کاهش تولید عسل به دلیل شرایط نامساعد جوی


مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران نسبت به کاهش 70 درصدی تولید عسل در سال جاری به دلیل بروز شرایط جوی نامساعد هشدار داد.

به گزارش لقمه، عفت رییسی سرحدی اظهار کرد: تاکنون شرایط سختی برای زنبورداران وجود داشته چرا که به دلیل کاهش بارش برف در سال گذشته، گرمای شدید از ابتدای سال تاکنون و وجود ریزگردها منابع شهدی خشک شده‌اند و میزان برداشت از زنبورستان‌ها به شدت کاهش یافته است.

وی با اشاره به برداشت 10 کیلوگرمی عسل از هر کندو در سال گذشته افزود: زنبورداران تاکنون اعلام کرده‌اند که میزان برداشت آنها دو تا چهار کیلوگرم کاهش یافته است که با ادامه این روند پیش‌بینی می‌شود تولید عسل در سال جاری به شدت کاهش یابد و به 20 هزار تن برسد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران خاطر نشان کرد: حدود پنج میلیون کندو در کشور وجود دارد.

رییسی سرحدی خاطرنشان کرد: بر اساس دستور رییس‌جمهور در اسفند ماه سال گذشته 15 میلیارد تومان اعتبار باید به این صنعت تزریق می‌شد اما صندوق مادر تخصصی این اعتبار را در انحصار خود قرار داده و و در اخیتار بخش خصوصی قرار نداده است.

وی ادامه داد: اگر این اعتبار در زمان مناسب و در همان ابتدای سال در اختیار تعاونی‌های تولید قرار می‌گرفت می‌توانستیم با انجام اقداماتی مانند تامین اعتبار هزینه جابه‌جایی زنبورداران یا خرید نهاده برای آن‌ها از میزان کاهش تولید جلوگیری کنیم.

مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران گفت: در حال حاضر که از استان‌های بسیاری مانند کردستان، لرستان، آذربایجان شرقی و غربی، اصفهان، خوزستان، چهار محال و بختیاری و ... گزارش‌هایی مبنی بر وجود مشکل و کاهش چشمگیر میزان برداشت عسل از کندوها ارسال شده، ضروریست هر چه سریع‌تر این اعتبار در اختیار زنبورداران قرار گیرد تا از زیان بیشتر جلوگیری شود.





بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4614 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۴ مرداد بازدید: 3156 ساعت: 3:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت جدید زولبیا و بامیه واحدهای درجه یک و دو برای ماه رمضان ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۹ بهمن
2 افت چشمگیر قیمت تخم مرغ درب مرغداری/ قیمت جدید هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده اعلام شد ۱۴۰۴ شنبه ۱۲ بهمن
3 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
4 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
5 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
6 کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
7 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
8 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
10 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
11 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نمک دریا را جایگزین نمک‌ یددار نکنید معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که ب...

  اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف بی ح...

  سوپ و آش؛ غذایی کامل برای سرماخوردگی یک متخصص تغذیه با تاکید براینکه مواد مغذی از دست ر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
«نذری دادن» سنت دیرینه ماه محرم/ یک دیگ و هزاران هزار نیت ماه محرم از ایامی است که نذریهای زیادی در آن ادا می شود؛ آیین نذری دادن به عزاداران امام حسین(ع) سنتی دیرینه و پسندیده در میان اکثر مسلمانان و به خصوص شیعیان دنیاست که در کشورمان رواج بیشتری دارد و شب و روز تاسوعا و عاشورا به اوج خود می رسد.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
آشنایی با 10 روش‌ تشویق کودک به خوردن سبزیجات از آن‌جا که سبزی‌جات دارای خواص فراوانی به خصوص برای کودکان هستند در این‌جا چند راهکار را به شما معرفی می‌کنیم تا کودک شما به خوردن این گروه غذایی تمایل بیشتری نشان دهد.