دلیل افزایش قیمت سبزی+نرخ انواع میوه


رییس اتحادیه میادین میوه و تره‌بار گفت: قیمت انواع میوه به جز هندوانه در کنار انواع سبزی ثابت مانده است.

به گزارش لقمه، مصطفی دارایی‌نژاد اظهار کرد: قیمت انواع سبزی و هندوانه نسبت به چند روز گذشته کیلویی 100 تومان به دلیل افزایش تقاضا برای سفره افطار ماه رمضان افزایش داشته است.

وی ادامه داد: هندوانه، سبزی آش، سبزی خوردن، سبزی کوکو، سبزی قورمه و سبزی پلو در میادین کیلویی 700 تومان به فروش می‌رسد.

رییس اتحادیه میادین میوه و تره‌بار افزود: هویج فرنگی کیلویی900 تومان، باقالی فیروزکوه 1200 تومان، لوبیا کرج 1800 تومان، فلفل دلمه 1200 تومان، فلفل سوزنی 3500 تومان و فلفل قائمشهر کیلویی 1500 تومان تا 2000 تومان عرضه می‌شود.

دارایی‌نژاد گفت: هم‌چنین هر کیلو کرفس 500 تومان، کلم بروکلی 2000 تومان، سیر خشک همدان 1500 تومان، سیر خشک 600 تومان، کدو خورشتی 900 تومان، برگ مو 2000 تومان و بامیه 4500 تومان در میادین به فروش می‌رسد.

وی ادامه داد: هر کیلو لیموخشک 4000 تا 5000 تومان، خربزه 1400 تا 1500 تومان، طالبی 800 تومان، گیلاس 5500 تا 6000 تومان و گیلاس متوسط 3000 تومان به فروش می‌رسد.

رییس اتحادیه میادین میوه و تره‌بار درباره‌ قیمت انواع کاهو گفت: کاهو چینی کیلویی 800 تومان، کاهو سالادی 900 تومان، کاهوی رسمی 1100تومان و کاهوی ژاپنی قرمز کیلویی 1300 تومان به فروش می‌رسد.

دارایی‌نژاد درباره‌ دیگر میوه‌ها بیان کرد: هر کیلو آلبالو 2500 تومان، زردآلو 2500 تا 4500 تومان، هلو 1500 تا 3500 تومان، انگور 2500 تا 3000 تومان و سیب گلاب 2000 تا 4000 تومان عرضه می‌شود.

وی درباره‌ اقلام پرمصرف خانوار همچون خیار، پیاز و سیب‌زمینی گفت: هر کیلو خیار آویز 1600 تومان، خیار رسمی و رویال 900 تومان، پیاز زرد 600 تومان، پیاز صدفی 700 و سیب‌زمینی همدان 1250 تومان در کنار سیب‌زمینی استانبولی کیلویی 2000 تومان به فروش می‌رسد.

رییس اتحادیه میادین میوه و تره‌بار با اشاره به عرضه‌ انواع خرما در میادین گفت: قیمت خرما نسبت به روز گذشته دچار افزایش شد و در حال حاضر کیلویی 4500 تا 6000 تومان به فروش می‌رسد.

دارایی‌نژاد در پایان خاطر نشان کرد: باید برای کنترل قیمت‌ها نظارت و بازرسی مستمر در سطح شهر از میوه‌فروشی‌ها وجود داشته باشد.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4436 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۱ تير بازدید: 2550 ساعت: 11:26 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
3 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
5 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
6 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
7 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
8 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 افتتاح ۴ بازار میوه و تره بار جدید در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
11 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیر مادر بهترین غذا علیه باکتری ها لقمه: بندناف یکی از مهمترین مکانها برای استقرار با...

  چیپس و نوشابه هوش کودکان را پایین می‌آورد لقمه: محققان هشدار دادند که مصرف مواد غذایی دارای ...

  5 ماده غذایی که زنان باید بیشتر بخورند تقریباً تمام این مواد خوب در خواربارفروشی‌ها یافت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم غذایی برای عضله ای شدن شكم یکی از مواردی که باعث می‌شود تا افراد از ادامه رژیم‌های غذایی خودداری کنند یا هر وقت اسم رژیم به گوششان رسید فرار کنند این می‌باشد که این افراد تا به حال به صورت علمی و اصولی اقدام به تنظیم رژیم نکرده‌اند بلکه به صورت یکباره هر آنچه در سبد غذایی شان بوده حذف کرده‌اند و شوکی بسیار بزرگ را به مغز خود وارد کرده اند که سبب نفرت و ترس از رژیم شده است.
آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟ صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.
بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
هنگام آلودگی هوا چه بخوریم و بنوشیم؟ یک متخصص طب سنتی گفت: به شهروندان توصیه می‌شود که برای دفع سموم ناشی از آلودگی هوا، آبمیوه‌های طبیعی مصرف کنند و همچنین با مصرف لبنیات تازه به ویژه شیر می‌توانند دفع سموم را در بدن بهتر کنند تا کمتر دچار عوارض آلودگی هوا همچون تنگی نفس و با نارسایی قلبی شوند.