طرز تهیه کباب حسینی


دستور پخت کباب حسینی زیر، برای شش نفر قابل تهیه است.

مواد لازم:

گوشت یک کیلو
پیاز ریز 300 تا 400 گرم
دنبه (به صورت دلخواه)  150 گرم
غوره بر حسب ذائقه بین 100 تا 200 گرم
گوجه فرنگی یا رب به مقداری که خوش اب و رنگ شود ( بیشتر از سایر خورشت ها)
نمک، فلفل و.. به مقدار لازم


طرز تهیه:

برای این کباب به سیخ های کوچک چوبی که معمولا از درخت انار تهیه می شود احتیاج داریم.

گوشت را بریده تکه تکه می کنیم و و دو تیکه گوشت و یک تیکه دنبه به ترتیب وارد سیخ می کنیم . به طوری که در هر سیخ چهار تکه گوشت و دو تیکه دنبه باشد . بعد قابلمه مناسبی که سیخ ها درش جا بگیرد انتخاب کرده گوجه ( یا رب) را با پیاز در ته ان می چینیم و مقداری غوره را هم انجا می ریزیم بعد یک ردیف سیخ ها را می چینیم دو باره یک ردیف غوره ، گوجه و پیاز روش می ریزیم.

سپس دوباره یک ردیف دیگر سیخ و روش دوباره غوره و پیاز و گوجه .. بعد قابلمه را روی شعله ملایم قرار می دهیم چنان چه اب غوره و گوجه بعد مدتی کم شد یه کم اب به قابلمه اضافه می کنیم تا حسابی پخته شود و جا بیفتد؟

بعد خیلی منظم با همان سیخ ها در دیس می کشیم. استفاده از ظروف پیرکس در دار به جای قابلمه توصیه می شود در این صورت با همان ظرف سر میز می اورید و زیبا تر است.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4868 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ شهريور بازدید: 7190 ساعت: 6:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
3 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
4 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
5 زیاد کباب زغالی نخورید ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
6 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
9 طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
10 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
11 کباب بخورید تا کچل نشوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژ...

  این شایعات به ملون نمی چسبد! پایگاه خبری لقمه: ملون نه تنها سرطانزا نیست بلکه ...

  در مصرف کشک به این نکات توجه کنید كشك یكی از محصولات لبنی با ارزش است كه به 2شكل صنع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوجه فرنگى یا سیب طلایی یا سیب عشق! گوجه‌فرنگی كه امروزه یكی از رایج‌ترین و پرمصرف‌ترین صیفی‌جات در جهان است، برای سالیان متمادی به نام سیب طلایی یا سیب عشق معروف بود و تنها یك گیاه زینتی مورد استفاده در باغچه‌ها بود.
زردچوبه با فیبروز مقابله می کند بسیاری از خواص درمانی زردچوبه شناخته شده است؛ به تازگی نیز متخصصان طب گیاهی، مصرف زردچوبه را برای درمان فیبروز توصیه کرده اند.
نکاتی در مورد لیمو امانی لیمو امانی همان لیمو ترش معمولی خشك شده است . اما شهرت آن به اسم لیمو " امانی " به دلیل این است كه شهر امان پایتخت كشور اردن معروف ترین نوع لیمو را دارد.
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.