ایده‌های جدید برای تزیین شله زرد سفره افطار


شله زرد دسر اصیل ایرانی است که معمولا در ماه رمضان نیز بر سر سفره افطار جای دارد. این دسر را می توان با دارچین و خلال پسته و بادام تزیین کرد. همچنین از ظرفی که برای ریختن شله زرد در آن استفاده می کنید نیز می توانید بهره تزیینی ببرید.

کد: 4551 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۰ تير بازدید: 14586 ساعت: 12:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
2 بهترین آش زمستانی، شله قلمکار است ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
3 پخت و توزیع 14 هزار کیلوگرم شله‌زرد صلواتی در شیراز ۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر
4 دستور تهیه دیگجه نذری مشهدی ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۰ آبان
5 چطور قیمه به غذای نذری و عزاداری تبدیل شد؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان
6 دستور پخت پلو اسفندی؛ غذای شیرازی ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ دي
7 شله‌زرد غذای سنتی خوشمزه ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ مرداد
8 شله‌زرد غذای سنتی نشاط آور/ سحری شله زرد نخورید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
9 نکات مهم درباره پخت شله زرد ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
10 ایده‌های تصویری برای تزیین شله زرد ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یبوست در سفر را چگونه از بین ببریم؟ یبوست یکی از همراهان مسافرت است. مسافت‌های طولانی ...

  رعایت تعادل در تغذیه بعد از ماه رمضان پایگاه خبری لقمه: در ماه رمضان به علت کم شدن وعده...

  خطر سحری نخوردن چیست؟ پایگاه خبری لقمه: متخصص داخلی با تأکید بر اینکه با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت