تغذیه مناسب در فصل تابستان


یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات در فصل تابستان گفت: بدن انسان در فصول مختلف به نوع خاصی از تغذیه نیاز دارد تا سلامتی بدن حفظ شود.

به گزارش لقمه، دکتر احمد درستی توصیه کرد: هر روز از میوه‌ها و سبزی‌های تازه در حد مناسب استفاده کنید که حداقل شامل 1 واحد میوه پیش از ظهر و 2 واحد عصر باشد. هر واحد میوه می تواند به طور مثال شامل 2 عدد سیب گلاب متوسط یا 4 زردآلو یا 1 برش 400 گرمی هندوانه و یا 300 گرم طالبی باشد.

وی در ادامه تشریح کرد: بهتر است در بین میوه‌ها انواع آبدار مثل هندوانه، خربزه و طالبی را بیشتر انتخاب کنند و همراه ناهار و شام نیز حداقل یک پیش دستی کوچک سالاد مصرف شود.

درستی تاکید کرد: بهتر است افراد در انتخاب سبزیجات از سبزی‌هایی که در مقدار وزن و حجم مشابه دارای آب فراوان تری هستند، استفاده کنند. به طور مثال کاهو (٩٦ درصد آب)، کرفس (٩٥ درصد آب)، بروکلی (٩١ درصد آب)، کلم خام (٩٢ درصد آب)، هویج خام (٨٨ درصد آب) و خیار (٩٥ درصد آب)از جمله این مواد هستند.

این متخصص، مصرف مواد غذایی که دارای ویتامین‌های B و C، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها را برای بدن در فصل تابستان مفید دانست و افزود: غذاهای حاوی این مواد به سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. نان سبوس دار، سبزیجات تازه و رنگی، میوه‌های مختلف نمونه‌هایی از این مواد غذایی هستند.

وی به افراد توصیه کرد: در فصل تابستان از غذاهایی که انرژی بالایی دارند و در طب سنتی به عنوان طبع گرم معروفند (مانند خرما و شیرینی‌ها و مغزدانه های گیاهی) کمتر استفاده کنید و درعوض از غذاهای با طبع سرد از قبیل سبزیجات و بسیاری از میوه‌جات، بیشتر استفاده کنید.

دکتر درستی مصرف آب فراوان را بسیار ضروری دانست و افزود: مصرف هر چه بیشتر آب از گرمازدگی و کم آبی بدن جلوگیری می‌کند.

به گفته این متخصص تغذیه، استفاده از لبنیات و بخصوص شیر و ماست و دوغ در حد مناسب (3 لیوان در روز) به تناسب تغذیه در این فصل کمک می‌کند.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4826 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۴ مرداد بازدید: 3690 ساعت: 8:26 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
2 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
4 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
5 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
6 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
7 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
9 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
10 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
11 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص دندانپزشک کودکان گفت: ا...

  بعد از غذا سالاد نخورید مصرف سالاد بهتر است قبل از غذا باشد که هم از پرخور...

  ظروف تفلون کوتاه قدی می‌آورد/ ضایعات پوستی با ظروف تفلون افزایش یافت از آنجایی که استفاده از ظروف تفلون در بین مردم افز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت