ایده‌های تصویری برای تزیین خرما


خرما پای ثابت سفره افطاری است که می توانید با تزیینات زیبا آنها را سرو کنید.

مواد لازم :

خرما : یک بسته
گردو : به مقدار لازم



مواد لازم جهت خمیر :

 شیر  ۱ لیوان
 تخم مرغ  ۱ عدد
 روغن مایع  1/4 پیمانه
 نمک  1/8 قاشق چایخوری
 رنگ یا زعفران دم کرده در صورت دلخواه
آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد





















شربت بار: این شربت استفاده های مختلفی داره از جمله : مرطوب کردن کیک اسفنجی ، تهیه زولبیا ، بامیه ، گوش فیل ، گز و آبنبات و ... که برای هر کدوم از این موارد ، شربت بار غلظت های متفاوتی داره . این شربت از آب، گلاب، آبلیمو، شکر و زعفران دم کرده درست می شود.
مروارید خوراکی: جهت تهیه انواع مرواریدها و اکلیل های خوراکی اینجا کلیک کنید.)



طرز تهیه :

ابتدا هسته خرما رو بگیرید طوریکه خرما آسیب نبیند.


سپس داخل اون گردو قرار بدین . خرما برای مرحله تزیین آماده هست .


شیر ، تخم مرغ ، روغن مایع و نمک و رنگ ( در صورت دلخواه ) را با هم مخلوط کنید .


کم کم آرد اضافه کنید و مایه را مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید طوری که خمیر به دست نچسبد ( اضافه کردن بیش از حد آرد بافت لطیف خمیر رو از بین می بره ) .
نکته : این خمیر نیاز به استراحت و ورز دادن ندارد.


روی سطح کار آرد بپاشید بعد خمیر رو با وردنه باز کنید.


خمیر رو با ضخامت نیم سانتیمتر برش بدین . بعد با توجه به قطر خرما خمیر رو ببرید .


سپس به این صورت دور خرما بپیچید .


با قالب گل مینای کوچک روی خمیر قالب می زنیم .



بعد به این صورت از قالب جدا کرده و روی خرما قرار می دهیم ( اگه خمیر این گلها رو رنگی کنید خیلی بهتره.


همه خرماها رو درون سینی می چینیم و سپس داخل فر می ذاریم . ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۲-۱۰ دقیقه .

بلافاصله بعد از پخت طوریکه هنوز داغ باشن ، خرماها رو داخل شربت بمدت ۴ - ۳ دقیقه قرار می دیم .


و بعد روی صافی می ذاریم تا شربت اضافی اون خارج بشه ( البته خیلی شربت جذب نمی کنه ) . به ظرف مورد نظر منتقل می کنیم و روی هر کدوم از اونا یه دونه مروارید خوراکی قرار می دیم .

برای قشنگ تر شدن خرماها می تونید روش اکلیل خوراکی هم بپاشید.





بازگشت به صفحه نخست
نقل از : baharsite.com

کد: 4455 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۳ تير بازدید: 12204 ساعت: 1:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
2 دلالان قیمت خرما را تا چهار برابر افزایش داده اند / قیمت خرمای صادراتی 2.5 دلار ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
3 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
4 پیشگیر از کم خونی با مصرف خرما ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۳ آذر
5 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
6 میوه های خوش آب و رنگ گاز زده ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
7 نرخ خرید خرما پائین است/خرید تضمینی سودآور نیست ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
8 تولید خرما در سال جاری به بیش از یک میلیون تن می رسد ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
9 طرز تهیه پاناکوتای خرما ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
10 برداشت خرما در آبادان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
11 مشکل مهم کشاورزی خوزستان برداشت بی حساب کتاب آب ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خوردن روزانه قرص كلسیم خطر شكستگی استخوان سالمندان را كاهش می دهد سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

  خوراکی های انرژی زا را بشناسید در این مقاله قصد داریم 12 نوع خوراكی مناسب برای قب...

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.
8 تا از بدترین عادت‌های غذایی هیچ کس بی عیب و نقص نیست و تقریباً هیچ کس نمی‌تواند ادعا کند اصول تغذیه‌ی سالم را مو به مو رعایت می‌کند حتی خود متخصصان تغذیه.
گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است.
نحوه برخورد با انواع مسمومیت ها مسمومیت‌های گوارشی از شایع‌ترین مسمومیت‌هاست كه می‌تواند ناشی از مصرف غذاهای فاسد، داروی اشتباه و یا بیش از حد، خوردن دارو به قصد خودكشی و... باشد.