به گزارش لقمه، علی حسینی، عضو شورای ملی زعفران اظهار کرد: در حال حاضر زعفران در بازار داخل کیلویی چهار میلیون و 500 هزار تا پنج میلیون تومان و گرمی 5000 تومان فروخته میشود. وی با بیان اینکه بیشترین سود زعفران نصیب کشاورزان میشود، افزود: قیمت این محصول در بازار جهانی بیش از کیلویی 2000 دلار است اما زعفران ایرانی در بازار جهانی کمتر از این قیمت عرضه میشود که نشاندهنده قدرت رقابتپذیری بالای طلای سرخ ایرانی است. این عضو شورای ملی زعفران تاکید کرد: اگر قیمت زعفران ایرانی در بازار جهانی کمتر از کیلویی 2000 دلار است به معنی متضرر شدن تولیدکنندگان نیست بلکه نشان میدهد ایران میتواند این محصول را کمتر از حداقل قیمت جهانی آن عرضه کند و در واقع یکی از دلایلی که رقبای ایران نمی توانند به سمت افزایش تولید زعفران حرکت کنند، قدرت بالای رقابت ایران است. افزایش 2 برابری ارزش افزوده زعفران با ایجاد صنایع تکمیلی این عضو شورای ملی زعفران تاکید کرد: اگر صنایع تکمیلی و تبدیلی زعفران و فرآوری آن را در کشور توسعه دهیم میتوانیم ارزش افزوده طلای سرخ را در صنایع خوراکی وغیر خوراکی تا دو برابر افزایش دهیم. حسینی اظهار امیدواری کرد دولت با بسترسازی و سیاستگذاری مناسب زمینه لازم را برای تقویت صادرات فرآوردههای زعفران فراهم کند؛ به گونهای که بتوانیم صادرات خام زعفران را تا یک سوم وضعیت کنونی کاهش و مابقی آن را به صادرات فرآوردهها اختصاص دهیم. بازگشت به صفحه نخست