اعتبار 25 میلیارد تومانی برای پرواربندی دام‌های عشایر


قائم مقام سازمان امور عشایر از تخصیص 25 میلیارد تومان اعتبار برای کمک به عشایر در پرواربندی دام‌ خبر داد و گفت: تاکنون شش میلیارد تومان از این اعتبار پرداخت شده و برای دریافت مابقی درحال پیگیری هستیم.

به گزارش لقمه، میرولی صفرزاده اظهار کرد: با توجه به پایان یافتن ییلاق عشایر و وضعیت تولید گوشت دام‌ آنها پیش‌بینی می‌شود میزان تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری کشور امسال با افزایش 3000 تنی به حدود 75 هزار تن برسد.

وی با بیان این‌که 20 درصد گوشت قرمز کشور توسط عشایر تولید می‌شود، پیش‌بینی کرد: امسال 430 هزار تن شیر در مناطق عشایری تولید می‌شود که گرچه این میزان تولید درصد کمی از شیر تولید شده در کشور است اما از نظر کیفیت از ارزش بالایی برخوردارست.

صفرزاده ادامه داد: تاکنون برای تامین نهاده دامی در مناطق عشایری مشکلی وجود نداشته است و جو کنسانتره در اختیار عشایر قرار گرفته است.

معاون توسعه و عمران سازمان امور عشایر گفت: برخی مناطق ییلاقی با مشکل کمبود آب مواجه هستند که آبرسانی توسط تانکرهای سیار از سوی سازمان عشایر در حال انجام است که می‌توان به آبرسانی به مناطق عشایری استان‌های چهار محال بختیاری، کرمانشاه، خراسان رضوی ، خراسان شمالی و ... اشاره کرد.

عشایر هم ماشینی شدند

به گفته وی در ماه رمضان با نهادهای فرهنگی مانند سازمان تبلیغات هماهنگی‌هایی صورت گرفته تا طلاب در مناطق عشایری برای پاسخگویی به سوالات شرعی و برگزاری مراسم‌های مذهبی حضور پیدا کنند.

صفرزاده اظهار کرد:‌ در کوچ عشایر به مناطق ییلاقی تنها 30 درصد از خانوار عشایر به صورت سنتی و با حیوان کوچ کردند و مابقی عشایر با استفاده از ماشین به مناطق ییلاقی رفتند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4587 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد بازدید: 3019 ساعت: 2:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تلف شدن ۲۴۰۰ راس گوسفند در چهارمحال و بختیاری در سیل اخیر ۱۴۰۱ يکشنبه ۹ مرداد
2 جریمه مشترکان پر مصرف آب برای آبرسانی به روستاها هزینه خواهد شد ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۱ اسفند
3 افتتاح سومین نمایشگاه توانمندی روستائیان و عشایر با حضور جهانگیری ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۳ اسفند
4 نمایشگاه بین-المللی تهران میزبان سومین نمایشگاه توانمندیهای روستائیان و عشایر می‌شود ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۰ اسفند
5 تفاهم نامه سه جانبه برای ترویج محصول سالم زنان روستایی و عشایری امضا شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
6 حضور روستاییان دانشگاهی در چهارمین همایش ملی روستا و عشایر/ احداث ناحیه صنعتی در ۲۶۰۰ دهستان کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
7 تولید25درصدگوشت کشورتوسط عشایر ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
8 عشایر سالانه ۱۹۰ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کنند ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
9 آشپزی میراث فرهنگی ناملموس زنان ایرانی! ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۲ مهر
10 عشایر 20 درصد گوشت کشور را تولید می‌کنند ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آلوده ترین بخش یخچال را بشناسید محمدرضا کمالی، کارشناس مبارزه با بیماریها معاونت ب...

  آیا نوشابه های انرژی زا واقعا موثرند؟ لقمه: بر اساس یافته های یک تحقیق جدید، احتمال دارد...

  افزودن ماست به اسفناج از جذب کلسیم جلوگیری می‌کند اگر می خواهید اسفناج را با ماست مخلوط کنید بهتر اس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هر قرص را چه موقع باید خورد؟ بسیاری از ما مجبوریم برای پیشگیری یا درمان خود هر روز دارو بخوریم اما آیا می‌دانید هر دارویی را باید در زمان مناسبش در روز مصرف كرد؟ تحقیقات نشان داده خوردن داروها در زمان نادرست نه تنها اثر آنها را كم می‌كند بلكه در بعضی موارد ممكن است برای بدن مضر باشد. برای مثال خوردن داروهایی مانند داروی درمان آرتروز، پوكی استخوان یا سوزش معده در زمان مناسب می‌تواند تاثیر شگفت‌انگیزی روی میزان اثر آنها داشته باشد و زمان بهبود شما را به‌طور چشمگیری كاهش دهد.
گیلاس درمان‌گر یبوست، گرمازدگی و میگرن یک محقق طب سنتی گفت: خوردن گیلاس و دمنوش آن درمانگر یبوست، گرمازدگی و کاهش دهنده درد ‏میگرن است. ‏
چگونه موهای خود را با عسل تقویت کنیم؟ عسل خاصیت های فراوانی دارد که از جمله آن، پیشگیری از ریزش مو است.
هزار دلیل برای نوشیدن یک استكان چای داغ شاید در حین نوشیدن چای هیچ وقت ذهنتان را درگیر چنین قضیه‌ای نکرده باشید اما واقعیت درباره چای در بسیاری نکته‌ها نهفته بسیاری درباره چای است که بعید نیست خیلی از آدم‌های چای خور هم از اصل ماجرا بی‌خبر باشند. آنچه که معمول است نوشیدن یک فنجان چای داغ برای رفع خستگی و کسالت مفید است یا یک پذیرایی معمول از مهمان‌های خودمانی برای این که عده‌ای دور هم جمع شده و می‌خواهند گپ دوستانه‌ای بزنند و در این میان یک فنجان چای داغ هم جمع را گرم و گیراتر می‌کند.