به گزارش لقمه، مسعود نصیری اظهار داشت: لازم است در ماه رمضان شش وعده غذایی که فرد در یک روز عادی دارد را بین چهار وعده غذایی تقسیم کند. وی افزود: سحر یکی از مهمترین وعده های غذایی در ماه رمضان است که هرگز نباید حذف شود و در این وعده باید از کربوهیدرات به میزان کافی استفاده شود. این کارشناس تغذیه از برنج و ماکارونی به عنوان غذای مناسب برای وعده سحر نام برد و ادامه داد: چون ماه رمضان امسال در فصل گرما قرار دارد لازم است از آب و مایعات نیز به میزان کافی در وعده سحر استفاده شود. نصیری افزود: روزه را باید با مصرف مایعات گرم، شیر، سوپ رقیق، چای و ماده شیرینی چون خرما افطار کرد. وی با تاکید بر اینکه بین افطار و صرف شام باید یک ساعت فاصله باشد، خاطرنشان کرد: وعده شام باید پر کالری و با حجم بیشتری نسبت به وعده های دیگر باشد. این کارشناس تغذیه معتقد است: مواد غذایی که در وعده شام مصرف می شود بستگی به ویژگی های جسمی فرد دارد، اما توصیه میشود در این وعده از مواد چرب و پرکربوهیدرات کمتر استفاده شود، اما مصرف پروتئین بیشتر باشد. نصیری یادآوری کرد: یک ساعت پس از صرف شام نیز می توان وعده دیگری را در نظر گرفت که شامل میوه و سبزیجات کافی باشد. بازگشت به صفحه نخست