میوه ارزان شد+قیمت‌


رییس اتحادیه میادین میوه و تره‌بار از کاهش قیمت انواع میوه خبر داد.

به گزارش لقمه، مصطفی دارایی‌نژاد اظهار کرد: انواع میوه به ویژه موز در چند روز گذشته کاهش قیمت داشته است. در حال حاضر هر کیلو موز 2800 تومان به فروش می‌رسد.

وی ادامه داد: سیب گلاب کیلویی 2500 تومان، خیار کیلویی 900 تومان، گیلاس درجه یک کیلویی 5000 تومان، گیلاس معمولی کیلویی 3000 تومان و زرد‌آلو کیلویی 3000 تومان به فروش می‌رسد.

رییس اتحادیه میادین میوه و تره‌بار با اشاره به نرخ مصوب گفت: هلو کیلویی 2000 تا 3500 تومان، آلو قطره طلا 1500 تومان و آلو 1500 تا 2500 تومان در میادین عرضه می شود.

دارایی‌نژاد همچنین درباره‌ هندوانه و طالبی گفت: هندوانه کیلویی 600 تومان و طالبی کیلویی 750 تومان به فروش می‌رسد.

او در پاسخ به این سوال که چرا قیمت میوه میادین در سطح شهر بسیار با هم متفاوت است، بیان کرد: میوه در میادین کمتر از قیمت مصوب به فروش می‌رسد و تمام داد‌وستد‌ها با فاکتور و نظارت رسمی صورت می‌گیرد، اما متاسفانه بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت بر قیمت میوه در سطح شهر هیچ نظارتی ندارند و به طور مثال می‌توان به قیمت گوجه در میدان تجریش اشاره کرد که کیلویی 1700 تومان به فروش می‌رسد.

رییس اتحادیه میادین میوه و تره‌بار افزود: گوجه‌فرنگی کیلویی 600 تا 800 تومان، پیاز زرد 600 تومان‌، پیاز صدفی 150 تومان، سیب‌زمینی 1200 تومان و سیب استانبولی 2000 تومان به فروش می‌رسد.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4502 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير بازدید: 1777 ساعت: 10:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 میادین میوه و تره‌بار تهران؛ ستون پایداری معیشت در روزهای جنگ و رمضان ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۹ اسفند
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
6 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
8 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
9 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
10 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
11 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اینها را در مایکروویو قرار ندهید!! برخی از این ظروف رگه هایی از آهن در داخل رنگ و یا ...

  نوشابه‌ هایی با توهم انرژی نوشابه‌های انرژی‌زا، نوشیدنی‌های‌ نسبتا جدیدی هستن...

  بهار نارنج، برای رفع تپش قلب مفید است بهارنارنج همان گل های درخت نارنج است که دارای بوی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه می‌کند؟ پایگاه خبری لقمه: ترامپ، پس از رقم زدن عجایب زیادی در عرصه جهانی مانند تنش بر سر اوکراین، حملات لفظی به اروپا و تهدید ایران، دست به اعمال تعرفه‌های سنگین و گسترده‌ای در عرصه جهانی‌ زده است.
ترین های اقتصادی سال ۱۴۰۰/ افت و خیز قیمت کالاهای اساسی پایگاه خبری لقمه: نوسانات بازار کالاهای اساسی،افزایش قیمت جهانی مواد غذایی،چالش های ایجاد شده در صادرات محصولات کشاورزی و تبعات حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای بخش،از جمله مهم ترین اخبار حوزه کشاورزی در سالجاری بود.
دستور تهیه محلول جادویی ضدجوش تاریخ استفاده از داروهای گیاهی برای درمان بیماری‌ها به چند هزار سال پیش برمی‌گردد؛ اثربخشی بعضی از این داروهای گیاهی را علم ثابت کرده است و بعضی راهنوز نه؛ آویشن از آن گیاهانی است که این روزها دانشمندان درباره اثربخشی آن به یافته‌های جدیدی رسید‌ه‌اند.
با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطان‌ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.