به گزارش لقمه، در این قسمت مواردی را که به تهیه و سرو بهتر سوپ به شما کمک میکند را پیشنهاد میدهیم. • آماده کردن مواد غذایی برای سوپ خردکردن یک اندازه سبزیجات و مواد مصرفی در سوپ باعث میشود که همه مواد سوپ به یك میزان پخته شوند، به این معنا که هویج و سیبزمینی هر دو در یک زمان نرم و پخته میشوند و استفاده از این سبزیجات یك اندازه به شما اجازه میدهد تا سوپ را با سلیقه و ظرافت بیشتری تهیه کنید. • استفاده از مانده مواد غذایی در سوپ میتوانید باقی ماده مواد غذایی مانند نان، گوشت، ماهی مرغ، سبزیجات و حتی سیبزمینی له شده را به سوپ اضافه و مخلوط كنید. برای اضافه كردن سبزیجات ابتدا آنها را با استاک، نمک و فلفل مخلوط و پوره کنید، سپس مجدداً به خامه، شیر یا ماست اضافه کنید. تقریباً هر مانده مواد غذایی که به طعم و مزه اصلی سوپ خللی وارد نکند، انتخابی مناسب است. • گرم کردن استاک به منظور استفاده در سوپ معمولاً پخت سوپ با گوشت یا سبزیجات شروع میشود، سپس استاک یا آب را به آن اضافه میكنند. بهتر است ابتدا استاک یا آب را گرم کنید، سپس مواد را داخل آن بریزید. به این ترتیب در زمان پخت، 10 تا 15 دقیقه صرفه جویی کردهاید. • پوره کردن سوپ تقریباً برای پوره کردن بیشتر سوپها میتوانید از مخلوطكن استفاده کنید. اگر پوره خیلی غلیظ است، مقداری آب به آن اضافه کنید. اما اگر خیلی رقیق است، به بخش«چگونه سوپی غلیظ تهیه كنید» رجوع کنید. درضمن خامه سفت یک غلیظ کننده استثنایی است که طعم بسیار عالی و ساختاری لطیف به سوپ میدهد (2/1 پیمانه خامه یا حتی کمتر برای شش پیمانه سوپ کافی است.) • افزودن پاستا یا برنج به سوپ برنج و پاستا کیفیت سوپ را بالا برده و آن را خوش طعم و لذیذ میكند. بهتر است که آنها را در آب جداگانهای بپزید؛ در غیر این صورت باعث جذب بیش از حد آب سوپ شده و نشاسته زیادی را از خود خارج میكنند باعث تغییر شكل و مزه سوپ میشود. • نگهداری سوپ بسیاری از سوپها را میتوانید از قبل آماده و بهمدت یک ماه یا بیشتر در فریز نگهداری کنید؛ بنابراین دلیلی مبنی بر این که سوپ را فقط قبل از مصرف تهیه کنید، وجود ندارد. بهطور کلی، بهتر است سوپی که به آن نشاسته (برنج یا پاستا) اضافه کردهاید را در فریزر یا یخچال قرار ندهید؛ زیرا همچنان به جذب آب سوپ ادامه میدهند و این امر باعث سفت و غلیظ شدن سوپ میشود. همچنین دقت داشته باشید، سوپهایی که از فرآوردههای لبنی تهیه میشوند را فریز نکنید؛ زیرا در هنگام گرم کردن مجدد، احتمال بریده بریده شدن سوپ وجود دارد. چگونه سوپی غلیظ تهیه كنید كیفیت سوپ به رقیق یا غلیظ بودن آن مرتبط نمیباشد، گاهی اوقات ترجیح میدهید كه سوپی رقیق و خوش طعم میل كنید تا سوپی كه با آرد یا نشاسته ذرت غلیظ شده باشد؛ برای تهیه سوپی غلیظ در صورت تمایل میتوانید از اصولی كه در زیر به آنها اشاره كردهایم، استفاده كنید. • سیب زمینی نشاسته موجود در سیبزمینی باعث طعمدار و غلیظ شدن سوپ میشود. اگر میخواهید سوپ را بعد از پختن پوره کنید، سیبزمینی را پوست گرفته، سپس خرد کنید و همزمان با افزودن استاک یا آب به سوپ بیفزایید. برای غلیظ کردن سوپ سبزیجات یا لوبیا، سیبزمینی پخته شده را ابتدا کمی با چنگال له کنید( یکی دو قاشق پُر از سیبزمینی له شده برای این کار کافی است) و چند دقیقه قبل از سرو، سیبزمینی له شده را به سوپ بیفزایید و هم بزنید تا کاملاً در آن حل و گرم شود، سپس سوپ را سرو كنید. • نودل با مصرف نودل، سوپی با نشاسته زیاد تهیه كنید. ظرف بزرگی برای تهیه این سوپ فراهم كنید تا فضای كافی برای نودلهایی كه قد كشیده و بزرگ شدهاند، وجود داشته باشد. در 10 دقیقه آخر پخت به سوپ، اضافه كرده، سپس سرو كنید. • غلات افزودن یک قاشق سوپخوری از غلات پخته شده در پایان مدت زمان پخت سوپ، باعث غلیظ شدن آن میشود؛ اما اگر بخواهید به سوپ غلظت بیشتری بدهید، مقدار کمی از غلات را در ابتدای پخت به آن اضافه كنید و اجازه دهید تا کمی پخته و از هم جدا شوند، سپس سوپ را پوره کنید. • لوبیا یکی از خوش طعمترین غلیظ کنندههای سوپ لوبیا است. از بین انواع لوبیا، لوبیای سفید در تهیه سوپ بیشترین کاربرد را دارد و باعث ایجاد طعم خامهای در سوپ میشود؛ مخصوصاً زمانی كه آن را پوره میكنید، این احساس در شما به وجود میآید كه در تهیه سوپ از كره یا خامه استفاده شده است. • نان در صورت امکان از نان بیات استفاده کنید، چون مایع سوپ را بدون از هم پاشیده شدن به خود جذب میکند. البته نان کروتون و نان خشک هم انتخابهای مناسبی هستند. روش مناسب دیگر، ریختن مقداری نان تست در یک ظرف بزرگ و اضافه کردن یک ملاقه سوپ بر روی آن ها است. • کره برای بهدست آوردن یک طعم و ساختار مخملی و بی نظیر، در زمانی که سوپ آماده سرو است، حرارت را خاموش کنید و یک تا دو قاشق سوپ خوری کره سرد را به آن اضافه کرده، هم بزنید تا آب شود.بازگشت به صفحه نخست