به گزارش لقمه، غذاهای ساده ایرانی، در عین خوش طعم بودن شاید کمی تکراری باشند. برای آن افرادی که همیشه به دنبال دستور پخت غذاهای بین الملل و متنوع هستند، چندین دستور پخت غذاهای ساده را آموزش داده ایم که برای شب های تابستان مناسب هستند. نان و کنگر فرنگی • تعداد: 4 نفر • زمان تهیه: 15 دقیقه • زمان پخت: 4 دقیقه مواد لازم • 4 عدد نان گندم • سه قاشق غذاخوری روغن زیتون • 6 پیمانه برگ اسفناج تازه • 170 گرم پنیز بز با طعم سیر و سبزیجات • 350 گرم مغز کنگر فرنگی (مزه دار شده) • یک عدد گوجه فرنگی متوسط، خرد شده • نصف قاشق چایخوری نمک • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه • سس پیتزا (اختیاری) طرز تهیه 1. هر دو طرف نان ها را با روغن چرب کنید. گریل فر را با درجه متوسط روشن کنید، نان را روی توری داخل فر قرار دهید و چند دقیقه گریل کنید تا برشته شوند. روی زغال هم می توانید آنها را برشته کنید. 2. روی نان ها، برگ های اسفناج، مغز آرتیشو (کنگر فرنگی) و گوجه فرنگی ها را قرار دهید. کمی نمک و فلفل بپاشید. به مدت 2 تا 3 دقیقه داخل فر بپزید تا مواد طلایی شوند. در صورت تمایل، با سس پیتزا سرو کنید. 3. برای تهیه آرتیشو مزه دار شده آب یک عدد لیموترش، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق چایخوری نمک، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، دو حبه سیر خرد شده و مغز کنگرفرنگی (اگر کنسروی باشد بهتر است) نیاز دارید. در یک کاسه بزرگ، همه مواد را با هم مخلوط کنید، کنگرها را داخل آن بریزید و هم بزنید تا مواد به خورد آنها بروند. *******************************سوپ سرد گوجه فرنگی یا تکه های مافین ذرت • تعداد: 4 نفر • زمان تهیه: 25 دقیقه • زمان پخت: 30 دقیقه مواد لازم برای تهیه مافین ذرت • یک پیمانه آرد ذرت • یک پیمانه آرد کامل • 1/3 پیمانه شکر سفید • دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر • نصف قاشق چایخوری نمک • یک عدد تخم مرغ هم زده • ¼ پیمانه روغن کانولا • یک پیمانه شیر مواد سوپ • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون • یک قاشق چایخوری پودر چیلی • 410 گرم گوجه فرنگی نگینی پخته شده با فلفل سبز، کرفس و پیاز (آبدار) • نصف یک عدد خیار بزرگ، خرد شده • 3 ساقه پیازچه • یک پیمانه قالب یخ • یک عدد آووکادوی متوسط، خرد شده طرز تهیه 1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد ذرت، آرد کامل، شکر، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، شیر و روغن را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را با قاشق داخل قالب مستطیلی چرب شده بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید. پس از پختن و سرد شدن، مافین را با چاقو به مکعب های 2.5 سانتی متری برش بزنید. سپس آنها را داخل پودر چیلی و روغن بغلتانید. 2. مکعب ها را دوباره داخل سینی فر بچینید و به مدت 5 دقیقه بپزید تا برشته و طلایی شوند. 3. سپس، گوجه فرنگی، خیار، پیاز و یخ را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند. سوپ را داخل کاسه بریزید و به تکه های آووکادو و تکه های مافین ذرت تزئین کنید. *******************************نان و پنیر سرخ شده • تعداد: 4 نفر • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه مواد لازم • ¼ پیمانه مایونز • دو پیمانه اسفناج تازه • یک قاشق چایخوری سیر رنده شده • ¼ قاشق چایخوری نمک • ¼ قاشق چایخوری فلفل • 8 عدد نان تست • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون • 110 گرم پنیر بز مزه دار شده با سیر و سبزیجات معطر • یک عدد کدو سبز کوچک، ورقه شده • یک عدد گوجه فرنگی، خرد شده طرز تهیه 1. در غذاساز، مایونز، یک پیمانه اسفناج، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. 2. یک طرف 4 نان تست را با روغن زیتون چرب کنید. سمت چرب شده را روی کاغذ روغن بگذارید. پنیر بز مزه دار شده را روی نان ها بمالید. یک لایه کدو سبز، گوجه فرنگی و برگ های اسفناج را روی آن بگذارید. مخلوط مایونز و اسفناج را روی 4 نان تست دیگر بمالید و هر کدام از آنها را روی سبزیجات داخل لایه های دیگر نان بگذارید. 3. ساندویچ های تهیه شده را به مدت 6 تا 8 دقیقه داخل تابه با حرارت متوسط بپزید تا نان ها طلایی شوند. *******************************تن ماهی با نان پیتا • تعداد: 4 نفر • زمان تهیه و پخت: 15 دقیقه مواد لازم • 85 گرم پنیر خامه ای نرم شده • دو قاشق غذاخوری سس فلفل قرمز شیرین • 4 عدد نان پیتا • 340 گرم ماهی تن • 340 گرم مخلوط دانه های ذرت و نخود فرنگی • سس فلفل شیرین (تایلندی) طرز تهیه 1. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای و دو قاشق غذاخوری سس فلفل شیرین را با هم مخلوط کنید. این مواد را داخل نان پیتا بمالید. 2. تن ماهی و سبزیجات آبپز شده را به آن اضافه کنید. با سس تایلندی سرو کنید. 3. در صورت تمایل می توانید این غذای ساده را با نان فوکاسیا نیز تهیه کنید. فوکاسیا، نان ایتالیایی تهیه شده از روغن زیتون و انواع سبزیجات معطر است. *******************************اسفناج، انگور و ژامبون • تعداد: 4 نفر • زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه مواد لازم • 8 ورقه ژامبون • 4 پیمانه انگور • ¼ پیمانه سرکه انگور • یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای • کمی نمک و فلفل • 6 پیمانه اسنفناج کوچک • 110 گرم پنیر هاوارتی شوید • گردو (اختیاری) طرز تهیه 1. در یک تابه با کمی روغن زیتون، ژامبون ها را بپزید تا برشته شوند. آنها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغنشان گرفته شود. 2. در این فاصله، دو پیمانه انگور را از وسط دو نیم کنید. 3. سرکه، شکر قهوه ای، نمک و فلفل اضافه کنید. 30 ثانیه حرارت دهید تا گرم شوند. 4. در یک کاسه بزرگ، برگ های اسفناج و انگورهای نصف شده را با هم مخلوط کنید. مایع گرم شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آن را به چهار قسمت تقسیم کنید و با انگور و گردو سرو کنید.بازگشت به صفحه نخست