بریانی سبزیجات با دستور سرآشپز لقمه


سیر، پیاز، پودر فلفل قرمز، هل، دارچین، آب سبزیجات، زیره، گل‌ کلم و قارچ، برخی از مواد تشکیل دهنده این غذای هندی هستند.

لقمه: این غذا علاوه بر سالم بودن حاوی مواد غذایی بسیار مفید برای بدن می باشد. همچنین برای از بین نرفتن خاصیت سبزیجات مدت پخت کوتاهی نیز دارد. بریانی سبزیجات اصالتا برای شمال کشور هندوستان است که با توجه به شیوع گیاهخواری غذا های هندی طالبان بسیار پیدا کرده است که مزه و طعم اکثر غذاهای هندی باب میل ما ایرانیان نیز می باشد. سیر، پیاز، پودر فلفل قرمز، هل، دارچین، آب سبزیجات، زیره، گل‌ کلم و قارچ، برخی از مواد تشکیل دهنده این غذای هندی هستند.

مواد لازم
سیب زمینی                          300 گرم، مکعبی شده
هویج کوچک                          100 گرم
بامیه                                   50 گرم، برش های نازک
 کرفس                                2 ساقه، برش خورده
قارچ سفید                           75 گرم، دو نیم شده
بادنجان                               1 عدد، دو نیم و برش داده شده
ماست                                1 و 4/1 پیمانه ترش مزه
زنجفیل رنده شده                  1 قاشق غذا خوری
پیاز رنده شده                       2 عدد بزرگ
سیر                                   4 حبه، خرد شده
زردچوبه                               1 قاشق چای خوری
پودر کاری                            1 قاشق غذا خوری
کره                                    2 قاشق غذا خوری
پیاز                                    2 عدد، خلالی شده
برنج دانه بلند                        1 و 4/1 پیمانه
جعفری                               کمی برای تزیین

طرز تهیه
برنج را برای 7 دقیقه بجوشانید و سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
سیب زمینی ها، بادنجان، هویچ و بامیه را در یک قابلمه حاوی آب با نمک به مدت 5 دقیقه بجوشانید و یا بهتر است که آنها را بخارپز کنید. سپس توجه کنید که آب نداشته باشند آنها را در یک کاسه بزرگ ریخته و با قارچ و کرفس مخلوط کنید.
پیازهای رنده شده، ماست، زنجفیل، سیر و پودر کاری را با یکدیگر مخلوط کنید و آن را روی سبزیجات بریزید و این مخلوط را به مدت 2 ساعت در یک محل خنک قرار دهید.
کره را در یک ماهی تابه گرم کرده و پیاز های خلالی شده را به مدت 5 تا 6 دقیقه تقت داده تا طلایی شوند. (کمی از این پیاز را برای تزیین نگاه دارید.) مخلوط سبزیجات را به ظرف پیاز طلایی شده اضافه کرده و آن را به مدت 10 دقیقه بپزید.
نصف برنج را در یک ظرفی به گنجایش 2 لیتر که قابل قرار دادن در فر باشد، قرار دهید. سپس مخلوط سبزیجات را با قاشق به روی برنج منتقل کرده و سپس با نصف برنج دیگر روی آنرا بپوشانید. درب ظرف را گذاشته و آنرا در داخل  فر با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 45 دقیقه قرار هید.
بریانی سبزیجات مان برای چهار نفر آماده است و حالا نوبت تزیین آن است.



کد: 467 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۹ آبان بازدید: 7735 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
11 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث ...

  درمان ۷ نوع بیماری با ۷ نوع میوه خشک بسیاری از مردم تلاش می کنند برای حفظ سلامت و پیش گ...

  آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت