سحری اصلی ترین وعده غذایی در ماه رمضان


اکثریت قریب به اتفاق متخصصان تغذیه اصلی‌ترین وعده غذایی در ماه رمضان را سحری معرفی کرده و در مورد رژیم غذایی مناسب در این وعده توصیه های فراوانی دارند.

به گزارش لقمه، برلیانت بزرگمهر، مشاور تغذیه و رژیم درمانی، با تأکید بر تغذیه صحیح روزه‌داران در ماه مبارک رمضان گفت: سحری یکی از وعده‌های اصلی روزه‌داران در ماه رمضان است که افراد باید به آن توجه ویژه داشته باشند.

وی یکی از عادات بد روزه‌داران را حذف وعده سحری عنوان کرد و افزود: به روزه‌داران توصیه می‌شود تا حد امکان وعده سحری را حذف نکنند چرا که بدن نمی‌تواند به مدت طولانی مواد قندی و نشاسته را ذخیره کرده و به همین دلیل فرد در طول روز دچار افت قند خون می‌شود.

این مشاور تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: با حذف سحری بدن نمی تواند کربوهیدراتی را که ساعت ها پیش دریافت کرده را حفظ کند به همین دلیل عوارض افت قندخون او را در طول روز با مشکلاتی مواجه می کند.

وی سردرد، سرگیجه، بی‌حوصلگی، بی‌میلی به کار، افت انرژی و عصبی‌شدن را از عوارض کاهش سطح کربوهیدرات‌ها (مواد قندی و نشاسته‌ای) برشمرد و گفت: ازطرفی سلول‌های عصبی از مواد کربوهیدراتی انرژی می‌گیرند و وقتی فرد از سحری استفاده نکند در موقع افطار برای خوردن مواد پرکالری حریص شده و در افطار پرخوری می‌کنند، به همین دلیل وعده سحری حتما باید در برنامه تغذیه افراد گنجانده شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شبستان

کد: 4384 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۶ تير بازدید: 2861 ساعت: 11:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
6 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
7 مبلغ فطریه اعلامی «مراجع تقلید» در رمضان ۱۴۰۲ + اینفوگرافی ۱۴۰۲ جمعه ۱ ارديبهشت
8 بهترین نوشیدنی به وقت افطار ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
9 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
10 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
11 خرما بهترین ماده غذایی برای تأمین قندخون است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین ها، حافظ سلامتی انسان پایگاه خبری لقمه: ویتامین ها به رشد و عملکرد بدن ک...

  نکات مهم برای کاهش آلودگی‌های میکروبی میوه‌ها و سبزی‌ها پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...

  تاثیر طب سنتی در ناباروری جالب است بدانید در گزارشی که وزارت بهداشت استرالیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین راه جلوگیری از آفت‌زدگی حبوبات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از مخلوط مواد شیمیایی مانند جوهر نمک و جرم‌بر با فرآورده‌های سفید کننده به دلیل تولید بخارات و گازهای بسیار سمی و خفه کننده، جداً خودداری کنید.
با انواع عرقیات سنتی ایران و خواص آنها آشنا شوید در سال های اخیر به دنبال تحقیقات جدید در مورد خواص داروهای گیاهی ، استقبال عمومی به استفاده از این نوع داروها نیز افزایش یافته است و هم اکنون در جهان و نیز ایران ، شرکت های معظم دارو سازی با استفاده از عصاره گیاهان دارویی ، تولیدات متنوعی را در بطری های پاکیزه و بهداشتی روانه بازار کرده اند.
خطر سنگ كلیه برای دیزی سنگی خورها یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف غذا در ظرو.ف سنگی خطر سنگ كلیه را افزایش می دهد.
یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.