آیا کنترل «دیابت نوع یک» با رژیم‌غذایی ممکن است؟


پزشکان آمریکایی در یک مطالعه جدید دریافتند که موادغذایی غنی از اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه می‌توانند به تولید انسولین در بدن کمک کنند.

به گزارش لقمه، این پزشکان با توجه به نتایج آزمایش فوق خاطر نشان کردند که مصرف انواع خاصی از موادغذایی می‌تواند به افرادی که به تازگی دیابت نوع یک در آنها تشخیص داده شده کمک کند تا بدنشان حداقل تا دو سال دیگر پس از تشخیص بیماری مقادیری انسولین تولید و ترشح کند.

طبق یافته‌های این مطالعه اگرچه مصرف برخی مواد خوراکی نیاز به تزریق انسولین در مبتلایان به دیابت نوع یک را برطرف نمی‌کند اما مصرف غذاهای حاوی اسید آمینه‌ها و اسیدهای چرب امگا 3 به معنی نیاز کمتر به تزریق انسولین است.

«الیزابت مایر – داویس»، نویسنده ارشد این مطالعه یادآور شد: پس از تشخیص دیابت نوع یک، وجود اسیدآمینه‌هایی با زنجیره‌ انشعابی و اسیدهای چرب زنجیره بلند در بدن حائز اهمیت است زیرا وجود این ریزمغذی‌های خاص، کنترل گلوکز را بهبود بخشیده و چه بسا که می‌تواند از بروز مشکلات و ناراحتی‌های بعدی ناشی از این بیماری تاحدی جلوگیری کند.

دیابت نوع یک در واقع اختلال در سیستم ایمنی بدن فرد است که در آن، سیستم ایمنی بدن به سلول‌های بتای تولیدکننده انسولین حمله می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از هلث دی نیوز، در این مطالعه 1300 جوان مبتلا که حداکثر تا 20 سال سن داشتند، تحت آزمایش قرار گرفتند و حدود 10 ماه بود که بیماری دیابت نوع یک در آنها تشخیص داده شده بود.

پس از دو سال محققان دریافتند که مقدار اسید آمینه «لوسین» و اسیدهای چرب امگا 3 در بدن به میزان چشمگیر با افزایش سطح پپتید-C که وجود آن تاثیر مهمی در کنترل قندخون دارد در ارتباط است.

به بیان دیگر هرچه مقدار این ریزمغذی‌ها در بدن بیشتر باشد توانایی تولید انسولین در بدن تا مدتی پس از تشخیص دیابت باقی می‌ماند و علاوه بر آن از مشکلات بعدی ناشی از این بیماری کاسته می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4702 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۳ مرداد بازدید: 3936 ساعت: 11:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
2 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
3 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
4 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
5 افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۶ مرداد
6 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
7 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
8 بین داروهای دیابت و ابتلا به بیماری ام اس ارتباط وجود دارد ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
10 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
11 دستاورد جدید محققان در کشف دارویی برای کاهش وزن ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۹ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزی پای ثابت سلامتی بارها درباره فواید سبزی‌جات و اهمیت مصرف آن‌ها مطا...

  5 ماده غذایی مفید برای سبد غذایی اسفندماه اگر خیلی مراقب وزن خود هستید و می‌ترسید که شکلات چ...

  مردان چه غذاهایی بخورند؟ برای داشتن یک رژیم غذایی سالم، بهترین راه گنجاندن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری شکم، با کمک دکتر اوز! داشتن یک شکم صاف دست‌یافتنی است؛ به شرطی که فوت و فن‌هایش را بدانید! در ادامه مطلب، سؤالات و پاسخ‌هایی را خواهید دید که توسط دکتر مهمت اوز طراحی شده است و به این ترتیب در راه کوچک کردن شکم خود متوجه اشتباه‌هایتان خواهید شد و البته با نکته‌هایی طلایی آشنا می‌شوید که می‌توانید از آنها برای کوچک کردن شکمتان استفاده کنید.
سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس کالباس فاسد، مضرات محصولات تاریخ گذشته و دلایل اصلی مضر بودن گوشت های فراوری شده بیان شده است.
آیا با داروهای ماهواره ای لاغر میشویم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران تاکید کرد :« اغلب دارو های لاغری به صورت قاچاق وارد کشور می شوند که متاسفانه اساس این دارو ها بر دفع آب بدن و تحلیل عضلات است که در نهایت مصرف این داروها باعث لاغری صوری می شود
فواید شگفت انگیز خرما برای سلامتی خرما به این دلیل که سرشار از فیبرهای طبیعی و بسیار غنی از ویتامین‌ها و موادمعدنی است، فواید بیشماری برای سلامتی دارد. این محصولات طبیعی حاوی روغن، کلسیم، سولفور، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم هستند که همه برای سلامتی بسیار مفیدند. گفته می‌شود که مصرف یک خرما در روز برای داشتن یک رژیم‌غذایی متعادل لازم است. خرما به مقابله با یبوست، اختلالات روده، افزایش وزن، مشکلات قلبی، ضعف جنسی، اسهال و سرطان شکم کمک می‌کند.