شام های سبک تابستانه


هیچ کس دوست ندارد زمان زیادی را برای خرید در سوپر مارکت و فروشگاه های مواد خوراکی صرف کند.

به گزارش لقمه، با این دستور پخت های ساده می توانید با کمترین مواد، غذاهای خوشمزه تهیه کنید. همه این غذاها 5 ماده اصلی بیشتر ندارند؛ البته اگر نمک، فلفل و روغن را نادیده بگیریم.



گوشت قلقلی مکزیکی

• تعداد: 8 تا 10 نفر

• زمان تهیه: 10 دقیقه

• زمان پخت: 6 تا 7 ساعت (حرارت کم)

مواد لازم

• 800 گرم گوجه فرنگی پخته و نرم شده

• 340 گرم گوشت چرخ کرده

• یک عدد پیاز کوچک

• 425 گرم کنسرو لوبیا

• 400 گرم آب مرغ با سیر کبابی

• 283 گرم ذرت شیرین

طرز تهیه

1. پیاز را داخل گوشت چرخ‌کرده رنده کنید و آنها را به شکل توپ قلقلی های کوچک درآورید.

2. در یک قابلمه متوسط، گوجه فرنگی های پخته شده به روش خورشتی، گوشت های قلقلی، کنسرو لوبیا، آب مرغ و ذرت ها را بریزید.

3.در آن را بگذارید. شعله را کم کنید و اجازه دهید 6 تا 7 ساعت بپزد. سپس در ظرف دلخواه با کمی گشنیز تازه سرو کنید.



استیک با سیر کبابی

• تعداد: 6 نفر (سه استیک 85 گرمی)

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• زمان کباب کردن: 30 دقیقه

مواد لازم

• 1 تا 2 بوته حبه

• 3 تا 4 قاشق چایخوری ریحان تازه خرد شده یا یک قاشق چایخوری ریحان خشک

• یک قاشق غذاخوری رزماری تازه

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن گیاهی

• 680 گرم گوشت دنده بی استخوان گوساله یا استیک راسته گوساله (به ضخامت 3 سانتی متر برش دهید)

• 1 تا 2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

•نصف قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه

1. 1.5 سانتی متر از بالای بوته های سیر را برش دهید. فقط پوست روی آن را بگیرید. فویل ضخیمی بردارید و آن را به شکل مربع 25 سانتی متری درآورید. بوته سیر را وسط آن بگذارید. ریحان و رزماری را اضافه کنید و کمی روغن بریزید. در فویل را محکم ببندید.

2. فویل را روی توری روی کباب پز به مدت 30 دقیقه بپزید. داخل فر نیز می توانید با حرارت گریل این کار را انجام دهید.

3.در این زمان، چربی های استیک را جدا کنید. هر دو طرف استیک را نمک و فلفل بزنید. گوشت را نیز روی همان توری که سیرها هستند قرار دهید. آن را تا زمانی که به نظر آماده شده است، بپزید (آبدار یا برشته بودن آن به خودتان بستگی دارد). برای آبدار بودن حدود 15 دقیقه روی حرارت 145 درجه فارنهایت و برای کامل پخته شدن، 22 دقیقه با حرارت 160 درجه فارنهایت زمان نیاز است.

4. برای سرو، استیک را به شش قسمت تقسیم کنید. سیر را از فویل خارج کنید و مخلو ط ریحان را نگه دارید. حبه های سیر را روی استیک بمالید. آنها را به آرامی روی استیک ها له کنید. در انتها نیز سس ریحان را روی آنها بریزید.



مرغ پوشیده در ژامبون یا سس خرما

• تعداد: 4 نفر

•زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

• 230 گرم فیله مرغ

• 125 گرم پنیر با سیر و سبزیجات معطر

• 4 ورقه باریک ژامبون مرغ یا گوشت

• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

• نصف پیمانه خرمای خرد شده

• نصف پیمانه سرکه بالزامیک

• 1/3 پیمانه آب

• نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

1. سینه مرغ را افقی دو نیم کنید. روی هر تکه یک‌چهارم پنیر بگذارید. ژامبون را دور آن بپیچید و زیر مرغ ثابت کنید.

2. در تابه ای بزرگ روغن را با حرارت زیاد گرم کنید. مرغ را به طوری که پنیر بالا باشد داخل تابه بگذارید و 5 دقیقه بپزید. آن را برگردانید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا همه جای فیله به خوبی مغزپخت شود. آنها را داخل ظرف بگذارید و گرم نگه دارید.

3.تابه را از روی حرارت بردارید. خرما، سرکه و آب را داخل آن بریزید. دوباره روی حرارت بگذارید. بدون در 5 تا 7 دقیقه بپزید تا سس غلیظ و خرماها نرم شوند. هم بزنید تا سس قهوه ای شود.

4. سس را با قاشق روی مرغ ها بریزید و کم ینمک و فلفل اضافه کنید.



سوپ تابستانه

• تعداد: 4 نفر

مواد لازم

• 480 گرم گوشت گوساله پخته شده، اندازه خورشتی خرد شود

• 225 گرم هویج کوچک خرد شده

•پیمانه آب

•دو پیمانه سس رزماری، سیر کبابی و سیب زمینی

• 400 گرم گوجه فرنگی کبابی خرد شده با سیر

• دو قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده

طرز تهیه

1.یک پیمانه آب و هویج ها را داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کنید تا آب نیم جوش شود. سه دقیقه در آن را بگذارید. باقی مانده آب، سیب زمینی، گوجه فرنگی و یک قاشق غذاخوری آویشن را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. سه دقیقه دیگر در قابلمه را بگذارید تا سبزیجات کمی نرم شوند. گوشت های خورشتی و پخته شده را اضافه کنید. نمک بزنید و اجازه دهید کمی قل بزند.

2.در انتها آویشن و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید.




مرغ سوخاری و سیب زمینی شیرین

• تعداد: 4 تا 6 نفر

• زمان تهیه: 25 دقیقه

• زمان سوخاری کردن: یک ساعت و نیم تا یک ساعت و 45 دقیقه در حرارت 375 درجه فارنهایت

مواد لازم

• 3 بوته سیر

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• 1.5 قاشق غذاخوری رزماری تازه خرد شده

• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

• یک عدد مرغ درسته 1.5 کیلوگرمی

• سه عدد سیب زمینی شیرین، پوست کنده و خرد شده

• یک عدد پیاز درشت، خلالی خرد شده

طرز تهیه

1. فر را با دمای 375 درجه گرم کنید. حبه های سیر را جدا کنید. احتمالا حدود 30 حبه سیر خواهید داشت. آنها را پوست بگیرید. 4 حبه سیر را رنده کنید و بقیه را کناری بگذارید.

2.در یک کاسه کوچک، سیر رنده شده را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری رزماری، فلفل سیاه و 1/4 قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید. سیرهای رنده شده را به پوست مرغ بمالید.

3. 6 حبه سیر را داخل شکم مرغ بگذارید. پاهای مرغ را جمع کنید و با نخ ببندید. بال های آن را زیر کمرش سفت کنید. آن را داخل جوجه گردان فر بگذارید. حرارت را روی مرکز تنظیم کنید تا به مرغ درست پخته شود. آن را به مدت 1.5 تا 1.45 ساعت بپزید.

4. در همین زمان، سیب زمینی شیرین، خلال پیاز و حبه های باقی مانده از سیر، نصف قاشق غذاخوری رزماری و ¼ قاشق چایخوری نمک را داخل تابه فر بریزید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی سبزیجات بریزید. آن را در طبقه دیگری از فر قرار دهید تا 50 تا 60 دقیقه بپزد. هر 15 دقیقه یکبار این مخلوط را هم بزنید.

5. مرغ را از فر خارج کنید. 15 دقیقه پیش از بریدن مرغ دو آن فویل بپیچید و اجازه دهید در دمای اتاق بماند. آن را با سبزیجات سرو کنید. می توانید پیش از سرو، استخوان های مرغ را جدا کنید.




بازگشت به صفحه نخست
نقل از :برترین ها

کد: 4361 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۲ تير بازدید: 5188 ساعت: 8:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
4 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
5 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
6 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
7 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
8 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
10 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
11 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پاسخی به سوال قدیمی ارتباط بین غذا و سلامت روان رابطه بین غذا و سلامتی روان انسان دارای پیشینه تار...

  بعد از شیرمادر بهترین جایگزین شیرنارگیل است پایگاه خبری لقمه: محققان ادعا می کنند شیر نارگیل م...

  فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سوزاندن چربی شکم با آب انار نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد آب انار می‎تواند چربی دور شکم را کاهش دهد.
راههای لاغر شدن بدون رژیم شاید شنیدن نام رژیم شما را هم عصبی کند.گرسنگی و غذا نخوردن و ضعف را به یادتان بیاورد.باید بدانید با اندکی تغییر در برنامه غذایی روزانه خود میتوانید از شر چربی های لعنتی نجات پیدا کنید.بدون اینکه گرسنگی بکشید.
توجه به اشتغال خانواده‌محور و ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات زنان سرپرست خانوار پایگاه خبری لقمه: یکسال از فعالیت دولت سیزدهم می‌گذرد، روزهایی که این دولت روی کار آمد مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از گذشته به جا مانده بود اما این دولت مردمی برنامه‌های خود را با قدرت به اجرا گذاشت؛ نمونه‌ای از این اقدامات اثرگذار از دولت مردمی در حوزه زنان و خانواده است.
خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.