمی آن را به دقت کنترل می‌کنند.تری گلیسرید، چربی خون است که عنوان آن در بین پزشکان "کلسترول زشت " است.

به گزارش لقمه، کلسترول از ( LDL ) کلسترول بد و (HDL ) کلسترول خوب و تری گلیسرید ساخته شده است. مقدار معین تری گلیسرید برای بدن لازم است اما انباشته شدن بیش از حد آن چربی محسوب و میزان بالای این ترکیب موجب افزایش خطر بیماری‌های قلبی می‌شود.

بر اساس تحقیقات جدید دانشگاه دانمارک درافراد با تری گلیسرید بالا در مقایسه با افراد با LDL بالا احتمال بیماری‌های قلبی سه برابر افزایش می یابد. همچنین در تحقیقات دیگری مشخص شده در زنان با تری گلیسرید بالا نسبت به افراد با LDL بالا احتمال سکته مغزی افزایش می‌یابد.

محقق این تحقیق "جفری برگر" اظهار کرد: ما معتقدیم میزان کلسترول تام و LDL مهم ترین نشانه‌ها برای تشخیص خطر سکته مغزی هستند. زمان اندازه گیری تری گلسیرید خون بعد از 12 ساعت ناشتا و میزان آن 150 mg/dl و کمتر از آن است.

محققان پنج ماده غذایی را در کاهش کلسترول موثر دانسته‌اند که عبارتند از:

- ماهی قزل آلا: ماهی قزل آلا، تن و ماهی روغن که دارای امگا 3 هستند به کاهش تری گلیسرید کمک می‌کنند و در این میان ماهی قزل آلا در پایین آوردن تری گلیسرید موثرتر است و درصورت نبود ماهی می توان از مکمل‌های روغن ماهی استفاده کرد.

- روغن زیتون: کره گیاهی، روغن حیوانی، خرما و روغن نارگیل موجب بالارفتن میزان تری گلیسرید می‌شود اما روغن زیتون و روغن گردو باعث کاهش تری گلیسرید می‌شوند.

- انگور: خوردن آب نبات و بقیه غذاهای شیرین میزان تری گلیسرید را افزایش می‌دهد اما خوردن انگور با شیرینی طبیعی به دلیل وجود ماده آنتوسیانین‌ به کاهش تری گلیسرید کمک می‌کند. همچنین زغال اخته نیز حاوی این ترکیب است.

- لوبیا: غذاهایی با فیبر بالا از جمله لوبیا و حبوباتی مانند نخود فرنگی و عدس با کند کردن گوارش موجب جذب مواد مغذی غذا و کاهش تری گلیسرید می‌شوند.

-اسفناج: اسفناج حاوی آلفا لیپوئیک است که تا 60 درصد تری گلیسرید را کاهش می‌دهد و سایر سبزیجات مانند کلم بروکلی، نخود فرنگی و برخی از میوه‌ها از جمله گوجه فرنگی، پرتقال، گریپ فورت، لیمو و لیموترش نیز حاوی آلفالیپوئیک هستند.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4346 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۹ تير بازدید: 5075 ساعت: 10:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
2 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
3 رژیم غذایی گیاهی و بهبود کلسترول و قندخون ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
4 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
5 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
6 برگ بو برای لاغری فوری ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
7 مصرف روزانه تخم مرغ چقدر باید باشد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۹ تير
8 یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی ۱۳۹۹ جمعه ۴ مهر
9 کلسترول با گوشت سفید هم بالا می‌رود! ۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
11 با فواید جالب توجه بذر کتان آشنا شوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 توصیه برای هضم بهتر غذا همه ما در طول زندگی با مشکلات گوارشی مواجه می‌شویم...

  خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان پایگاه خبری لقمه: تحقیقات نشان می دهد که فیبر بسیا...

  اثر چای سبز وسیاه بر هلیکوباکترپیلوری عامل زخم های معده پایگاه خبری لقمه: گیاه کاملیا سیننسیس که چای را از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

36 نکته طلایی برای نگهداری مواد غذایی در تابستان فصل تابستان باز هم با آن گرمای به یادماندنی اش از راه رسید و دردسرهای ویژه را هم به دنبال خود می آورد.
جزئیات کاهش ساعت کار ادارات و تغییر ساعت اجرای طرح ترافیک+ فهرست مشاغل فعال در شهرهای قرمز جزئیات کاهش ساعت ادارات به استانداران سراسر کشور، ابلاغ شد و بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا تنها گروه شغلی یک در شهر‌های قرمز امکان فعالیت دارند.
پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم پایگاه خبری لقمه: طبق یافته اخیر محققان، مصرف روزانه منیزیم در پیشگیری از ابتلا به سرطان لوزالمعده مفید است.
تقویت بینایی با مواد غذایی مواد غذایی همواره یکی از نقش‌های حیاتی را در سلامت بدن ایفا می‌کنند و پزشکان در هر مشکل و بیماری خاصی، مصرف برخی مواد غذایی را توصیه و افراد را از خوردن موادی منع می‌کنند. چشم‌ها نیز مانند سایر اندام‌های بدن برای عملکرد خوب به تغذیه سالم نیاز دارد.