اعتبار 25 میلیارد تومانی برای پرواربندی دام‌های عشایر


قائم مقام سازمان امور عشایر از تخصیص 25 میلیارد تومان اعتبار برای کمک به عشایر در پرواربندی دام‌ خبر داد و گفت: تاکنون شش میلیارد تومان از این اعتبار پرداخت شده و برای دریافت مابقی درحال پیگیری هستیم.

به گزارش لقمه، میرولی صفرزاده اظهار کرد: با توجه به پایان یافتن ییلاق عشایر و وضعیت تولید گوشت دام‌ آنها پیش‌بینی می‌شود میزان تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری کشور امسال با افزایش 3000 تنی به حدود 75 هزار تن برسد.

وی با بیان این‌که 20 درصد گوشت قرمز کشور توسط عشایر تولید می‌شود، پیش‌بینی کرد: امسال 430 هزار تن شیر در مناطق عشایری تولید می‌شود که گرچه این میزان تولید درصد کمی از شیر تولید شده در کشور است اما از نظر کیفیت از ارزش بالایی برخوردارست.

صفرزاده ادامه داد: تاکنون برای تامین نهاده دامی در مناطق عشایری مشکلی وجود نداشته است و جو کنسانتره در اختیار عشایر قرار گرفته است.

معاون توسعه و عمران سازمان امور عشایر گفت: برخی مناطق ییلاقی با مشکل کمبود آب مواجه هستند که آبرسانی توسط تانکرهای سیار از سوی سازمان عشایر در حال انجام است که می‌توان به آبرسانی به مناطق عشایری استان‌های چهار محال بختیاری، کرمانشاه، خراسان رضوی ، خراسان شمالی و ... اشاره کرد.

عشایر هم ماشینی شدند

به گفته وی در ماه رمضان با نهادهای فرهنگی مانند سازمان تبلیغات هماهنگی‌هایی صورت گرفته تا طلاب در مناطق عشایری برای پاسخگویی به سوالات شرعی و برگزاری مراسم‌های مذهبی حضور پیدا کنند.

صفرزاده اظهار کرد:‌ در کوچ عشایر به مناطق ییلاقی تنها 30 درصد از خانوار عشایر به صورت سنتی و با حیوان کوچ کردند و مابقی عشایر با استفاده از ماشین به مناطق ییلاقی رفتند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4587 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد بازدید: 2890 ساعت: 2:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تلف شدن ۲۴۰۰ راس گوسفند در چهارمحال و بختیاری در سیل اخیر ۱۴۰۱ يکشنبه ۹ مرداد
2 جریمه مشترکان پر مصرف آب برای آبرسانی به روستاها هزینه خواهد شد ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۱ اسفند
3 افتتاح سومین نمایشگاه توانمندی روستائیان و عشایر با حضور جهانگیری ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۳ اسفند
4 نمایشگاه بین-المللی تهران میزبان سومین نمایشگاه توانمندیهای روستائیان و عشایر می‌شود ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۰ اسفند
5 تفاهم نامه سه جانبه برای ترویج محصول سالم زنان روستایی و عشایری امضا شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
6 حضور روستاییان دانشگاهی در چهارمین همایش ملی روستا و عشایر/ احداث ناحیه صنعتی در ۲۶۰۰ دهستان کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
7 تولید25درصدگوشت کشورتوسط عشایر ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
8 عشایر سالانه ۱۹۰ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کنند ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
9 آشپزی میراث فرهنگی ناملموس زنان ایرانی! ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۲ مهر
10 عشایر 20 درصد گوشت کشور را تولید می‌کنند ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذا را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنید کاظم ندافی در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز و شروع س...

  درمان سرماخوردگی به روش طب سنتی استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ...

  بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده و باور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :
به زودی شکل همبرگر می‌شوید! حتما می‌دانید که علم تغذیه و معجزه‌های آن چه کمکی به زیبایی شما می‌کند.
راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره نقره یکی از فلزات گرانبها و محبوب پس از طلاست که اکثر ما زیور‌آلات، مجسمه و آینه شمعدان یا ظروفی از این جنس در خانه داریم.اشیا و ظروفی که امروزه بیش از سابق مخاطب و خواهان پیدا کرده است و به همین دلیل در هر نقره‌فروشی مدل‌های گوناگونی از ظرف و ظروف از نمکدان و کارد و چنگال گرفته یا سرویس‌های چایخوری و... پشت ویترین جلوه‌گری کرده و دل از تماشاچیان پشت ویترین می‌برند. در این نوشتار ضمن اشاره به برخی از مواردی که هنگام خرید ظروف و اشیا نقره باید مدنظر قرار داد، به ارائه برخی اطلاعات در مورد این کالا پرداخته‌ایم. اگر به این موضوع علاقه‌مندید، ادامه مطلب را بخوانید.
جشنواره سلامت نیازمند پافشاری بر اهداف خود است پایگاه خبری لقمه: دومین دوره جشنواره فیلم سلامت در حالی در حال برگزاری است که به نظر می رسد به رغم ادعای جریان ساز بودن، از اهداف متصور خود فاصله دارد.